Şimdi Ara

IPHONE 5S Mİ, LG G2 Mİ, NOTE 3 MÜ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
158
Cevap
5
Favori
13.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 1 ay note 3 kullandim simdi g2 ye gectim sunu soyluycem uygulama acilis hizlari g2 cok cok iyi note 3 de asiri kasma donmalar isinmalar yasadim note 3 alicak kisi sadece muzik internet kullanicak video izliycek g2 nin stabilitesi hizi inanilmaz farklar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5 kullanıyorum, lg g2 öneririm, eğer ios çok bağlı değilseniz lg g2 sizi rahatlıkla tatmin eder

• G2 ile 5s arasında kaldım.

G2 = Donanım olarak güzel telefon. Ekranın büyük oluşu ve bataryanın kuvvetli oluşu pozitif yanları. Android işletim sistemi, ios kullanan birine göre bence dezavantaj. Kasasinin kullanıcıya güven vermemesi ve çatır çutur sesler çıkarması da diğer bir olumsuz yani. Ekrana gömülü gelen sanal tuşlar benim gözüme çok hoş görünmedi. Ayrıca telefonun arka kamerasının altına yerleştirilen tuşa da alışmak gerekecek. G2, iphone a göre daha çabuk deger kaybedecek, ikinci el piyasasında kaybınız daha fazla olacaktır ve Apple ürünü gibi kolay elden çikaramayabilirsiniz.

Sıfır bir 5s alacaksanız bence iphone 6'yi bekleyip karar vermeniz daha yararlı olacaktır. Iphone 6 ile beraber iOS 8 de gelecek. Ben böyle bir durumda kararımı iphone 6 yönünde verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 20 Mayıs 2014; 9:15:10 >
  • cikarilan pil, buyuk ekran, ortalama 1.5 gun giden sarz, artan hafiza ve s-pen.

tabiki note 3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple

• platin1111 kullanıcısına yanıt
    5 yıldır üst düzey android telefon kullanıcısı olarak 4 kere telefon değiştirdim.En sonunda 2. nesil iPod'umun bile üst düzey android cihazlardan hızlı ve sorunsuz çalıştığını görüp iPhone5S aldım.Sanırım senin de isteğin benim gibi bir telefonu 2-3 yıl kullanmak.Doğru anladıysam sen iPhone'u tarif ediyorsun.Androidler 1 yıla kalmadan şişme yapıp kasmaya başlıyorlar.5S'le devam et sıkıntı yaşama.
  • 5s öneririm.
  • 3 Gb ram
    Usb 3.0
    Full hd super amoled 5.7 inch ekran
    3200 mah pil
    spen
    G2den de 5sden de iyi kamera
    Note 3 der gecerim
    note 3 olmazsa 5s tabiki. G2 sadece fp urunu oldugu icin bu kadar abartiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleOS

5 yıldır üst düzey android telefon kullanıcısı olarak 4 kere telefon değiştirdim.En sonunda 2. nesil iPod'umun bile üst düzey android cihazlardan hızlı ve sorunsuz çalıştığını görüp iPhone5S aldım.Sanırım senin de isteğin benim gibi bir telefonu 2-3 yıl kullanmak.Doğru anladıysam sen iPhone'u tarif ediyorsun.Androidler 1 yıla kalmadan şişme yapıp kasmaya başlıyorlar.5S'le devam et sıkıntı yaşama.

Katiliyorum, eski 3GS'imi 3,5 yil civari kullandim , icinde IOS 6.1.3 olmasina ragmen is goruyordu , mevcut telefonum (ip 5), ben alali 9. aya girmis oldum, ki cihaz 5 ay sonra 2. senesini doldurmus olacak , hala androidlerin pek cok amiral gemisine esdeger performans ve stabilite veriyor.

Iphone'larin en buyuk 3 sorunu bana kalirsa;

1) Ekran, evet ilk iphone'lar kocaman gibiydi ama devir degisti, 4" gercekten kucuk kaliyor , iphone-6 4,7" ile gelirse super olur, 5'ten yukarisi cok zaten.

2) Batarya;klasik sorun, aslinda fena degil ama rakipler cok ilerledi, ki malesef iphone 6'da buyuyen ekrandan oturu ip 5s'ten cok farkli bir pil performansi suncagini dusunmuyorum, bekleyip gorecegiz.

3) Genisletilemeyen hafiza; aslinda adamlar 32 ve 64gb modellerini de sunuyor ama fiyat farki cok... Su an 64Gb bir ip5s, muazzam bir laptop parasina... Hic geregi yok. Gerci bana su anda 16gb'da yetiyor (bos alanim 4.4gb), ama SD kart yuvasi olsaydi hic olmazsa muzik ve fotograflari oraya atip, app'ler icin daha fazla yer acardim.

• iPhone 5 ve Nexus 4 kullanıyorum. Android kasıyor diyenler eminim ki Nexus (4 yada 5) kullanmamışlardır. Diğer markaların Android telefonları ise gerçekten kasıyor. Nexus ise iPhone dan neredeyse daha akıcı diyebilirim. Ufak tefek sorunlar tabiiki yaşatıyor ama asla kafaya takılacak boyutta değil. Android,eğer Nexus kullanacaksanız ve değişiklik arıyorsanız alabilirsiniz. Aksi halde kesinlikle iPhone tercih etmelisiniz. iPhone alırsanız da 2013 üretimi olan 5c yada 5s'i her zaman 5'e tercih etmenizi öneririm. Ekranın ufaklığı konusunda tereddüt ederseniz de bekleyin ve iPhone 6 ya merhaba deyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

3 Gb ram
    Usb 3.0
    3200 mah pil
    spen
    Note 3 der gecerim

Snapdragon 800 lü bir cihazdan bahsediyoruz. Stabilite konusundada note 3 ü ezer :)

• Android bikac yila kasiyor diyenler fazla kullanmayi bilmiyor sanirim

Androidde geri tusuyla ugyulamadan ciktiginizda program arkaplanda calismaya devam ediyor. Oyuzden nekadar cok program yuklerseniz arkaplanda calisip kasar.

Bunun cozumu ya custom rom yukleyip geri tusuna uzun basmayi(kill app) olarak ayarlayacaksiniz boylece uygulama ciktiginda kapanacak. Yada ayarlar uygulamalardan programa grip zorla durdur diyeceksiniz.

Baska cozum yolu varmi bilmiyorum. 2.5yil android kullandim. 4aydir iphone kullaniyorum yeni bi olay ciktisa bilmiyor.

Ram temizleme programlari ise yaramiyor. Cunku onlar kill yapamiyor yapani ciktiysa bilmiyorum. Bianlik 300mb falan bosaltiyo gorunuyo ama 2dkya doluyo. Eniyi cozum kill app yapmak.

İosun uygulamalari androide gore daha guzel geliyor bana ama eksikler var.

Mesela adam gibi tarayici bulamadim appstoreda. Playstore da dolu vardi cesit cesit.

Klavyede ayni sekilde.

Sanirim iosun herseye mudaheleye izin vermemesi sebep oluyor.

Birde gecende discovery elite gordum. Kocaman ekran gercekten cok guzel:) kucuk kullandigimdanmi bilmem cok hosuma gitti.

İphone uzun yillar gidiyor diyen arkadaslara katilmiyorum. Her yeni cikan guncelleme telefonu biraz daha bitiriyor.

Mesela ios7cikti iphone4e. Herkes apple i tebrik etti. 4senelik telefona yazilim cikardi diye ama keske cikarmasaydi bence. İos6ya donus yok hemde ios7 cihazi yavaslatti.

• FaRCoN kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma ama ben her girdiğim uygulamadan tamamen çıkıcak olsam multitasking'in bir anlamı kalmaz.iPhone da böyle birşey gördün mü?Uygulamaları kapamadığın halde sorunsuz.Galaxy S5'in DH İncelemesinde bile adam diyor bu özellik var ama telefonu kastırmamak için kapasak iyi olur.Eee ben o özelliği kapalı tutup kullanmayacaksam onu telefona koymanın ne anlamı kaldı?Apple kullanımda sıkıntı yaratmayacak şekilde özellik ekliyor,androide göre az ekliyor diyebilirsiniz gerçekten de öyle,ama ben zaten o özelliği sıkıntısız kullanamayacaksam o özellik bana işkence gibi gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

quote:

3 Gb ram
    Usb 3.0
    3200 mah pil
    spen
    Note 3 der gecerim

Snapdragon 800 lü bir cihazdan bahsediyoruz. Stabilite konusundada note 3 ü ezer :)

Exynos 5420nin s800den cok bir farki oldugunu dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz

• quote:

quote:

quote:

3 Gb ram
    Usb 3.0
    3200 mah pil
    spen
    Note 3 der gecerim

Note 3 2 versiyonu vardı,global olanda exynos öbüründe sn800 teknik olarak işlemci performans denk gibi benchmarklarda vs. ama gpu konusunda adreno 330 daha iyi bir perfomans veriyordu öte yandan yanılmıyorsam sn800 lü versiyonu 4k video çekebilirken global olan çekemiyordu,sonuçta 4k video işleyen işlemciyle işleyemeyen işlemci arasındada eminim fark vardır öyle olsa niye samsung burdaki note 3 lere koymasın,aylar önce böyleydide güncelleme ile geldimi gelmedimi hiç bilmiyorum eğer geldiyse ozaman geçersiz sayılabilir,telefon konusuna gelirsek note 3 phablet bir cihaz ne telefon ende tablet arası melez yapıda birşey herkese hitap etmeyebilir,kağıt üzerindeki teknik özelliklerden çok benim kullandığım özellikler daha önemli yada birbaşkasının teknik özelliğe göre telefon alınıyorsa bilemem ama kişisel tercih sonuçta note 3 veya benzerleri bana göre cihaz değil mesela rahat kullanamıyorum,cebime sığmıyor pantolon kasıyor rahatsız ediyor vs. tek elde rahat durmuyor ama birbaşkası çok rahat ediyordur dediğim gibi kişisel tercih yani karşılaştırmak bu yüzden bana göre saçmadır.

• Stabilite istiyorsanız, kaçınılmaz bir şekilde 5S.
  • quote:

quote:

quote:

3 Gb ram
    Usb 3.0
    3200 mah pil
    spen
    Note 3 der gecerim

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi sd800ün gpusu daha iyi :) stabiliyede ezer mi? Samsungun arayüzünden bahsediyoruz.

• Bence kesinlikle 5s 🌟🌟🌟🌟🌟
    Apple ütü çıkarsın ütüsü bile alınır👍👍

• Aklım İphone 6 da . 5.5' olacak olmayacak , belki deniyor. Eğer 5.5 olursa kesin Xperia Z3 yerine tercih edebilirim belki.
    Sizce 5.5' satışa sunulma ihtimali var mı ? Yoksa 4.7' mi sadece.
  • androidin hakkettiği tek iltifat: ÇöP

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.