Şimdi Ara

IPHONE 5S Mİ, LG G2 Mİ, NOTE 3 MÜ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
13.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yok sunun rami bu kadar bunun islemcisi su kadar diyip android telefon tavsiye edenleri dikkate almamani oneriyorum. İphone 4S in bile performansi cok iyi suan, android amiral gemileriyle yarisabilecek durumda ki android bir cihazin degeri cok cabuk dusuyor satarken edecegin zarara deginmiyorum bile.

İphone icin ise tavsiyem, eger suan sifir yurtici bir cihaz alacaksan beklemeni tavsiye ederim hemen alma yani. Normalde iphone 6 yi bekle iphone 7 yoldaymis diyen tiplerden degilimdir ama suan gercektende sifir yurtici bir iphone 5S alinacak donem degil bence, ustelik buyuk ekran hasreti cekenlerdensen iphone 6 her anlamda seni tatmin eden ve uzun yillar kullanabilecegin bir telefon olacak gibi sanki ama bekleyip gormek lazim, yerinde olsam bikac ay daha sabrederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iphone 5s sahibi olrak lg g 3 cokkafami kariştirdi benim için en baba android cihazdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 6 bekle.

• Bence asıl kararı NOTE 3 ve 5S arasında vermelisiniz. S4 kullanıyorum ve malzeme kalitesi ve Pil hariç her şeyden memnunum. NOTE 3 bu iki konuda çok iyi bence kesinlikle şuanda en iyi Android cihaz(g3 Quad HD olabilir ama çok gereksiz).5S ise diyecek söz yok harika bir cihaz eğer ben s4 alırken 5S çıkmis olsaydı kesinlikle onu alırdım. 4 inç ekran sorun olmazsa kesinlikle 5S alın diyorum.

• note 3 ikisinide ezer. lg g2 diyenler heralde durumu olmadığından demiş hiçbir özelliği yok. tasarımı berbat ekran küçük, note 3 kadar canlı değil. note 3 çok özel bi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 8 Nisan 2015; 15:33:59 >
  • Benle nerdeyse ayni zamanda g2 alan arkadasim suan bana nekadara telefonunu verirsin diye sorup duruyor note 3 zaten tamamen kotu 5s derim

• Üçünü de kullanmış ve halihazırda 5s kullanıcısı olarak 5s diyorum. Ergonomi anlamında işletim sistemi olarak ve dolayısıyla uygulama kalitesi en önemli etkenler. Lg g2 de ses boğukluğu sıkıntısı yaşadım note 3 de fazla büyük ayrıca android root custom rom derken sıkıyor insanı bir noktadan sonra. Son olarak Türkçe Siri çok daha güzel olacak

• iphone 5s in ekranı çok küçük 4' nedir abi. galaxy s4 mini al daha iyi. nete felan gireceksen hiçbir işe yaramaz . zaten değeri en çabuk düşen marka iphonelar. 4s leri 500 e almayanı dövüyolar. 1400 1500 felan vermek akıl karı değil o telefona. kız arkadaşımda var ordan biliyorum hiç kullanışlı değil .
    note 3 ilk kullanımda büyük gibi geliyor doğru ama alışınca süper. bi nevi pc gibi birşey. kullanmayan bilmez. samsung note serisi efsane kim ne derse desin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 8 Nisan 2015; 15:42:36 >
  • Arkadaşım G2'yi alalı yaklaşık 2 ay oldu. Evelsi gün buluştuk, bu kasmaya başladı dedi. Yorumsuz..

• Note 3 aralarinda en iyisi hocam

• platin1111 kullanıcısına yanıt
    O kadar küçük ekrana, o şarj süresine, o kadar hafızaya seçeneklerde bu telefonlar varken o parayı 5s'e vermezdim ben.
    G3 düşündünmü ?
  • Take That kullanıcısına yanıt
    Samsungdan nefret ediyorum, note serisini seviyorum.
    ama asla o kadar abartılacak bir yeri yok efsane filan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: R ART

Samsungdan nefret ediyorum, note serisini seviyorum.
    ama asla o kadar abartılacak bir yeri yok efsane filan..

s serisini bende sevmiyorum ama note 3 başka kardeşim. benim düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 8 Nisan 2015; 18:36:01 >
  • Vay arkadas 2 senelik konu hala tartisiliyor

• G2

• İp5s kullanıp maddi sıkıntı dolayısı ile android kullanmakta olan birisi olan bana göre android işletim sistemi iğrenç ötesidir nokta.. yok özgürlük mis yok oymuş buymuş geçiniz arkadaş ikide bir uygulama durduruldu hatası.alırsın yada garip garip durumlar marketinde orjinal bi uygulamayı bulana kadar yüz tane kopyası ile uğraş. Bu oyun yada uygulama yorumlarına bakmak istediğinde küfür kıyamet yazıları okumak ..100 gb ramin var diye ortaya çıkıp 2 ay sonra donma kasma işin özü android rezalettir ios başka bi dunya

• 5S alırdım ben.

• 5s. 5s. 5s.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.