Şimdi Ara

iPhone 5s ölü piksel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün aldığım iPhone 5S imin ekranında beyaz ekranda görünen ölü piksel cıktı sizce ne yapmalıyım direk aldıgım yere götürsem değiştirerler mi ?

• Ben vatandan almistim olu pixel cikti ayni gun goturdum ayipli mal dedim kutulu degisim oldu.Ama ilk once servise gitmesi lazim dediler kabul etmedim israr edince degistiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk aldığın yere götür ortalıkta bağırarak çağırarak kutu değişimini iste. Zaten gerekeni hemen yaparlar.
  • dostum bagirip cagirmana gerek yok int den arastir hangi tuketici kanununa gore hangi.haklarim var oraya git ve bu kanunlari.belirt degisim istedigini soyle sana.olu piksel soyle olacak boyle ilacak bu ayipli kabul.edilmez.fln.derler sende sizin kabul.ettiginiz degilbyasalarin verdigi haklar.inemli yasal.haklarimi.kullandirtmamak veya kandirarak yasal haklarimi kullanmaktan.mahrum edilmek.suctur fln gibi gir olaya degistirirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bunu uyanıklık olarak kullanıcam ileride iPhone 6 alırken garantiye götürcem böyle böyle ölü piksel cihaz değişim sat gitsin al bi iphone 6 :D Çokta büyütülecek bir boyutta deil mikrondanda küçücük hatta kimse anlıyamadı bugün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VitoScaletta96 -- 10 Mayıs 2014; 21:38:04 >
  • bende de bir ölü pixel var ekranın tam ortasında olmasa hiç umurumda da olmayacak ama ekranın ortasında olunca iyice göze batıyor. randevu aldık perşembe günü servise götürücez bakalım ne olacak. ekranı değiştirseler kafi telefondan memnunum yeni gelecek telefonda ne olacak belli değil malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: VitoScaletta96

Dün aldığım iPhone 5S imin ekranında beyaz ekranda görünen ölü piksel cıktı sizce ne yapmalıyım direk aldıgım yere götürsem değiştirerler mi ?

Benim ekranın içinde 4 toz var değişim filan talep etmedim. Çok rahatsız etmiyorsa değiştirmeyin bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya zaten değiştirmicem cok göze batan yerde deil :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.