Bildirim
İphone 5s şarjı çok çabuk bitiyor (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
pil tamamen bitmeden şarza takma ve şarz dolunca şarzda bekletme şarzdayken telefona dokunma bunlar bataryanın ömrünü uzatan önemli faktörler. ve ilk telefon alınınca 3 gün aralıksız şarz etmek gerekiyomuş bilginize :D yoksa böyle bataryası şarzı hemen biter -
hattın vodafone yerine turkcell yada avea olsa o surelere en az 3 saat daha ekle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi Apple en az 2000 mahlık batarya koysa ne güzel olurdu... :( -
quote:
Orijinalden alıntı: hasancanözd
pil tamamen bitmeden şarza takma ve şarz dolunca şarzda bekletme şarzdayken telefona dokunma bunlar bataryanın ömrünü uzatan önemli faktörler. ve ilk telefon alınınca 3 gün aralıksız şarz etmek gerekiyomuş bilginize :D yoksa böyle bataryası şarzı hemen biter
Hocam çok abartıyosunuz 3 gün aralıksız şarj nedir ya tamam 15 dakika tutulur %100 olunca tamam da 3 gün nedir ya 72 saat yani zaten cihaz şarj almıyacak %100 olduktan sonra batarya patlar filan boşver yani elektrik gitmiyecek ama boşverin yani saçma geldi.
Evet telefon şarjdeyken kullanmayın ayrıca bence %20 kalınca şarja takın sonra %100 olunca 15 dakika tutup çıkartın. 2-3 ayda'da tam bitirip kalibre edin derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Anaesthetica
Bence gayet iyi durumda hocam pek öle ahım şahım takılmana gerek yok şahsi fikrim
Bencede iyi durumda şu an bir sıkıntı yok gibi. -
telefonu alalı 5 ay oldu. şarjı bariz bir şekilde daha az dayanmaya başladı.
uyuz oluyorum şu anda telefona baktıkça -
5S de batarya performansı ios 7.0.4'te mi daha iyi? Yoksa ios 7.1.2'de mi?
Yeni 5S satın alacağım, ios 7.0.4 yüklü gelirse, güncelleme yapmam gerekli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: people are strange
telefonu alalı 5 ay oldu. şarjı bariz bir şekilde daha az dayanmaya başladı.
uyuz oluyorum şu anda telefona baktıkça
Benim de 4 aylık telefonum öyle hocam. Önceden 33 dakikada %1 düşüyordu şarj. Şimdi 15-20 dakikada %1 düşüyor. Toplamda 1 saatten fazla fark ediyor ciddi anlamda moral bozucu.
quote:
Orijinalden alıntı: Xieorn
quote:
Orijinalden alıntı: hasancanözd
pil tamamen bitmeden şarza takma ve şarz dolunca şarzda bekletme şarzdayken telefona dokunma bunlar bataryanın ömrünü uzatan önemli faktörler. ve ilk telefon alınınca 3 gün aralıksız şarz etmek gerekiyomuş bilginize :D yoksa böyle bataryası şarzı hemen biter
Hocam çok abartıyosunuz 3 gün aralıksız şarj nedir ya tamam 15 dakika tutulur %100 olunca tamam da 3 gün nedir ya 72 saat yani zaten cihaz şarj almıyacak %100 olduktan sonra batarya patlar filan boşver yani elektrik gitmiyecek ama boşverin yani saçma geldi.
Evet telefon şarjdeyken kullanmayın ayrıca bence %20 kalınca şarja takın sonra %100 olunca 15 dakika tutup çıkartın. 2-3 ayda'da tam bitirip kalibre edin derim.
hocam ben sana 3 gün şarzda tut demedim ki. teni alınan cihazı 3 gün şarza tak sonra anlarsın ne demek istediğimi. bi abimiz iphone 5 almıştı o da benim deiğimi yaptı 3 gün şarza taktı adamın telefonun şarzı 5sle aynı gidiyo babamda da iphone 5 vardı babam aldı 6-7 ay sonra sattı şarz sorunu sayesinde. eğer ilk alındığında 3 gün şarza taksaydı satmak zorunda kalmazdı
-
-
Benim 5 senelik iphoneunda pil omru 1100 mah a dusmus 1420 den sizinki kac ona gore pilin durumu hakkinda yorum yapilabilir
quote:
Orijinalden alıntı: clopin
Benim 5 senelik iphoneunda pil omru 1100 mah a dusmus 1420 den sizinki kac ona gore pilin durumu hakkinda yorum yapilabilir
Hocam pil ömrünün ne kadar kaldığını nasıl görebiliyoruz acaba paylaşabilirmisiniz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Seckinau
Yahu telefonla devamli oymu oynuyorsunuz anlamadim ben bu isi. Ben hic keske pili daha cok gitseydi demedim gayet yeterli geliyor.
hala öyle mi düşünüyorsunuz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: kursad0671
arkadaşlar iphone 6 telefonumda şarj kullanırken 5-6 dakikada %1 azalıyor. %55'ken fotoğrafını ekledim 3,5 saat kullanım 19 saat bekleme sizce iyimi, bu %1 olduğunda muhtemelen 5 saat felan olacak, yorumlarınızı bekliyorum..
Not : Apple ile görüştüm hızlı sınama ile bataryada sorun olmadığı görülmüştür.
bence gayet iyi bir değer.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X