Şimdi Ara

IPHONE 5S satıp yerine LG G2 almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Hatadan kasıt, cihazın ekranı büyük hoş güzel ama 3 ayın sonrası yavaşlamalar söz konusu.Her insan bu root, format vb. şeyler hakkında pek bilgiye sahip değil.Stabilliğin ömür boyu sürmesini umuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkans55 -- 2 Mayıs 2014; 19:18:02 >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler :)

Note 3 hakkında önyargım var ama eve giderken samsung mağazasında inceleyim dedim aslında evdeki tableti de kullanmaya gerek kalmayacak bunu alınca :) Bir yandan da galaxy s4 deki memnuniyetsizliğim nükseder diye korkuyorum.

Önceliğim 5s i satmak olacak herhalde :)

Daha sonrasında G3, Z2 gibi amiralleri beklemek lazım.
  • Ekleme;

telefonu satmaya karar verdim. kafamdaki fiyat 1750 tl. Sahibinden.com a ilan açtım hayırlısı artık :)

Düşünen olursa maltepe/küçükyalı taraflarında evimde çay ikramı eşliğinde telefonu inceleyebilirsiniz :)

takas düşünmüyorum.
  • Ben de düşündüm dedim satıp Note 3 mü alsam yoksa Nexus'a mı geçsem ama sonra kullanayım diyorum.

Çünkü ben bunu Note3 çıktığında satsam S5 alabilir olacağım o zaman

Birde İphone6 bekleye bilseydim dedim ama almak zorunda kaldım işte.
  • Htc one m8. Al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedesden inip wv'e binmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mlkgnc

Htc one m8. Al

+1
    Alınacaksa, bu cihaz alınır.
  • Merhabalar. 2 ay önce ben de 5s aldım fakat ekranda olan bir sorun nedeniyle değiştirildi Apple Store tarafından. Yani telefon 2 haftalık şu an. Ne kadardan satılabilir acaba ? 1800 lirayı görür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 3 Mayıs 2014; 0:56:11 >
  • Arkadaşım burda g2 kullanmayanların işkembeden sallama yorumlarına takılma. 3 sene iphone 4 kullandım. Hergun sarj etmekten bıktım kucuk ekranından bıktım g2 ye geçtim.
    İçim rahat kafam rahat herseyiyle gayet guzel bir telefon. Hiç tutupta paranı ziyan etme note 3 s5 vs alarak. En az 500 liran cebinde kalacak g2 alırsan.
    Hiçbir android telefon 1500 liradan fazla etmez

• Attan inip eşeğe binmek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 5'ten g2 ye belki gecilebilir tercih edenler mutlaka olacaktir ve olmusturda ancak 5s'ten g2'ye gecmek buyuk sacmalik sadece ekran boyutu icin boyle bir sey yapmaya degmez. En azindan g3 bekleyin mantikli gecis olabilir belki o zaman ama unutmayinki iphone 6'da daha buyuk ekranla gelecek buyuk ihtimal 4.7 olacak.

• Samsung alınırmı ya sony al alıcaksn

• Android alacaksan z2 al harika cihaz.Windows Phone düşünürsen lumia 1520 çok iyi kendim 1520 kullanıyorum ve çok memnunum mağaza gelişiyor.iponhe ile devam edersen 6 yı bekle derim...

• g2den 5s e geçmeyi planlıyordum eğer istersen takas yapalım
  • iphone 6 yı beklerdim ben olsam
  • Bence de iPhone 6 beklenir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.