Şimdi Ara

IPHONE 5S satıp yerine LG G2 almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 2 aylık iphone 5s kullanıcısıyım. Bundan önce 3 sene iphone 4 kullandım ve iphone a geçmeden önce nokia kullanıcısıydım. haliyle o zamanlar bu telefona geçmek büyük heycan ve ilgi yaratmıştı bende. Uzun yıllar severek kullandım telefonu.

Ancak ios 7 gelmesi ve telefonuma kurduktan sonra yavaşlığının beni çileden çıkarması ve bir hevesle iphone 5s aldım vatan bilgisayardan, apple türkiye garantili.

Ancak artık eskisi gibi büyük bir hevesle kullanmıyorum telefonumu. Günlük konuşmalarım haricinden neredeyse hiç ilgilenmez oldum telefonla.

Bunun nedeni belkide yıllardır ekranının büyümemiş olması ve tatmin ediciliğini yitirmiş olması olabilir.

Geçenlerde tekno marketlerde LG G2 gördüm ve çok hoşuma gitti ancak android olması ve G3 çıkacak olması beni endişelendiriyor. Ama küçük ekran telefon da kullanmak istemiyorum artık.

Sizce ne yapmalıyım?

İphone 5s i satarsam kaça satabilirim? 2 aylık ve apple türkiye garantili.

Ayrıca LG g2 dışında önerebileceğiniz telefon olur mu? ya da hiç değiştirme bu telefonu pişman olursun mu dersiniz?

Teşekkürler.

• Bekle G3 çıksın onunla takas edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bekle G3 çıksın onunla takas edersin.
    Büyük ekran almak istiyorsan LG G3 ü bekle derim, yedek telefonun varsa 5s i satıp bekle bence 1800-1900 a rahat satabilirsin.
  • Hacı sat direk Note 3 al.
  • note3 alabilirsin takasla
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

note3 alabilirsin takasla
    İphone 5s i ekran büyüklüğü için değiştireceksen illa tavsiyem note 3 alman yada galaxy s5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heradod

İphone 5s i ekran büyüklüğü için değiştireceksen illa tavsiyem note 3 alman yada galaxy s5

Alıntıları Göster
    5s den lg g2 ye geçilmez hata yaparsın kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

5s den lg g2 ye geçilmez hata yaparsın kardeş

Alıntıları Göster
    g2 nin ekran büyük ama açıkçası pekte kaliteli bir şey değil attan eşşeğe binmek gibi bişey note 3 veya s5 e yönelebilirsin istersen g3 ü bekleyip karşılaştırabilirsinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonspeople

g2 nin ekran büyük ama açıkçası pekte kaliteli bir şey değil attan eşşeğe binmek gibi bişey note 3 veya s5 e yönelebilirsin istersen g3 ü bekleyip karşılaştırabilirsinde.

Alıntıları Göster
    İphone 5 den Lg G2 ye geçtim. Sonra koşarak 5S e. Büyük ekran iyi, batarya iyi. Ama bence bu saatten sonra G3 veya Note 3 düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim

İphone 5 den Lg G2 ye geçtim. Sonra koşarak 5S e. Büyük ekran iyi, batarya iyi. Ama bence bu saatten sonra G3 veya Note 3 düşün.

Alıntıları Göster
    Ben olsam z2 beklerdim,sn801-3gb bellek-3200 mah batarya vs. z1 ekran problemide gitmiş,canavar gibi telefon,hafızasıda artıyor mis gibi 5s den sonra anca zaten z2 keser sizi konfigürasyon hız olarak,g3 dedikoduları başladığı dönemde 5s gibi cihazı satıp g2 geçmek son derece gereksiz bir hareket olmuş olur,biraz daha bekleyin derim,5s değeri daha düştüğü yok,16 gb ise 1500 lere gidiyor,32 se 1700 vs. garantili cihaz ise en kötü bu fiyatlara çok rahat gidiyor istersen satıp elde para ile bekle yada g3 çıkmasını bekle z2 ler gelecek vs. sen bilirsin yani tercih senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

Ben olsam z2 beklerdim,sn801-3gb bellek-3200 mah batarya vs. z1 ekran problemide gitmiş,canavar gibi telefon,hafızasıda artıyor mis gibi 5s den sonra anca zaten z2 keser sizi konfigürasyon hız olarak,g3 dedikoduları başladığı dönemde 5s gibi cihazı satıp g2 geçmek son derece gereksiz bir hareket olmuş olur,biraz daha bekleyin derim,5s değeri daha düştüğü yok,16 gb ise 1500 lere gidiyor,32 se 1700 vs. garantili cihaz ise en kötü bu fiyatlara çok rahat gidiyor istersen satıp elde para ile bekle yada g3 çıkmasını bekle z2 ler gelecek vs. sen bilirsin yani tercih senin.
    Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler.

belirttiğiniz gibi kısa zamanda G3 ve Z2 gibi modeller çıkacak.

Eklemeyi unuttuğum bir nokta, iphone 4 kullanırken galaxy S4 almıştım Allahtan iphone 4 ü daha satmamıştım ve 1 hafta bile s4 e dayanamadım ve iphone 4 e geri döndüm.

Bu sebeple note 3, S5 vs. samsung ürünlerini kesinlikle düşünmüyorum :) biraz önyargılıyım galiba.

Ancak LG, Sony, HTC gibi yenilikçi firmalar daha çok ilgimi çekiyor.

Sıfırı 1900 iken 2 aylık telefonu 1900 e satamam gibi geliyor ama :)

Alacak olan arkadaşlar var ise, İstanbul anadolu yakası Küçükyalı da ikamet ediyorum.

Haftasonu birgün gelip telefonu görebilir belki gelecek olan arkadaşla anlaşabilirim :)

Birkaç aksesuarı da var. Ekran koruyucu, Elago marka kılıf gibi.

• cratos4203 kullanıcısına yanıt
    Bence 1900 lü rakamlara satmanız çok çok zor. Turkcell, vodafone gibi bir firmadan garantili hatasız bir cihazın piyasası bence 1600 - 1750 aralığıdır. Daha fazla isteyen olabilir. Satışı çok uzun zaman sürer ve muhtemelen yine fiyatta revize yapmak zorunda kalır.

Size tavsiyem kendi cihazınızla benzer özellikle bir cihazla takas yapmanız. O zaman değerini daha yüksek tutabilirsiniz. Ama nakitte 1900 liralar oldukça zor.
  • Pişman olup geri dönersiniz i6 yı bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: intifada54

Pişman olup geri dönersiniz i6 yı bekleyin
    z2 yi bekleyin hocam müthiş bir telefon
  • cratos4203 kullanıcısına yanıt
    Yaklasık 14 aylık iphone kullanıcısıyım.Androidlere dayanamıyorum kesinlikle ios kolaylıgına yaklasamıyorlar.

Bana kalırsa büyük ekran gerçekten lazımsa G2 5S'den sonra çok tırt gelir.

5S'inizi Note3 ile takas ederseniz daha iyi olur veya Z1 ilede takas edebilirsiniz üzerine para alarak tabiki
  • Attan inip eşeğe binmektir kusura bakmayın. İlla değiştirecekseniz g2 yerine z2,g3,iphone6 beklemelisiniz kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 2 Mayıs 2014; 18:22:52 >
  • 5S, şuan piyasadaki en teknolojik ve stabil telefon.

Attan inip eşeğe binmek istiyorsanız G2'ye geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamer Apartment

5S, şuan piyasadaki en teknolojik ve stabil telefon.

Attan inip eşeğe binmek istiyorsanız G2'ye geçebilirsiniz.
    Note3'ü eleyin bazı yakınlarım bu hatada bulundu tekrar 5s'e döndüler.
  • Bugun 5 i ogluma verip 5s aldim.5 den cok cok memnundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkans55

Note3'ü eleyin bazı yakınlarım bu hatada bulundu tekrar 5s'e döndüler.

ne tür hataymış bakalım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.