Şimdi Ara

iPhone 5s Sıfır Telefon Home Tuşu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4 veya 5 gün önce aldığım Sıfır iPhone 5s
    Home tuşu cok yumuşak sert olması gerekmıyor mu? bazen algılamıyor sert basmam gerekiyor normal birşey midir bu ? yardımcı olursanız sevinirim

• normal değil 4-5 günlük telefondan söz ediyorsun
    sen yine de bir hafta daha kullan o şekil de aynı sıkııntı devam ederse garanti yolu gözüktü
  • ktaskaya kullanıcısına yanıt
    gün içersinde 3 4 kere oluyor home tuşuna basıyorum yanı click seside geliyor ama bir tepki vermiyor telefon parmak izi falan sorunsuz çalışıyor home tuşu'da gayet iyi çalışıyor ama bıraz can sıkıcı 1 hafta daha mı kullansam yoksa direk garantiye göndersem mi kafam karıştı bıraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzyaman

gün içersinde 3 4 kere oluyor home tuşuna basıyorum yanı click seside geliyor ama bir tepki vermiyor telefon parmak izi falan sorunsuz çalışıyor home tuşu'da gayet iyi çalışıyor ama bıraz can sıkıcı 1 hafta daha mı kullansam yoksa direk garantiye göndersem mi kafam karıştı bıraz
    ses yada yumuşaklığı pekte önemli değil ama basmana rağmen algılamıyorsa problem vardır dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

ses yada yumuşaklığı pekte önemli değil ama basmana rağmen algılamıyorsa problem vardır dostum

Alıntıları Göster
    aekadaşın dediği gibi sese ve yumuşaklığa takılma basmana rağmen algılamıyorsa garanti
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    anladım ben garanti'ye gönderim o zaman daha fazla kullanmadan
  • Aynı benimde home tuşu düzgün çalışıyor, parmak izinde de sorun yok. Ama bi garip sıkıntısı var normal olmayan, basarken düzgün basılmıyor gibi. Bundan dolayı 10 gün önce kvk ye gönderdim. Adamlar küfür eder gibi sadece cihazı fabrika ayarlarına döndürmüşler yollamışlar ve not olarakta sorun bulunamadı yazmışlar. Halbuki 3 4 telefonla karşılaştırdım bariz benimkinde bi sorun var ama düzgün çalışıyor diye bişey yapmamışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5s pil sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • avtheree kullanıcısına yanıt
    kardeşim aynı can sıkıcı telefon yeni olduğu için böyle bir problem olması normal değilmiş kime sorarsam sorim bende olmadı dedi bende bugün garantiye genpa'ya verdim yardımcı oldular baya bakalım inşallah güzel bir sonuçla dönüş yapılır bugün cihazı kontrol ettim servis durumu'na

CİHAZ AKTİF ŞEKİLDE TEST EDİLDİ .YAPILAN TESTLER SONUCUNDA CİHAZIN HOME TUŞUNA BASILDIĞI ZAMAN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ GEÇ GELİYOR VE BAZEN HİÇ GELMİYOR. HOME TUŞU BAZEN TUTUKLUK YAPIYOR. KULLANIMI ENGELLİYOR. BU SORUN EKRANIN DEĞİŞTİRİLMESİYLE GİDERİLEBİLİR. İŞLEME İPHONE'UNUZU APPLECARE ONARIM MERKEZİ'NE GÖNDEREREK DEVAM EDECEĞİZ, BURADA APPLE, EKRANIN DEĞİŞTİRİLİP DEĞİŞTİRİLEMEYECEĞİNE KARAR VERECEK.

böyle bir onarım notu yazıyordu
    başka servislere'de vermeni tavsiye ederim bazen farklılık gösterebiliyor bunu apple'la paylaşada bilirsin baya ilgileniyorler yardımcı olmaya çalışıyorlar telefonu sıfır mı almıştın ?
  • Aynı sorundan dolayı 2 mayısta 3 günlük 6s plus u genpaya verdim. Aynı notu yazıp 26 sında ekran değişimi yaptırıp geri gönderdiler. Ekran değişimi değilde home tuşuna işlem yapmışlar gibi geldi bana. Çok can sıkmıyorsa hiç bulaşma genpaya apple bile kaliteyi bozmuş. senin duymak istediğini söyleyip kendi bildiklerini okıyorlar.

• qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    1 hafta'da bir falan olsa tamam diycem önemsemicem yani bende istemezdım garanti'ye vermek ama gün içersinde sürekli oluyor bende gönderım dedim cihaz gayet iyi calısıyor donanım olsun donma falan gibi başka problemı yoktu anlamadığım nokta ekran ile home tuşu ne alaka ?
  • ygzyaman kullanıcısına yanıt
    Senin cihazda tuş arada bir olsada çalışmamazlık yaptığı için direkt değişim yaparlar. Benim telefonda çalışmamazlık yapmadı hiç ama sıkıntı var işte. Kafanı yorma hiç değişim yapacaklarından emin olabilirsin 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

Senin cihazda tuş arada bir olsada çalışmamazlık yaptığı için direkt değişim yaparlar. Benim telefonda çalışmamazlık yapmadı hiç ama sıkıntı var işte. Kafanı yorma hiç değişim yapacaklarından emin olabilirsin 😉
    Arkadaslar telefonu Turkcell'den fatura üzerine aldım. Bende home tuşu yuzunden garantiye verecegim.

En hızlı ve en guvenılır hangısıdır ? Direk apple store'mı götürmeliyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MA11

Arkadaslar telefonu Turkcell'den fatura üzerine aldım. Bende home tuşu yuzunden garantiye verecegim.

En hızlı ve en guvenılır hangısıdır ? Direk apple store'mı götürmeliyim ?

Alıntıları Göster
    garantili cihazlarda garantili servisinden şaşma
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da yaşıyorsan randevu alıp gidersen sorunu'nu 10 15 dakika içinde çözüyorlar değişim gerekiyorsa orda sana sıfır cihaz teslim ediliyor onarım gerekiyorsa onarımı yapıp veriyorlar yanlız randevu almakta uzun sürüyor can sıkıcı bıraz nerde yaşıyorsan Apple Yetkili servislerini bulup götürebilirsin
    aynen bakalım verdim 1 hafta içinde haber gelir umarım hallederler
    home tuşu değişimini mi kastediyorsun yoksa cihaz değişimini mi?
  • ygzyaman kullanıcısına yanıt
    İkiside olabilir. Ama hangisi olursa olsun fark etmez ki. Ne olsa sıfır cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: avtheree

İkiside olabilir. Ama hangisi olursa olsun fark etmez ki. Ne olsa sıfır cihaz
    telefonum gelmış ekran değişimi yapılmış onarım yapılmış umarım tekrar aynı sorunla karşılaşmam
  • Kendi 5s imden yola cikarak soyluyorum . Net bi sekilde basmadigim surece ne 1 mm oynama ne de sanki arada mikronluk dahi olsa bi bosluk hissi YOK . Bastigim zaman ise net bir click sesi .

Hatta soyle soliyim bazen sirf touch id icin parmagimi cok cok hafif "basmayacak" sekilde tusun ustune goturup parmak izini algilasin diye basinc uyguladigimda sanki orda bi tus yokmus ta bikac milimetrelik bi oyuk varmis gibi yani tus yokmus gibi saglam . O yuzden kesinlikle servise goturun yenisini versinler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.