Şimdi Ara

iphone 5s teleserviste yapılan işlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba iphone 5s cihazımı ekran üst kısmındaki açıklıktan dolayı garantiye gönderdim bugün takip sayfasından baktığımda kargo çıkışı yapıldığı yazıyor fakat tamir mi edildi değiştirildi mi hiçbir şey belirtilmemiş sizce cihazın durumu nedir teşekkürler
     iphone 5s teleserviste yapılan işlem

• Muhtemelen tamir edemedikleri için üst seviyeye yönlendirildiği yazıyor. Kargo çıkışı yapıldı diyor ancak bu anladığım kadarı ile üst seviyeye göndermek için kargoyu gösteriyor.
  • Cihaz size değil bir üst seviyeye gönderilmek üzere kargoya verilmiş
  • cep telefonumada .....nolu cihazınız gönderilmek üzere kargo firmasına teslim edilmiştir diyede bi mesaj geldi bu sabah bişey anlamadim ben bu işten çihaz banamı yoksa ust seviyeyemi gidiyor
  • bu konuda bişlgisi olan arkadaşlar bi cevap verse
  • size gönderilmek üzere kargoya verildi beklemeye başlayabilirsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: leyla281

size gönderilmek üzere kargoya verildi beklemeye başlayabilirsiniz :D

ama ben ankaradaki teleservise teslim etmiştim cihazi tahminimce ordan alıcam hicbir acıklama yok tamirmi edildi parcamı değişti sıfır cıhazmı gonderdiler cok ilginç geldiğinde öğrenicez artık tesekkurler cvp için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ust seviyeye gonderilmis
    Ustseviyede is bitince sizin teslim ettiginiz yere kargolanmis sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 15 Ağustos 2014; 8:49:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anlaşıldı teşekkürler :)
  • Arkadaslar telefon henuz elime ulasmadi kargo cikisi yapildi olarak gorunuyor yarin 20 is gunu dolmus oluyor ben tamir edilmesinide istemiyorum sifir cihaz istiyorum yarinda gelmezse acaba tuketici mahkemesine basvurup yeni cihaz talebinde bulunabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_la_c_k -- 18 Ağustos 2014; 19:11:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_la_c_k

Arkadaslar telefon henuz elime ulasmadi kargo cikisi yapildi olarak gorunuyor yarin 20 is gunu dolmus oluyor ben tamir edilmesinide istemiyorum sifir cihaz istiyorum yarinda gelmezse acaba tuketici mahkemesine basvurup yeni cihaz talebinde bulunabilirmiyim ?

Evet başvurabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.