Şimdi Ara

iPhone 5s tuş problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1-1.5 ay önce İzmir Vatan computer dan satın aldığım cihazımın yuvarlak tuşu çıt çut ötüyor, ilk aldığım günkü şekilde değil, herhangi bir kullanım problemi şu anda olmasa bile bu durum beni rahatsız ediyor. Bu durumun düzeltilmesi için telefonumu servise versem uzunca bir süre telefonsuz kalma durumum söz konusu mudur acaba, yada alternatif olarak apple store a götürsem değişim yapıyorlar mı acaba biraz fransızım bu konularda bilginiz varsa beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Arkadaşlar merhaba 1-1.5 ay önce İzmir Vatan computer dan satın aldığım cihazımın yuvarlak tuşu çıt çut ötüyor, ilk aldığım günkü şekilde değil, herhangi bir kullanım problemi şu anda olmasa bile bu durum beni rahatsız ediyor. Bu durumun düzeltilmesi için telefonumu servise versem uzunca bir süre telefonsuz kalma durumum söz konusu mudur acaba, yada alternatif olarak apple store a götürsem değişim yapıyorlar mı acaba biraz fransızım bu konularda bilginiz varsa beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

O her 5s de oluyor nerdeyse. Zamanla geçiyor,arada bir daha oluyor,yine geçiyor. Takma kafana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle herkeste var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım sıkıntı yapmıyım o zaman teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.