Şimdi Ara

iPhone 5S ve 5C Izmir Stok Durumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmirde bende baya ugrastim bulamadim pazartesi diyolar
  • 16 lık gold 2150 tl den stokta bulabilen varsa hemen yazsın.
  • Çoğu mağazada farklı çeşitleri var. Sabahtan beri karşıyaka hariş her yere gittim. Ancak raiç fiyatlı hiç kimse vermiyor. Özellikle turkcell cozutmuş durumda. 16 gb için 2650

32 gb için 3050 TL dediler. Turkcell kesinlikle seçenek değil.

Ancak Balçova kipa vodafone'da 32 gb siyah olarak 2480 tl'ye buldum. Kafamdaki 32 gb silver olduğu için kararsız kalmama rağmen alamadım. izmirde alınabilecek tek mağaza apple storedan alınmayacaksa kesinlikle orası.
  • Hatay Caddesi üzerindeki iki farklı Turkcell İletişim Merkezi'nde fiyatlar 2.450 TL'den başlıyor. Bunlardan bir tanesi stoklar kısıtlı olduğu için sadece sözleşmeli satış yaptıklarını belirtti. Agora'ya gelecek olursak, alt kattaki Turkcell bayisinde iPhone 5S satışı yoktu; alt kattaki Avea bayisi sadece sözleşmeli satış yapıyordu; alt kattaki Vodafone bayisi ise 2.300 TL fiyat verdi. Loom'da iPhone 5S stokları tükenmiş. Agora'nın içindeki Teknosa 2.149 TL'den ön sipariş alıyor. Siparişlerin 7-10 gün içinde elimize ulaşacağı; fiyatların ise yükselebileceği söylendi. Ben de Teknosa çalışanına Online Apple Store'daki fiyatlardan bahsettim. Agora yakınlarındaki Mediamarkt'ta ise iPhone 5S yakında stoklara girecekmiş. Fiyatlar 2.199 TL'den başlayacak.
  • Macintosh kullanıcısına yanıt
    Acaba pazartesiden sonra geleceği kesin mi? Loom'daki fiyatlar 2.199 TL'den başlıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Hatay Caddesi üzerindeki iki farklı Turkcell İletişim Merkezi'nde fiyatlar 2.450 TL'den başlıyor. Bunlardan bir tanesi stoklar kısıtlı olduğu için sadece sözleşmeli satış yaptıklarını belirtti. Agora'ya gelecek olursak, alt kattaki Turkcell bayisinde iPhone 5S satışı yoktu; alt kattaki Avea bayisi sadece sözleşmeli satış yapıyordu; alt kattaki Vodafone bayisi ise 2.300 TL fiyat verdi. Loom'da iPhone 5S stokları tükenmiş. Agora'nın içindeki Teknosa 2.149 TL'den ön sipariş alıyor. Siparişlerin 7-10 gün içinde elimize ulaşacağı; fiyatların ise yükselebileceği söylendi. Ben de Teknosa çalışanına Online Apple Store'daki fiyatlardan bahsettim. Agora yakınlarındaki Mediamarkt'ta ise iPhone 5S yakında stoklara girecekmiş. Fiyatlar 2.199 TL'den başlayacak.

50 tl fazla verip mm den ve loom dan almak mantıklı suanda apple store un teslimat süresi uzun.

Belli bir tarih verdiler mi media markt ta. ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ..Knight.. kullanıcısına yanıt
    Bana gün vermediler haftaya kesin geleceğini söylediler ama gün vermediler sıra aldım bende bekliyorum.
    Teknosa fiyatı iyimiş aslında gaziemir optimumdaydım bugün media markta bakayım dedim 5s için 2499 5c için ise 2099 fiyat koymuşlar piyasadaki talepten kaktıryorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu akşam İstanbul-Beykoz merkezdeki Tim'e sordum.16 gb 5s e 2600 gibi bir fiyat söyledi.Yanılmıyorsam 5c ye de 2200 demişti.
  • Media Markt çalışanları bana kesin bir tarih vermedi. Ancak ''iPhone 5S, bugün yarın stoklarımıza girer'' dediler. Başlangıç fiyatı Loom ile aynı olacak. (2.199 TL) Teknosa çalışanlarının söylediklerine göre ellerine çok az sayıda iPhone 5S ulaşmış, onlar da anında tükenmiş. Ben fiyatın 2.149 TL'nin üzerine çıkacağına ihtimal vermiyorum.

quote:

Bana gün vermediler haftaya kesin geleceğini söylediler ama gün vermediler sıra aldım bende bekliyorum.
    Teknosa fiyatı iyimiş aslında gaziemir optimumdaydım bugün media markta bakayım dedim 5s için 2499 5c için ise 2099 fiyat koymuşlar piyasadaki talepten kaktıryorlar.

iPhone 5S için 2.200 TL'den fazla para verilmez. Aslında hiçbir cep telefonu 1.500 TL'den yüksek fiyatları haketmiyor da neyse...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu arada Balçova Darty'nin dün 5 adet 16 gb 5s'i 2099 tl'den sattığını belirtmeden geçemeyeceğim.
  • Loom da 32 gb fiyati nedir arkadaslar?
  • Stok durumu nedir acaba su an?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi say -- 3 Kasım 2013; 10:12:20 >
  • Arkadaşlar dün Karşıyaka Çarşı Turkcell Tim'den kontratlı olarak 32 GB silver aldım. Ellerinde 2 adet daha vardı. Gold'un 1 ay sonra geleceğini söylediler. Ayrıca isim yazdırdığım Bayraklı Turkcell şubesinden de bugün aradılar ve cihazın geldiğini söylediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toplamda 4 adet cihaz vardı, 1 tane 16 gb silver teşire koyacağı için bütün ısrarlarıma rağmen satamayacığını belirtti. bir adet 32 gb gri vardı. diğer renk ve kapasiteleri ilgi alanım dışında kaldığı için sormadım doğrusu.

quote:

Media Markt çalışanları bana kesin bir tarih vermedi. Ancak ''iPhone 5S, bugün yarın stoklarımıza girer'' dediler. Başlangıç fiyatı Loom ile aynı olacak. (2.199 TL) Teknosa çalışanlarının söylediklerine göre ellerine çok az sayıda iPhone 5S ulaşmış, onlar da anında tükenmiş. Ben fiyatın 2.149 TL'nin üzerine çıkacağına ihtimal vermiyorum.

quote:

iPhone 5S için 2.200 TL'den fazla para verilmez. Aslında hiçbir cep telefonu 1.500 TL'den yüksek fiyatları haketmiyor da neyse...

Optimum media markt ta 16 gb silver stokta vardı, fiyat 2499 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraydoganlarli -- 3 Kasım 2013; 12:37:17 >

• Turkcell den almayın arkadaşlar geçen iphone 5 geleceği zaman adımı yazdırmıştım,bucada turkcell tim arandım 64 gb cihazınız geldi gelip alabilirsiniz,gittim tarifemi ayarladık,cihazı alıcam sözleşmeler imzalandı vs. o sırada bana 100 lira hat parası ve aksesuar adı altında para istediler,jelatin kapak birde nano sim 100 tl kitlediler,almak istemedim,başından söylemediniz vs. diye söylesemde mecbur almak durumunda kaldım,turkcell şikayet ettim tabiki bayi,sonuç ise adam hala satış yapabiliyor,her allahın günü dükkanın önünden geçiyorum işe gidiyorum cadde üzeri her geçisimde de birgüzel anıyorum,böyle kurnazlığa dikkat edin,türkcell ile ilişkimi keseceğim tabi ama sözleşmem 1 sene daha var,hiç sözleşmeymiş hatmış uğraşmayın geçen sene apple store yoktu,kredi kartınız ile alın,kredi kartınız yoksada dayı yenge anne baba artık kimde varsa aldırın,taksitle onlara ödeyin hadi hiçbirisi yok kredi kartına başvurun çok daha mantıklı böyle türkcell heray bağlanması var,üstüne birde terifeden 3 5 kitliyorlar heray o fatura 1 kere sabit belirtilen fiyatta gelmedi,hani geçen sene imkan yoktu keşke olsaydıda böyle çakallara paramı vede vaktimi kaptırmasaydım.

• Agora loom ile telefonda görüştüm,

Stok olmadığını pazartesi sipariş vereceklerini, sipariş vereceği yerin elinde var ise çarşamba perşembe geleceğini, yok ise belli olmadığını bildirdiler.
  • 5S 32GB gold düşünüyorum 10 aralığa umarım o zaman a kadar stok gelir ( kontratlı alacağım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraydoganlarli

Toplamda 4 adet cihaz vardı, 1 tane 16 gb silver teşire koyacağı için bütün ısrarlarıma rağmen satamayacığını belirtti. bir adet 32 gb gri vardı. diğer renk ve kapasiteleri ilgi alanım dışında kaldığı için sormadım doğrusu.

quote:

Media Markt çalışanları bana kesin bir tarih vermedi. Ancak ''iPhone 5S, bugün yarın stoklarımıza girer'' dediler. Başlangıç fiyatı Loom ile aynı olacak. (2.199 TL) Teknosa çalışanlarının söylediklerine göre ellerine çok az sayıda iPhone 5S ulaşmış, onlar da anında tükenmiş. Ben fiyatın 2.149 TL'nin üzerine çıkacağına ihtimal vermiyorum.

quote:

Optimum media markt ta 16 gb silver stokta vardı, fiyat 2499 tl idi.

Media Markt'lar arasında dahi fiyat tutarlılığı yok. Balçova'daki çalışanlar kendilerinden emindi. Fiyatın 2.199 TL'den başlayacağını söylediler.

• Ve düşünüp taşınıp en mantıklısının apple store'dan almak olduğuna karar verdim. Sonuç olarak istediğimiz özelliklerde bir 5s'in mağazalarda stoğa girerek apple store fiyatlarında satılması ihtimalide oldukça düşük. Arada geçcek zamanı da göz önüne aldığımda teslimat süresini beklemek çok da zor gelmeyecek.

İzmir için bu tip organizasyonlar istanbula nazaran gerçekten çok zayıf kalıyor.

Sonuç olarak;32 gb silver, teslimat 12-14 kasım

Ancak ben apple'nin bir güzellik yaparak bu hafta içerisinde teslim edeceğini düşünüyorum
  • İzmirspor teknosa'ya sordum haftaya gelcek dediler 5s ler fiyatları bilmiyorlarmıs.

Bosuna sormayın.

Edit : Karar verdim yarın apple store dan 32 lik gold alıcam. Sıkıldım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 3 Kasım 2013; 17:41:48 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.