Şimdi Ara

iPhone 5S ve 5C Izmir Stok Durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

İzmirspor teknosa'ya sordum haftaya gelcek dediler 5s ler fiyatları bilmiyorlarmıs.

Bosuna sormayın.

Edit : Karar verdim yarın apple store dan 32 lik gold alıcam. Sıkıldım artık.

Mantıklı olana karar vermişsin sende Bu hafta içerisinde kargolayacaklarına dair inancım tam

• İzmirde uygun fiyatla alabilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde cihaz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Hocam alın geçin Apple Store dan, hem daha ucuz hepsinden fiyatı. Bence uğraşmayın operatörlerle.

Apple storedan turkiyeye nasıl alıcaz biraz acarmısın ?
    edit: tamam baktım app store açılmış trye bunuda öğrenmiş oldum sayende eyv :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusilker -- 7 Kasım 2013; 16:07:26 >
  • http://store.apple.com/tr adresinden alabilirsiniz.
  • Agora loom'da 5s case olup olmadığını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brykkn

http://store.apple.com/tr adresinden alabilirsiniz.

Aynen öyle görünce biraz karıştırdım açılmış onu gördüm teşekkürler

• gold almayın soyuluyor yanları.... söylemesi.. kapla kullanacaksanızda neden gold alasınız... siyah ve silver alın (y)
  • Salı günü 64gb gold almayı düşünüyorum umarım bulabiliriz cihazı . Tek tesellim herkes 16- 32 yükleneceği için 64 ellerinde kalabilir
  • İzmir'de stok durumu nedir turkcell'lerde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmirde avea bayilerinin her hangi birinden kontratlı veya nakit iphone 5S alabilen biri var mı? beni 2 haftadır geldi,geliyo,gelecek diyerek süreki oyalıyolar. stok durumunu bilen veya alan bir arkadaş varsa cevaplar ise sevinirim....
  • Arkadaslar izmirde 5s teshirde olan bi yer var mı..? App store den alacagım yalnız bi dokunup bakmak istiyorum cihaza..? 5c ye denk geldim ama 5s bulamadım teshirde bilen varsa yazabilir mii?
  • yildizz35 kullanıcısına yanıt
    Karşıyaka Carsinin ortasindaki avea bayinde silver var orda inceleyebilirsin açık vaziyette

• quote:

Orijinalden alıntı: yildizz35

Arkadaslar izmirde 5s teshirde olan bi yer var mı..? App store den alacagım yalnız bi dokunup bakmak istiyorum cihaza..? 5c ye denk geldim ama 5s bulamadım teshirde bilen varsa yazabilir mii?

Agora loom'da var teşhir 5s.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.