Şimdi Ara

iPhone 5S ve iPad mini 4 bakarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5s 1500 lira ipad mini 4 1350 lira 2850 tl yapıyor sizce bu ikisimi yoksa sadece iphone 6s mi siz olsanız hangisini seçersiniz

1- iphone 5s + ipad mini 4

2- iPhone 6S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İki cihaz alırsan başına büyük iş açarsın. İkisinin ayrı ayrı şarj durumlarını takip etmek, birini bırakıp sürekli diğerine geçmek falan bi süre sonra canını sıkacaktır ve büyük ihtimalle iPad'i kenara koyarsın, 10 günde 1 şarja takarsın anca. E tabi bu durumda sürekli 5S kullanırsan ekran küçüklüğü ve artık eskimeye başlamış bir cihaz olması sebebiyle istediğin hızı, verimi bulamayacaksın.

Kısaca 6S al keyfine bak
  • Bende her iki cihazda var.

İpad in yeri ayrı güzel şarjları çok ızun gidiyor 10saat civarı

Film oyun dehşet.

Apple öğrenci mağazasından alırsan biraz daha ucuz alırsın google yaz apple öğrenci mağazası çıkar

İphone 5s yılbaşına kadar bu hafta 1350-1400lere verilecek

Bence iphone 5s en iyi fiyatlarda

İphone 6s alacaksın ama kullanabiliyorsan ipad li seçenek daha iyi satarken kaybın daha az olur

İpad 2 mini bile yeterli bende ondan var.

Kaldıki ipad mini 4 istiyorsun

Bence sen ipad li seçeneği istiyorsun ki sormuşsun bence öyle yap. Ben şöyle yapabilirsin

İpad mini 2-3 cellular
    İphone 5s

• Telefonda en çok kullandığın uygulama mesajlaşma ise whatsapp gibi eğer ipadde kullanılıyorsa 5s + iPad. Çünkü surf video oyun için rahatça büyük ekran.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhanozen93

İki cihaz alırsan başına büyük iş açarsın. İkisinin ayrı ayrı şarj durumlarını takip etmek, birini bırakıp sürekli diğerine geçmek falan bi süre sonra canını sıkacaktır ve büyük ihtimalle iPad'i kenara koyarsın, 10 günde 1 şarja takarsın anca. E tabi bu durumda sürekli 5S kullanırsan ekran küçüklüğü ve artık eskimeye başlamış bir cihaz olması sebebiyle istediğin hızı, verimi bulamayacaksın.

Kısaca 6S al keyfine bak

Çalıştığım için telefonla işim çok olmuyor whatsap facebook bazen ama ipad de hiç kullanmadım evde wifi yok ipad alırsam wifi bağlatmak zorunda kalıcam bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Bende her iki cihazda var.

İpad in yeri ayrı güzel şarjları çok ızun gidiyor 10saat civarı

Film oyun dehşet.

Apple öğrenci mağazasından alırsan biraz daha ucuz alırsın google yaz apple öğrenci mağazası çıkar

İphone 5s yılbaşına kadar bu hafta 1350-1400lere verilecek

Bence iphone 5s en iyi fiyatlarda

İphone 6s alacaksın ama kullanabiliyorsan ipad li seçenek daha iyi satarken kaybın daha az olur

İpad 2 mini bile yeterli bende ondan var.

Kaldıki ipad mini 4 istiyorsun

Bence sen ipad li seçeneği istiyorsun ki sormuşsun bence öyle yap. Ben şöyle yapabilirsin

İpad mini 2-3 cellular
    İphone 5s

Hocam zaten iphone 5s bukadar düşmüşken değerlendirmek gerek diye düşünüyorum alternatifi yüksek bi seçenek diye oraya kayıyor gibiyim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ipad mini ios 8 performansı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.