Şimdi Ara

Iphone 5sden htc one m8e geçen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk olarak merhaba arkadaşlar. Suan kullandığım cihaz iphone 5s bir Yıldır kullanıyorum bu cihazı artık sıkılmaya başladım neredeyse tüm en iyi oyunlar Paralı. Yeni almak istediğim telefon htc one m8. Internetten bir sürü video izleidm eski Konuları okudum iphondan htc geçen birisi varsa lütfen dürüsçe yardım edebilir mi? Htcsinin bi sıkıntıları var mı ? Htc cok stabil deniliyor doğru mu? Bana 5si aratır mı? Şimdiden teşşekürler

• Ben 4'ten geçtim. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim hoş alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ben 4'ten geçtim. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim hoş alet.
    Çok sağlam cihazdır bence ip6 dan filan da daha güzel. Tasarımı olsun sesi olsun hızı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ben 4'ten geçtim. Şimdilik bir sıkıntısını görmedim hoş alet.
    Kamerasına çoğu kişi kötü diyor ama bence htc o kadar kötü bir kamera çıkarmaz şimdi yeni teknolojiler 4k ve 2k bana göre insanlar abartıyor gözle ayırt edilemicek kadar şeyleri cok takıyorlar. Şarjı nasıl gidiyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iertgi123

Kamerasına çoğu kişi kötü diyor ama bence htc o kadar kötü bir kamera çıkarmaz şimdi yeni teknolojiler 4k ve 2k bana göre insanlar abartıyor gözle ayırt edilemicek kadar şeyleri cok takıyorlar. Şarjı nasıl gidiyor peki?

Alıntıları Göster
    Yardım edebilecek kimse yok mu ?
  • Bende M8 babam da 5s var

M8'in uygulama açış hızı vb. Daha iyi 5s'in tek + tarafı taşınılabilirliği

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 5s ten geçtim m8'e ve tereddüt etmeyin derim.iPhone ile kasilmalar yaşarken htc ile en ufak donma yaşamadım.kameralar birbirine yakın.htc düşük ışıkta daha başarılı iPhone ise zoom yapılınca.ses, ekran, hız, pil ve kasa olarak htc ciddi ciddi önde.özel sorunuz var ise cevaplarım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahank

Ben 5s ten geçtim m8'e ve tereddüt etmeyin derim.iPhone ile kasilmalar yaşarken htc ile en ufak donma yaşamadım.kameralar birbirine yakın.htc düşük ışıkta daha başarılı iPhone ise zoom yapılınca.ses, ekran, hız, pil ve kasa olarak htc ciddi ciddi önde.özel sorunuz var ise cevaplarım.
    Kasası gercekten sağlam internette videoda adam Çekiçle baya vuruyor bir şey olmuyor ekrana. siz telefonu kaç liraya aldınız peki? Birde şarjı ne kadar gidiyor iphondan fazla gidiyordur herhalde. Isınma fazla oluyor mu ?
  • Şarj iPhonedan iki kat iyi.ısınma ise real racing 2-3 saat oynuyorum normal elimle cihaz ısınıyor yoksa gayet iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrahank

Şarj iPhonedan iki kat iyi.ısınma ise real racing 2-3 saat oynuyorum normal elimle cihaz ısınıyor yoksa gayet iyi.
    2-3saat oynandıktan sonra ısınması cok Doğal G3 duydumğuöa göre 15daklada ısınıyormuş
  • quote:

2-3saat oynandıktan sonra ısınması cok Doğal G3 duydumğuöa göre 15daklada ısınıyormuş

Alıntıları Göster
    beyler bende de m8 var iyi cihaz, 5s den geçtim kamerası daha kötü ama yazılım olarak daha önde yapılabilen efektler açısından. bu arada ısınma konusunda g3 15dk da ısınıyor demiş biri ama ısınma konusu biraz çetrefilli, bi oyunda cihaz 60 derece olacaksa diyelim ( bu sayı sallama bi sayı) 15 dakikada çıkması ile 2 saat sonrası ölçüm fark etmez çünkü cihaz 2 15 dakika aynı sıcaklıkta olur sonra stabil kalır yani 15dakika da 60 oldu 3 saatte 100 derece olur demek saçma. aliminyum kasa daha çok belli eder diye bir algı var piyasada. ki bence sıcaklığı o kadar takmayın çünkü yazılımlar buna göre yapılıyor. eğer elimin sıcak olmasını hissetmiyorum demenin dışında ısınmasın diyorsanız rahat olun çünkü kritik sıcaklığı aştıktan sonra hiçbir işlemci o sıcaklığın üstünde çalışmaz. ki bu fiyat ve performans düzeyinin üstündeki hiçbir telefonun da kritik sıcaklığı aşacağını düşünmüyorum. telefon estetik ve kalite bakımından çok ilerde. tek eksik yani arka kamera diyebilirim (makro çekimlerde).

• Sizce m9u beklemeli miyim yoksa yakın zamanda almalımıyım m8 i birde z3 çıkmış z3ile ilgili yorumunuz var mı?

• Z3 Compactı bir incele bence iphonedan sonra iyi gelir

• Z3 ile z3 compact arasında ne fark var acaba

• quote:

Z3 ile z3 compact arasında ne fark var acaba

Sadece ekran z3 de full hd ekran z3c de hd ekran var z3c pil ömrü konusunda biraz daha iyi

• elindeki telefon 2000 kusur lira 2 liralik oyuna para vermemek icin kirk takla atiyorsunuz, degisiksiniz valla

• quote:

Orijinalden alıntı: mmg02

elindeki telefon 2000 kusur lira 2 liralik oyuna para vermemek icin kirk takla atiyorsunuz, degisiksiniz valla
    Kardeş burda ki tüm sorun oyunlar değil. Haklısın ama her oyun içinde para veremem. Minecraft indirmeye kalksak 10tl bi kaç oyun daha indirdim sayalım 20tl e şimdi 2000tl para veriyorsak niye bu oyunlar parasız değil?
  • M8'e geçeceğine z3 compactı da bir düşün derim. Hem 500 lira cebinde kalır hem de 5s boyutunda oldugu için zorluk çekmezsin. Tabii karar senin

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

M8'e geçeceğine z3 compactı da bir düşün derim. Hem 500 lira cebinde kalır hem de 5s boyutunda oldugu için zorluk çekmezsin. Tabii karar senin
    Telefonu değiştirme nedenlerimden birinde ekran aslında büyük ekran istiyorum genede teşşekür ederim ilgilendiğiniz için
  • quote:

Telefonu değiştirme nedenlerimden birinde ekran aslında büyük ekran istiyorum genede teşşekür ederim ilgilendiğiniz için

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar n11 den almak istiyorum fiyatı daha uygun geldi ve kvk garantili. Sizce bu sitelere güvenmeli myiim?
     Iphone 5sden htc one m8e geçen var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.