Bildirim
İphone 6 16 GB 2200 TL
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kardes bende beklemedeyim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karadag55
Arkadaşlar bu forumdada ust de sabit reklamı var bu sitede iphone 6 2200 liraya düsmüş suanda dün 2400 dü sizce güvenilir mi? bilgisi olanlar yazabilrmi?
CEPDEPO
Kardeşim 6dan6s e geçişler patlıcak temiz 6 bulabilirsin. Hatta garantili bile düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hala daha sacma rakamlar isteniyor ama iphone 6 icin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Hala daha sacma rakamlar isteniyor ama iphone 6 icin.
Saçma rakamlardan öte bu ios telefonlar diğer telefonlar gibi değil diğer apple lg bilmem ne çok çabuk fiyatı düşüyor. Appleden öyle bişey bekleme derim.
Ben birsey beklemiyorum 2500 sifir cihaz olan bir urub.
2.elde 2.200 isteniyor sacmalik bu bence.
Kendim 5s imi 1300 e sattim ederi odur.
Millet 1500 istiyor
Neyin kafasi cozemedim :-)
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
Ben birsey beklemiyorum 2500 sifir cihaz olan bir urub.
2.elde 2.200 isteniyor sacmalik bu bence.
Kendim 5s imi 1300 e sattim ederi odur.
Millet 1500 istiyor
Neyin kafasi cozemedim :-)
Bu bilindik bişey 2. Elde pek oynamaz apple ürünleri aynı araba gibidir. Eh acil sattıysan öyledir de demekki harbiden satan var o fiyata demek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrestigeMan -- 4 Ekim 2015; 14:16:03 >
Kardesler bu site guvenilirmi acaba
Guvenme o fiyat a normal degil
DH'de reklamı var güvenilir olmadığını sanmıyorum zaten iletişim e girince pcdepo ile aynı şirket olduğu gözüküyor..Alışveriş yapan yokmu hiç?..Zaten 16gb telefona 2200 lira vermem m9 alacağım ben de ihtiyacı olanlar olabilir diye konu açma gereği duydum -
Dostum 2ay önce 2400tle sıfır aldım gayet memnunum ben gidip telefonu görerek alma taraftarıyım size kalmış
biri alsın ben de alıyım :) veya daha önce alışveriş yapan biri var mı buradan ? gerçi apple garantili falan diyor piyasanın 300-400 lira altına ilginç. -
Bu fiyata iner ki zaten mağazalarda ,6s in ülkeye gelmesi ile düşer direk.
5s in sıfır fiyatı halen 2000 lira üzerine 2 model çıktı. + ları saymıyorum. dövizde artmışken fiyatın düşeceğini beklemeyin. 2600 sıfır fiyatlı telefonun 2000-2200 gibi 2. el fiyatı gayet makul. çok ölücü olmayın. sıfırına okadar para verende insan evladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X