Şimdi Ara

iPhone 6 16 gb Almalı mıyım kararsızım bütçe ( 2400 ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: R ART

Apple'ın hastasıyım çok seviyorum
    Ama 2400 verip 16GB telefon almaya değmez.
    Nette 3000 TL'ye araba var hocam

Ben Android kullandım 2 sene ve çok sıkıldım .. iPhone u şimdi alsam yine en az 2 sene kullanacağım 3. seneyi de getirebilirim belki ama avantajı var diğer android telefonlardan 2. el maliyeti yüksek .. Telefonu elbette satmak için almıyorum ama iPhone un üst serileri geldiğinde satıp üstüne ekleyerek alınabilir ... Kalitesi uzun sürüyor (Haklı olarak ; Samsung gibi ayda bir telefon çıkartmıyor )

• kart olmayan cihazlarda 32 GB den aşağısı alınmamalıdır

Androidden nasıl sıkıldın onu da anlamış değilim
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Arayüzünden sıkıldım , Yavaşlığından sıkıldım , Plastik kapak olmasından sıkıldım .... Ayda bir yeni telefonu çıkıyor olması vs. Birçok şey sayabilirim ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakanBry

quote:

Orijinalden alıntı: R ART

Apple'ın hastasıyım çok seviyorum
    Ama 2400 verip 16GB telefon almaya değmez.
    Nette 3000 TL'ye araba var hocam

Ben Android kullandım 2 sene ve çok sıkıldım .. iPhone u şimdi alsam yine en az 2 sene kullanacağım 3. seneyi de getirebilirim belki ama avantajı var diğer android telefonlardan 2. el maliyeti yüksek .. Telefonu elbette satmak için almıyorum ama iPhone un üst serileri geldiğinde satıp üstüne ekleyerek alınabilir ... Kalitesi uzun sürüyor (Haklı olarak ; Samsung gibi ayda bir telefon çıkartmıyor )

Bencede iphone 6 en iyi tercihlerden biri olacaktir.
    Ancak android konusunda bazi yerlerde yanlis dusunuyorsunuz. Ornegin sizin telefonunuzla iphone 5 ayni donem cihazlari oldugundan karsilastiralim.
    Iphone 5 2100 civari satiliyordu. S4 de ilk ciktiginda 2000 tl idi. Su an ayni temizlikteki telefonlar icin kiyaslarsak, Iphone 5 ikinci elde 750-800, S4 ise 700-750 civarina satiliyor. Aradaki fark baslangic fiyatinada bakildiginda pek degismiyor. Hatta s4 u hemen ciktiginda almadiysaniz cok daha uyguna alirdiniz ama Ip5 anca yenisi gelince fiyati dusurdu. Ikinci elleride benzer seviyelerde. O eskiden anlatilan iphone deger kaybetmez olayi gercek degil.
    Birde diger mesajinizda androidde surekli telefon cikiyor demissiniz. Ancak sizin kullandiginiz ve almayi dusundugunuz iki cihazda doneminin amiral gemi modeli oldugundan piyasa cikis araliklari aynidir. Yani s4 s5 s6 gibi modeller 1 sene dolunca yenisine yerini birakir. Ayni sekilde iphonelarda oyle. Alt segmentlere markanin telefon cikarmasi sizi ilgilendirmemeli. Bu durum birtek Sony de bu sekilde degil. Zira onlar 6 ayda bir amiral gemi stratejisiyle ciddi musteri kaybettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 1 Nisan 2015; 2:01:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iphone 6 alacaksan eğer 16Gb yetmez, heleki boyutu büyük oyunlar yüklüyorsan en az 32 Gb al derim ve de oyun oynuyorsan ekranın büyük olması gerek, o nedenle iphone alacaksan 5 yada 4 alma. 6 ideal.

Şuna da değineyim indirimkartimda.com diye bir online alışveriş sitesi var sizede öneririm ve Denizbank'a bağlı olduğunu öğrenince bende Lg g3 almıştım. Bankayı arayınca daha sonradan taksit seçeneğide sundular, tabi denizbank kartınız varsa taksit yapıyorlar.
  • Al derim ben. Çünkü İOS var. İOS demek bir telefonu 50 yıl çalştıracak bir İşletim sistemi demek
  • 6s'i bekle bence.
  • huseyin.bozkurt H kullanıcısına yanıt
    Oyun yüklemelerim oluyor ama yüksek kapasiteli oyunlar değil ... Sosyal kısmıyla daha çok ilgiliyim.
  • Al kardeşim sen al kimseyi dinleme alamayanlar şevkini kırmak isteyecek ben yeni aldım ve süper bir telefon
  • Yorumlarınız için teşekkürler 64 gb versiyonunu alacağım
  • M8 m9 z3 gibi telefonlara bakardim senin yerinde olsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn.Martell

M8 m9 z3 gibi telefonlara bakardim senin yerinde olsam.
    Resimde görüldüğü gibi
    - 31 Uygulama
    - 1.525 Fotoğraf
    - 29 Video
    Bukadar uygulama fotoğraf ve video sadece 3,7 gb harcıyorsa Bu iphone 6 16gb 'ında yeterli olduğunu göstermez mi ?
     iPhone 6 16 gb Almalı mıyım kararsızım bütçe ( 2400 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakanBry -- 2 Nisan 2015; 0:44:14 >

• Al güle güle kullan kardeşim sıkıntı çekmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Alıyorsan 64 gb al yada hiç alma ben olsam z3 alırım

Her yere z3 yazmaya devam mı?

Demek ki herkes kalitenin farkında olmaya başladı ki her yer z3 yazısıyla dolup taştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackjack8696

quote:

Orijinalden alıntı: SirPhilosophy

quote:

Orijinalden alıntı: DonanımHaberTavsiye

Alıyorsan 64 gb al yada hiç alma ben olsam z3 alırım

Her yere z3 yazmaya devam mı?

Demek ki herkes kalitenin farkında olmaya başladı ki her yer z3 yazısıyla dolup taştı.

he he.

• quote:

Orijinalden alıntı: AtakanBry

Arkadaşlar Bu aralar iPhone almaya karar verdim 2400 tl bütçe ile ( Zor ikna ile ) iPhone Aldırcam bizimkilere ama 16 gb Space grey versiyonu ... Ama tek sıkıntı 16 gb alanının olması ve bunun sadece 12.8 gb 'nın kullanabiilir olması . Çok fazla oyun oynayan biri değilim ama çok sosyal medyayla uğraşırım oyun oynayacaksan bile en faz 1 tane yüksek boyutta oyunum olur ( Asphalt 8 ) . Oynamazsam silerim sıkıldığım oyunları telefonda barındırmam . Ama çok yaptığım şey ise Video ve fotoğraf çekmek . Kısa film tarzı şeyler çekmekten hoşalnıyorum .Fotoğrafları çeksem bile bilgisayara atarım ama videolar genelde bulunur telefonumda . iPhone 6 ile gelen özellikler de çok güzel kamerada. 60 fps video kaydı 240 fps yavaş çekim video kaydı vb... Duyduğum kadarıyla iPhone 6 da 5 dkkalık 1080p çözünürlükte bir video 1100 mb kadar bi boyuta sahip oluyormuş , 60fps de nekadar artıyor veya 240 fps slow-mo da ? Sorularımı cevaplarsanız sevinirim ... :)
     iPhone 6 16 gb Almalı mıyım kararsızım bütçe ( 2400 ) iPhone 6 16 gb Almalı mıyım kararsızım bütçe ( 2400 )

Konuyla ilgili aradığım birçok şeyi araştırdım ve buldum arkadaşlar ve iphone 6 nın 16 gb ını aldım yeterli oluyor , tabiki çok video çekmezseniz :) Sonuçları almadan önce araştırdığım yabancı bir siteden bulduğum video boyutlarıyla ilgili yorum şu şekilde ;

1 minute video at 30fps took up 130.4MB storage space, whereas a 1-minute video at 60fps took up 196.5 storage space (approximately 50% more storage space).

Tercümesi : 30fpsde çekilen videoların dakikası 130.4 mb harcarken 60fps videoların 1 dakikada aldığı alan 196.5mb ... Bazı arkadaşlar 5 dakikasının 1 gb kadar olduğunu söylemişte ve çoğu sitede yayılmıştı . Çoğu kişi bu değeri önemseyerek vazgeçiyor .. Fakat iphone 6 , 5 dakikalık 30 fps FULL HD 1080P bir videoda 652 mb alan kaplıyor .(240 fps slow motion 1 dakikada 300mb)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtakanBry -- 5 Nisan 2015; 2:18:26 >

• yakında canavar gibi s6 çıkacak. çok iyi işlemci ve mükemmel bir donanımla.biraz daha bekle ve direk s6 al
  • 100 lira daha eklemeniz mümkünse Galaxy S6 tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.