Şimdi Ara

iPhone 6 2G ile Whatsapp Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, beyler iPhone 6, ios 8.1 cihaz. 2G de hücresel veri ile kullanırken whatsapp'tan mesaj geldiğinde bildirim olarak düşüyor ana ekrana; fakat ben whatsapp a girip mesajı okumadıkça karşıya iletildi tiki gitmiyor. Ve ben whatsapp a girince üstte "bağlanıyor" yazısı çıkıyor; mesaj da o sırada düşüyor benim ekrana. Bunu nasıl çözerim? Bildirimler de açık ayarlardan. Wi-Fi de böyle bir problem olmuyor.

• Edge modunda denemedim ama bende de aynı. 3g veya wifi açıkken watsapp mesajı geldiğinde kilit ekranında gözüküyor, bu haldeyken karşı tarafta 1 tik çıkıyor. watsapp'a girip çevrimiçi olduğumda da karşı tarafta ikinci tik çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de iphone 6 var 8.02 ve 8.1 ile aynı şekilde whatsapp a girdiğimde bağlanıtor dedikten sonra mesaj geliyor. Hatta bağlanmazsa bağlanana kadar mesajını yazsan bile gönder butonu sönük kaldığından gönderemiyorsun. Acaba nasıl çözülebilir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OlvidaMe

Bende de iphone 6 var 8.02 ve 8.1 ile aynı şekilde whatsapp a girdiğimde bağlanıtor dedikten sonra mesaj geliyor. Hatta bağlanmazsa bağlanana kadar mesajını yazsan bile gönder butonu sönük kaldığından gönderemiyorsun. Acaba nasıl çözülebilir ?

Bu herzaman böyleydi gayet normal bence hocam.

• Bende de messenger de yapıyor
  • Stackhouse kullanıcısına yanıt
    İlkkez mi iphone kullanıyorsunuz? Bu hep böyleydi siz whatsapa girip mesajı okumadıkça karşı tarafta 1 tik gözükür

• İlk kez kullanıyorum arkadaşlar evet. :) Arkadaşlarım internetin açık olmadığını, iletilmediğini falan sanıyor iki tik atmadığı için. Ama bir şey fark ettim, ben arkaplandaki uygulamaları devamlı kaptıyorum; alışkanlık. Whatsapp da buna dahil. Arka planda kapatmadığım zaman okumasam da iki tik atıyor mesaj geldiğinde, demek ki böyle tutmak lazım. Başka yol yok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.