Şimdi Ara

Iphone 6 32GB En Uygun Fiyat- Turkcell.com.tr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
5.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sene olmuş 2017 stok erittikleri fiyata bak şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 ve 7 var. İkisinde de Turkcell hat takılı. Sadece sosyal medya , whatsup ve alısveriş sitelerinin app lerini kullanıyorum. İnanın gözle görünen bir fark yok .Hatta bugun bir arakadasım 6 alınır mı diye sordu, gel beraber bakalım dedik. Fark göremedik. HAtta kulaklık girişi sebebiyle bence 6 daha kullanıslı. Bu arada arkadaş Android den gecicek . İOS tası uygulaması ile , Android li telde ne varsa aynen geliyor Iphone a.
  • 6 64gb kullanıyorum 2 senedir. telefonda 96 uygulama var ve 40 küsür civarı dolu. telefon donmuyor. Son çıkan 3 güncellemeyi yapmadım eski sürümdeyim.
    Yani kullanmadan etmeden yok 3 senelik cihaz o bu şu diye konuşmayın. Her zaman olduğu gibi yine her konuda fikri olan arkadaşlar aramızda.
  • arkadaşlar turkcellden telefon alma nasıl oluyor. bu 1859 tlye başka şeyler dahil mi ben turkcell hat falan almak istemiyorum.
  • telefon donmuyor tamam anladık ta pil durumu nedir? face vs basit oyunlar ile ne kadar dayanıyor
  • acemix kullanıcısına yanıt
    iphone 6 1810 mah , iphone 7 1915 mah. iki telefonuda kullanıyorum. Acıkcası hangisine agırlık verirsem o bitiyor. Sonucta akıllı telefonların en büyük problemi zaten pil. Günü anca cıkartıyor. 1200 tl fazla verdiğinde iphone 7 nin pili 2 gün gitmiyor. O da aynı gün bitiyor. İphone 6 almadan önce benimde önyargılarım vardı. Ama 5 ay once aldıgım 7 için , iyiki almısım diyemiyorum. Cünkü bir fark yok. en az iki sene güncelleme alır diye düşünüyorum.
  • HeartAttack4 kullanıcısına yanıt
    Bu peşin satış fiyatı kontrat yapmanıza gerek yok, hat almanıza da gerek yok.
  • Bende 6 var hatunda 7 var. 7'yi kurcalayıp 6'yı elime aldığımda bariz hız farkını hissediyorum. Sinir bozucu düzeyde değil ama 6 ile 7 arasında hız farkı yok demek abartı iyimserlik olur.. Artık rehbere falan girdiğim de ufaktan takılmalar başladı ki 2014 çıkışlı bir cihaz için gayet normal..
    Şarz konusunda iki cihaz arasında çok fark yok. 2015'te aldığım cihazda batarya kaybı %7 civarında. Oyun ve Video kullanımında batarya hızla azalıyor ama böyle olmayan akıllı telefon var mı ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbasdereli70 -- 19 Temmuz 2017; 21:16:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yinzer

Bu peşin satış fiyatı kontrat yapmanıza gerek yok, hat almanıza da gerek yok.

teşekkürler, teknosa ya da vatan gibi yerlerden almakla hiçbir farkı yok yani?
  • hocam bir de turkcell garantili yazmışlar, apple garantili olmuyor mu yani?
  • hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Bende ki 2 telefonda da neredeyse aynı bilgiler var. Rehber bilgileri , uygulamalar vb. Dolayısıyla aynı oranda kullanıyorum 2 cihazıda. Beni rahatsız eden herhangi bir hız farkı yok. Birde 6 yı yeni aldık,onunda etkisi vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeartAttack4 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam apple garantili, dediğin gibi teknosadan almaktan bir farkı yok. Kontrat vs işin olmuyo peşin alıyosun.
  • 2013'ten beri iphone 5 16 GB kullanıyorum (yurt dışından getirtmiştim) , son sürüm güncelleme yüklü, telefon kapasite olarak neredeyse fulle yakın (1-2 GB max boşluk var). Tek bir takılma, kasma, yorulma gözlemlemedim. iphone 6 ya laf ediyosunuz fakat şapkanızı önünüze koyup bir düşünün. Bunca iş ve para sıkıntısı olan ülkemizde, kaçıncı sınıf dünya ülkesi kalitesinde yaşadığımız bile belli değilken, herşeye %60-70-80 ötv kdv, yakıtta % 300 e yakın vergi öderken siz hala iphone 6 yı kötüleyip illa 3.000+ paraya telefon alınmasını savunuyor ve iphone 6 alan insanları küçümser ifadeler kullanıyorsunuz, yazık! Bu zihniyetle ne bir adım öteye gidebiliriz, ne de kendi ürünümüzü üretip kullanabiliriz. Siz siz olun gösterişe önem veriyor olsanız bile biraz düşünün, biraz mantıklı olun. Ben Elektrik-Elektronik Mühendisi olan bir insanım, yazılımdan donanıma, projeden uygulamaya kadar birçok konuda kendimi geliştirmişken 1 gb ram'li 6 alınmaz gibi kesin ifadeler görünce gerçekten üzülüyorum. 1 gb ram'li 6 alınır arkadaşım fiyatı uygunsa, kimin ne şartlarda o telefonu aldığını bilemezsiniz. İnsanların heveslerini bu şekilde kırmanız çok yanlış. O alacak olan arkadaş 1700 leri 1900 leri aylarca biriktirip iphone almaya heves etmişken, hevesini kursağında bırakamazsınız. O zaman verin 1500 üstüne adam ip7 alsın, uyar mı? Uymaz tabiki... O yüzden iphone 5 in bile günümüzde hala güncel kullanımda sorun yaratmayan bir telefon olması sonucunda iphone 6 rafah rahat yeter... Birbirinize biraz saygınız, biraz desteğiniz olsun. Hepinize güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: tripleE

2013'ten beri iphone 5 16 GB kullanıyorum (yurt dışından getirtmiştim) , son sürüm güncelleme yüklü, telefon kapasite olarak neredeyse fulle yakın (1-2 GB max boşluk var). Tek bir takılma, kasma, yorulma gözlemlemedim. iphone 6 ya laf ediyosunuz fakat şapkanızı önünüze koyup bir düşünün. Bunca iş ve para sıkıntısı olan ülkemizde, kaçıncı sınıf dünya ülkesi kalitesinde yaşadığımız bile belli değilken, herşeye %60-70-80 ötv kdv, yakıtta % 300 e yakın vergi öderken siz hala iphone 6 yı kötüleyip illa 3.000+ paraya telefon alınmasını savunuyor ve iphone 6 alan insanları küçümser ifadeler kullanıyorsunuz, yazık! Bu zihniyetle ne bir adım öteye gidebiliriz, ne de kendi ürünümüzü üretip kullanabiliriz. Siz siz olun gösterişe önem veriyor olsanız bile biraz düşünün, biraz mantıklı olun. Ben Elektrik-Elektronik Mühendisi olan bir insanım, yazılımdan donanıma, projeden uygulamaya kadar birçok konuda kendimi geliştirmişken 1 gb ram'li 6 alınmaz gibi kesin ifadeler görünce gerçekten üzülüyorum. 1 gb ram'li 6 alınır arkadaşım fiyatı uygunsa, kimin ne şartlarda o telefonu aldığını bilemezsiniz. İnsanların heveslerini bu şekilde kırmanız çok yanlış. O alacak olan arkadaş 1700 leri 1900 leri aylarca biriktirip iphone almaya heves etmişken, hevesini kursağında bırakamazsınız. O zaman verin 1500 üstüne adam ip7 alsın, uyar mı? Uymaz tabiki... O yüzden iphone 5 in bile günümüzde hala güncel kullanımda sorun yaratmayan bir telefon olması sonucunda iphone 6 rafah rahat yeter... Birbirinize biraz saygınız, biraz desteğiniz olsun. Hepinize güzel, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum...

ağzına saglık hocam çok güzel özetlemişşin...

bakalım kaç kafa anlayacak kaç kafa anlamadan itiraz edecek yazdıklarına...

• 2 senedir eşim g2 kullanıyor ekranın şuan % 5 i sarı.. pil yok gibi birşey
    satmaya kalksam para eder mi? onu bile bilmiyorum..

cihazı aldığımda iphone 2 bin tl idi g2 1100 tl paralel( ithalat birde )

şu hesaba göre iphone almak zarar değil ....

geçen kasımda ip7 eğer yanlışım yoksa 2700 tl ye mal edebilirdim.
    herhalde 2500 tl den aşağı etmez 2. eli

sanki yatırım aracı.....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.