Şimdi Ara

İphone 6 64 gb mi Samsung s6 edge PLUS mi ? acil yardım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone'u şu an almak pek de akıl karı değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya yazdığımı unutup bida yazmışım ya

• Hangisini alırsanız alın pişman etmez, hız stabilite derseniz ip6 , özellik derseniz S6
  • samsung aslında tercih edilebilir ama fiyat düşüşleri yaşanınca insan kendini enayi saniyor.
    s6 edge 2999 la başladı simdi 2400 e alınıyor.
    600 lira uctu.
    bu yüzden s6 edge plus alma konusunda daha uzak gibiyim.
    S serisi cıkınca iphone 6 fiyatlarında düşüş olur mu ?

• Şuan hiçbiri alınmaz 1 ay beklenir yeni iphone açıklanınca eskilerinin fiyatlarına bakılır ona göre alınır. İşletim sistemi olarak tabiki ios ama iphone 6 nın ekran çerçevesi çok kalın hala, iki telefonu yanyana koyunca iphone6 sanki çok eski model bir telefon gibi duruyor sırf bu çerçeve meselesinden dolayı.
    İlle de iphone alınacaksa hem 6 hem de 6 plus space grey renklerini 3 er ay kullanmış biri olarak bir süre sonra gold renginin göze daha hoş geldiğini söyleyebilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Şuan hiçbiri alınmaz 1 ay beklenir yeni iphone açıklanınca eskilerinin fiyatlarına bakılır ona göre alınır. İşletim sistemi olarak tabiki ios ama iphone 6 nın ekran çerçevesi çok kalın hala, iki telefonu yanyana koyunca iphone6 sanki çok eski model bir telefon gibi duruyor sırf bu çerçeve meselesinden dolayı.
    İlle de iphone alınacaksa hem 6 hem de 6 plus space grey renklerini 3 er ay kullanmış biri olarak bir süre sonra gold renginin göze daha hoş geldiğini söyleyebilirim...

İphone 6 dan mi daha memnun kaldiniz
    İphone 6 plusdan mi ?
    Bide bellek olarak 64 daha kullanisli olur galiba ?

• Bendeki ikisi de 16 lıktı, hafıza olarak sıkıntı yaşamadım. 6 plus in batarya daha büyük olmasına rağmen 6 nın pili biraz daha uzun süre yetiyodu. Yine de 6s daha çok hoşuma gitmişti. Yeni çıkan s serilerinden alacak olursam plus modelinin gold rengini alırım...

• iphone 6s tanıtımını bekle. Dayanıklılık konusunda edge plus gerçekten çok iyi. zaten donanım olarakta piyasada üstüne yok, tasarım göreceli kavram ama edge "işte bu" dedirtiyor, gerisi ios mu android mi ye kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

iphone 6s tanıtımını bekle. Dayanıklılık konusunda edge plus gerçekten çok iyi. zaten donanım olarakta piyasada üstüne yok, tasarım göreceli kavram ama edge "işte bu" dedirtiyor, gerisi ios mu android mi ye kaldı.

edge plus için n11 de bir satıcıda uyguna buldum ama.
    n11 den alışveriş yapılır mı bilemiyorum.
    güzel bir magazaya benziyor 850 yorumu falan var.

• S6 Edge Plus

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeAfter

S6 Edge Plus

hocam siz galiba s6 edge plus düşünüyosunuz.
    sizede sorayım n11 den sipariş vermem dogru olur mu ?
    iphone içinde s6 edge plus icinde soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tobreakuaro

quote:

S6 Edge Plus

N11 den çok ucuzsa sipariş edin ama 2800 liranın üstündeyse samsungun kendi mağazasından veya teknosadan alın
    Fiyatı ne kadar n11 de ?
    Ben teknosadan almayı düşünüyorum ama çok ucuzsa belki bende n11 de alırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tobreakuaro

quote:

S6 Edge Plus

N11 den çok ucuzsa sipariş edin ama 2800 liranın üstündeyse samsungun kendi mağazasından veya teknosadan alın
    Fiyatı ne kadar n11 de ?
    Ben teknosadan almayı düşünüyorum ama çok ucuzsa belki bende n11 de alırım

bana pm atabilirseniz 1 kac soru daha sorucam.

• Hiç düşünmeden Apple derim yerinde olsam. Yıllardır IOS kullanıcısıyım çok çok memnunum. İlk birkaç haftadan sonra insan telefonda stabilite istiyor. Hem 6+'larda batarya süreleri de tatmin edici. 5S gibi değil

S6 Edge serisi aslında çok şık ama o kadar para verip Android almak bana biraz riskli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24

Hiç düşünmeden Apple derim yerinde olsam. Yıllardır IOS kullanıcısıyım çok çok memnunum. İlk birkaç haftadan sonra insan telefonda stabilite istiyor. Hem 6+'larda batarya süreleri de tatmin edici. 5S gibi değil

S6 Edge serisi aslında çok şık ama o kadar para verip Android almak bana biraz riskli geliyor.

hocam siz 6+ mı kullanıyorsunuz ?
    ben taşıma konusunda biraz tereddüte kaldım.
    bükülme falan bıraktım o konularıda.
    taşıma kafamda soru isareti bırakmıyor degil.

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de iphone 6 plus 16 gb lık kullanıyordum cihazı 3 kere servise yolladım aşırı ısınmadan değişmediler cihaz çok ısınıyordu bende sattım gitti.Boyutu evet çok büyük cepte taşınmaz ancak s6 edge plus da hemen hemen aynı boyutta burada bir tuhaflık var :). Ben de sizin gibi kararsızım iphone 6s 16 gb ( 2 haftaya belli olacak) yada s6 edge veya edge plus istiyorum ancak işte samsungun güncelleme desteği ve arayüzü konusunda biraz çekiniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam ben de iphone 6 plus 16 gb lık kullanıyordum cihazı 3 kere servise yolladım aşırı ısınmadan değişmediler cihaz çok ısınıyordu bende sattım gitti.Boyutu evet çok büyük cepte taşınmaz ancak s6 edge plus da hemen hemen aynı boyutta burada bir tuhaflık var :). Ben de sizin gibi kararsızım iphone 6s 16 gb ( 2 haftaya belli olacak) yada s6 edge veya edge plus istiyorum ancak işte samsungun güncelleme desteği ve arayüzü konusunda biraz çekiniyorum.

hocam aslında ben iphone 6s cıkmadan telefon alsam ki alabilirim sabrim tükendi :D
    s6 edge plus üzerinde cok yogunlastım gerçekten satabiliteyi sağlayacak gibi.
    benim tek kafamı kurcalayan samsungun fiyat politikasi.
    s6 edgeyi 2999 dan başalatıp 2400 e satılır yaptı.
    bundada aynı şeyi sergilerse zarar etmek istemiyorum acıkcası. :D
    siz ne düşünüyorsunuz ?
    hocam gidip incelemsini yaptım s6 edge plus cok daha kullabilir geldi boyut konusunda.
    plus biraz tugla gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobreakuaro -- 24 Ağustos 2015; 17:20:54 >

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle s6 edge plus çok daha narin ve elde tutumu flan daha kolay bunu gören herkes rahat anlayabilir.Bende s6 edge plusun 4 gb ram olmasından dolayı stabilite konusunda üstün olacağını düşünüyorum yalan iyi değil :).Görür görmez etkisinde kaldım cihaz ben buradayım diye bağırıyor :). Fiyat olarak hocam samsung zarar ettirecek bunu bilerek alın bakın şuan 3100 den giren tel 3000 e bulunuyor hatta yüzde 5 indiri mvar n11 de max 100 tl onuda kullanın 2900 birde 50 tl bonus var 2850 tl yapıyor 11 tl de hoş geldin kuponu kullansanız 2839 tl ye alınabiliyor :) Ben alırsam gg dan yüzde 10 ile alırım hocam 2700 lere flan alırsam alırım yoksa 3100 vermek mantıklı değil zarar ettirecek dediğiniz gibi s6 edge de gördük.
    Edit:http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s6-edge-plus-g928c-samsung-turkiye-garantilidir-P73200866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-Viper -- 24 Ağustos 2015; 17:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam kesinlikle s6 edge plus çok daha narin ve elde tutumu flan daha kolay bunu gören herkes rahat anlayabilir.Bende s6 edge plusun 4 gb ram olmasından dolayı stabilite konusunda üstün olacağını düşünüyorum yalan iyi değil :).Görür görmez etkisinde kaldım cihaz ben buradayım diye bağırıyor :). Fiyat olarak hocam samsung zarar ettirecek bunu bilerek alın bakın şuan 3100 den giren tel 3000 e bulunuyor hatta yüzde 5 indiri mvar n11 de max 100 tl onuda kullanın 2900 birde 50 tl bonus var 2850 tl yapıyor 11 tl de hoş geldin kuponu kullansanız 2839 tl ye alınabiliyor :) Ben alırsam gg dan yüzde 10 ile alırım hocam 2700 lere flan alırsam alırım yoksa 3100 vermek mantıklı değil zarar ettirecek dediğiniz gibi s6 edge de gördük.
    Edit:http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-s6-edge-plus-g928c-samsung-turkiye-garantilidir-P73200866

biliyorum hocam.
    işte bende o konuda kararsızım suan 2850 ye alabilirim ancak ve ancak biliyoruz ki bu telefonun fiyatı düşer.
    cünkü samsung durmadan telefon üretiyor yıl içerisinde.
    buda düşmesine sebep oluyor.
    valla hocam cok kararsızım.
    6s cıkıncada 6 nın fiyatı düşmeyecek mi o yüzden 6 da alamayız galiba ?
    ben bayadir telefon kullanmıyorum o yüzden üni başlamadan telefon alsam güzel olucaktı.
    note 5 titanium silver gelse onu direk alırım aslında.
    cok tavsiye ediliyor.
    cok arada kaldım hocam

• S6 Edge =)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.