Şimdi Ara

İphone 6 64 gb mi Samsung s6 edge PLUS mi ? acil yardım. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam hayırlı olsun öncelikle üniv. Hangi üni hangi bölüm :)
    Vallaha 6s çıkınca 6 nın fiyatı 200 tl düşer düşmez bence bende o yüzden samsung dan korkuyorum :) ancak 6s i beklemekte fayda var 6 nın fiyatı düşer birde o zamana kadar belki gg yüzde 10 çek flan yollarsa uyguna cihaz alma şansımız olur bekleye bilirseniz bence 6s tanıtılsın öyle karar verin( hem s6 edge plus piyasada oturur, belki güzel indirimler olur gg da çek flan bulunur hemde 6 nın fiyatı düşer)Note 5 konusunda birşey diyemiyorum ben note serisini sevmiyorum hocam hiç kullnamadım ama :)
  • K E N kullanıcısına yanıt
    Maşallah her yerden çıkıyon :)
  • Samsungu gec tas gibi iphone var al gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black-Viper

Hocam hayırlı olsun öncelikle üniv. Hangi üni hangi bölüm :)
    Vallaha 6s çıkınca 6 nın fiyatı 200 tl düşer düşmez bence bende o yüzden samsung dan korkuyorum :) ancak 6s i beklemekte fayda var 6 nın fiyatı düşer birde o zamana kadar belki gg yüzde 10 çek flan yollarsa uyguna cihaz alma şansımız olur bekleye bilirseniz bence 6s tanıtılsın öyle karar verin( hem s6 edge plus piyasada oturur, belki güzel indirimler olur gg da çek flan bulunur hemde 6 nın fiyatı düşer)Note 5 konusunda birşey diyemiyorum ben note serisini sevmiyorum hocam hiç kullnamadım ama :)

valla beklemekten imanım gevredi
    iphone 6s cok pahalı bir fiyattan çıkar gibi geliyor almışkende 64 gb almak lazım.
    baya bir fiyat isterler gibi.
    ggden hiç alışveriş yapmadım n11 üzeri alıcaktım.
    siz de mi bu sene üni kazandınız :D
    detay için pm atabilirisiniz hocam :D

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Vallaha yazın başından beri bende de atele bir telefon var çok sabrım yok ancak beklemişken 2 hafta daha dayanmak gerek iphone 6s 16 gb lık 2699 veya en fazla 2799 dan girer deniliyor ancak 64 ü pahalı olabilir evet.Ancak 2. el durumunu düşünyorsanız yada fiyat düşmesini takıyorsanız kesinlikle iphone alın derim millet fiyat düşürür apple zam yapar ürününe :).Benim ünide 5. yılım hocam yeni kazanmadım :))Aynı kararsızlık yaşanıyor bende de hocam bakalım hayırlısı gg da n11 gibi sıkıntı çıkmaz 14 gün iade hakkınız var o konuda internetten almak daha avantajlı geliyor bana .
  • quote:

Vallaha yazın başından beri bende de atele bir telefon var çok sabrım yok ancak beklemişken 2 hafta daha dayanmak gerek iphone 6s 16 gb lık 2699 veya en fazla 2799 dan girer deniliyor ancak 64 ü pahalı olabilir evet.Ancak 2. el durumunu düşünyorsanız yada fiyat düşmesini takıyorsanız kesinlikle iphone alın derim millet fiyat düşürür apple zam yapar ürününe :).Benim ünide 5. yılım hocam yeni kazanmadım :))Aynı kararsızlık yaşanıyor bende de hocam bakalım hayırlısı gg da n11 gibi sıkıntı çıkmaz 14 gün iade hakkınız var o konuda internetten almak daha avantajlı geliyor bana .

n11 de silver iphone 6 64 gb 2900 100tl de hediye ceki var 2800 fiyatı var.
    şeytan onu al :D
    s6 edge plusda harbi güzel olmus ama :D
    onda süper film izler oyun oynarım 3d deneyimi gibi geliyor.
    siz hangi üni hangi bölüm ?
    hocam aslında samsung gibi tanıtımdan 2 gün sonra türkiye gelse sorun yokda ne zaman türkiye gelir ekim başı falansa deliririm.

• tobreakuaro kullanıcısına yanıt
    Hocam pm atıyorum size:)
  • quote:

Hocam pm atıyorum size:)

tamam hocam :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.