Şimdi Ara

İphone 6 64 Gb mı yoksa 6s 16gb mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 64 Gb gerçekten harika. sınırsız oyun uygulama ve müzik. bundan sonra 64 kullanırım. kafam rahat
  • ben de ikisi arasında kaldım, açıkçası karar veremiyorum
  • çok fazla oyun oynayan biri değilim. hele telefonda hiç denebilir. ama androidde 16 gb tüm uygularıma yetiyor. müzik olarak ise spotify kullanıyorum ona da yetiyor. ama iphone da farklılık olur mu kararsız kalıyorum. bir yanda 64 gb rahatlığı olan bir iphone 6, diğer yandan memorysi kısıtlı yeni a9 işlemcili bir iphone 6s
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofrost

çok fazla oyun oynayan biri değilim. hele telefonda hiç denebilir. ama androidde 16 gb tüm uygularıma yetiyor. müzik olarak ise spotify kullanıyorum ona da yetiyor. ama iphone da farklılık olur mu kararsız kalıyorum. bir yanda 64 gb rahatlığı olan bir iphone 6, diğer yandan memorysi kısıtlı yeni a9 işlemcili bir iphone 6s

Ben de aynı dertten muzdaribim. Gerçi şu da var, apple için usb diskler satılmaya başlandı. gerçi onlara bütçe ayırana kadar 64lüğe geçersin, olur biter.

Trukcellden kontratlı alacağım. puan 6s 16 veya 6 64e yetiyor.

valla 16 da olsa s modelini almak mantıklı Cloud vs halledilir diye düşünülse de ve ayrıca 1 sene sonra kalkıp da 1 sene öncenin cihazını almak mantıklı değil diyen arkadaşlar olsa de işler farklı.

şu anda 32lik ve hafıza kartı girişi olan note serisinden bir cihaz kullanıyorum. 21 gb telin kendi hafızasında var, 8 gb ise sd kartta var. 30 gb şu an kullanımda. cihazda sadece 1 oyun yüklü. onun dışında bolca foto, uygulama var. 200 civarı uygulama yüklü.

sonuçta ben eski de olsa 64 6 almaktan yanayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 10 Şubat 2016; 22:41:57 >

• nofrost kullanıcısına yanıt
    Yeni cihaz iyidir. Her türlü 6s tercih ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yurtiçi 2 yıl garantili ama faturasız cihaza 2950 vermiyorsun ama yurtdışı 1 yıl garantili yine faturasız cihaza 2800 veriyorsun ? 150 tl için değermi diye sorarlar.
  • Normali ile s arasında kalıyorsanız arada uçurum fiyat farkı yoksa her zaman s olanı tercih edin çünkü 2 kat donanım gücü farkı oluyor
  • Oynamadığın oyunları silersen, telefona attığın müzikler alac fotmatında değilse, telefonu foto ve video arşivi olarak kullanmıyorsan 16 yeter de artar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 GB. tam anlamıyla zulüm, Apple açgözlülüğü bırakıp umarım 7 modelinde giriş seviyesinde 32 GB. kullanır.
  • Arkadaşlar 6s 64 gb 😀

• Tabiki 6s 16gb. Arayüzde bile kullanırken 6s 6yı tokatlıyor. Seneye 5sde 6da kasacak.zaten Ip7 6s le aynı olur al 6s 8s e kadar rahat et.

• Ben 6s ve az foto çekmek diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hippokrates

Oynamadığın oyunları silersen, telefona attığın müzikler alac fotmatında değilse, telefonu foto ve video arşivi olarak kullanmıyorsan 16 yeter de artar.

Evrqk tarama icin kamerayi kullaniyorum. Ayarlardan cozunurlugu dusursem, az uygulama yuklesem olur.

6se karar verdim, sağolun.

• Aynı sıkıntı bende mevcut en söyle bişey düşünüyorum hatta bana şirketten gelicek tel. 6 s alamıyorum sadece 6 oluyor onuda 64 gb alıp satmayı sonra 6s 64 gb az kullanılmis almayi düşünüyorum beyin bedava :) tel başkasının üstüne olunca bişey olurmu acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.