Şimdi Ara

iphone 6 ahize temizleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
34.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elektrikli süpürgeyi deneyin vakumlu olmasina dikkat edin:))ayrica yirtmamaya gayret gösterin garanti dişi kalmasin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

kürdanla kulaklığa basmadan güç harcaman delmeden sağa sola 15 20 kere gidip gelin en son son fırça ile temizleyin

En iyi yöntem budur +1

tşk ederiim diğer yöntemlerde iş yapar ama yırtmak delmek sıvı benzeri aşırı sıvı ve hava tutma zarar verecektir
  • Ömrü dolan diş fırçaları bu iş biçilmiş kaftan gerçekten de.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Carcharies

quote:

kürdanla kulaklığa basmadan güç harcaman delmeden sağa sola 15 20 kere gidip gelin en son son fırça ile temizleyin

En iyi yöntem budur +1

tşk ederiim diğer yöntemlerde iş yapar ama yırtmak delmek sıvı benzeri aşırı sıvı ve hava tutma zarar verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Yöntem işe yaramadı kenbu üstad, hem ses anlamında hissedebileceğim bir fark meydana gelmedi, hem de görüntü olarak yakından bakınca da işe yaramadığı belli oluyor zaten (tıkalı, kirli gözükmesi gibi)

Başka bir tavsiyeniz var mıdır, ne yapmak gerekir?

Yılın 3-4 ayı fabrikada üretim var. Tütün tozu ve nemden dolayı bende de sıkıntı var, 3 yılda iyice azaldı ses. A kalite iç kulaklık taktırıp denedim sonuç yine başarısızdı orjinalini taktırdım. Telefona müdahale eden arkadaş ön panele yapışık olan perdeyi arkadan ve önden temizledi ses bir nebze düzeldi fakat ilk alındığı gibi değil hala. Daha müsait zamanda kürdanla temizlediğim perdeyi değiştirtmeyi düşünüyorum.
  • İphone 8 plus ahizeden son seste müzik cızırtılı geliyordu. Bastım süpürgeyi😀 baya düzeldi ama sağlamı sakız la çekmek kirleri. Problemin tozdan olduğu belli tıkanık olduğundan ses az çıkıyor yada içerden tıkandığı için cızırtı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.