Şimdi Ara

iphone 6 ahize temizleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
34.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bildigimiz gibi iphonelarin kronik sorunu olan ahizenin icine giren tozlar ses ile ilgili sorunum yok ama 15 gunluk cihaz daha icindeki tozlari nasil veya neyle temizlicem fijrinizi almak istedim

• Fırçayla
  • scorpion1916 kullanıcısına yanıt
    Sirf bu iş için bir diş fırçam var
  • quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Harikasın hocam. demek benden daha pimpirikleri de varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcht0112

quote:

Orijinalden alıntı: prank31

Harikasın hocam. demek benden daha pimpirikleri de varmış

Alıntıları Göster
    3. aya yaklaşıyorum bende gözle fark edilecek kadar toz yok

• hocam dis farcasiylada duzelmiyor yav 2 milyar veriyoruz telefona ugrastigimiz seylere bak babamin 3310 nunda bile boyle birsey olmuyor yeminle
  • mcht0112 kullanıcısına yanıt
    Yapcak bişey yok hocam titizim kullanıpta sattigim bütün cihazlar 0 gibi faydasini satarken görüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    Note 3 dokunmatik problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende cok pipirikliyimde gecmiyor tellerdeki sey vallahi sikayet edicem ya :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1916

bende cok pipirikliyimde gecmiyor tellerdeki sey vallahi sikayet edicem ya :D

hocam ne kulak varmış sizde de
  • quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1916

bende cok pipirikliyimde gecmiyor tellerdeki sey vallahi sikayet edicem ya :D

hocam ne kulak varmış sizde de

anlamadim ne kulak varmis derken :D
  • beyler leke gitmiyordu galiba temizlerken teli cizmisde olabilirim zaten tel demir oldugu icin siyah cd kalemi ile bi cizik attim :D piril piril oldu cd kalimin boyasi gecmes dime yikanmadigi surece
  • Aynı dertten muzdarip olduğum için konuyu güncellemeyi uygun gördüm.

Sanırım diş fırçası çözümü gelmiş yukarılarda. Deneyen, başarıya ulaşan oldu mu, veya başka çözüm yolu bulan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Aynı dertten muzdarip olduğum için konuyu güncellemeyi uygun gördüm.

Sanırım diş fırçası çözümü gelmiş yukarılarda. Deneyen, başarıya ulaşan oldu mu, veya başka çözüm yolu bulan?
    kürdanla kulaklığa basmadan güç harcaman delmeden sağa sola 15 20 kere gidip gelin en son son fırça ile temizleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

kürdanla kulaklığa basmadan güç harcaman delmeden sağa sola 15 20 kere gidip gelin en son son fırça ile temizleyin

En iyi yöntem budur +1
  • kenbu kullanıcısına yanıt
    Yöntem işe yaramadı kenbu üstad, hem ses anlamında hissedebileceğim bir fark meydana gelmedi, hem de görüntü olarak yakından bakınca da işe yaramadığı belli oluyor zaten (tıkalı, kirli gözükmesi gibi)

Başka bir tavsiyeniz var mıdır, ne yapmak gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Yöntem işe yaramadı kenbu üstad, hem ses anlamında hissedebileceğim bir fark meydana gelmedi, hem de görüntü olarak yakından bakınca da işe yaramadığı belli oluyor zaten (tıkalı, kirli gözükmesi gibi)

Başka bir tavsiyeniz var mıdır, ne yapmak gerekir?
    kompresörü daya
  • Fırça en iyi yöntem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArcherAngel

Fırça en iyi yöntem.
    hava falan tutmayın sakın bu temizli doğru yaptınız olmadıysa garantili servisiyle bağlantıya geçiniz
  • İphone 7 mat siyah kullanıyorum bu hoparlör ile ahize aynı anda olduğu için siyah durmuyor temizlememe rağmen pis gibi cd kalemi falan mı çeksem bende bişey olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fAlleNzwOw

İphone 7 mat siyah kullanıyorum bu hoparlör ile ahize aynı anda olduğu için siyah durmuyor temizlememe rağmen pis gibi cd kalemi falan mı çeksem bende bişey olur mu

Kalem ufak delikleri kapatacaktır yapmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.