Bildirim
iphone 6 ahize temizleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Fırçayla -
Sirf bu iş için bir diş fırçam var -
quote:
Orijinalden alıntı: prank31
Sirf bu iş için bir diş fırçam var
Harikasın hocam. demek benden daha pimpirikleri de varmış -
3. aya yaklaşıyorum bende gözle fark edilecek kadar toz yokquote:
Orijinalden alıntı: mcht0112quote:
Orijinalden alıntı: prank31
Sirf bu iş için bir diş fırçam var
Harikasın hocam. demek benden daha pimpirikleri de varmış
Alıntıları Göster
-
hocam dis farcasiylada duzelmiyor yav 2 milyar veriyoruz telefona ugrastigimiz seylere bak babamin 3310 nunda bile boyle birsey olmuyor yeminle -
Yapcak bişey yok hocam titizim kullanıpta sattigim bütün cihazlar 0 gibi faydasini satarken görüyorum -
bende cok pipirikliyimde gecmiyor tellerdeki sey vallahi sikayet edicem ya :D -
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion1916
bende cok pipirikliyimde gecmiyor tellerdeki sey vallahi sikayet edicem ya :D
hocam ne kulak varmış sizde de -
quote:
Orijinalden alıntı: viper17
quote:
Orijinalden alıntı: scorpion1916
bende cok pipirikliyimde gecmiyor tellerdeki sey vallahi sikayet edicem ya :D
hocam ne kulak varmış sizde de
anlamadim ne kulak varmis derken :D -
beyler leke gitmiyordu galiba temizlerken teli cizmisde olabilirim zaten tel demir oldugu icin siyah cd kalemi ile bi cizik attim :D piril piril oldu cd kalimin boyasi gecmes dime yikanmadigi surece -
Aynı dertten muzdarip olduğum için konuyu güncellemeyi uygun gördüm.
Sanırım diş fırçası çözümü gelmiş yukarılarda. Deneyen, başarıya ulaşan oldu mu, veya başka çözüm yolu bulan? -
kürdanla kulaklığa basmadan güç harcaman delmeden sağa sola 15 20 kere gidip gelin en son son fırça ile temizleyinquote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Aynı dertten muzdarip olduğum için konuyu güncellemeyi uygun gördüm.
Sanırım diş fırçası çözümü gelmiş yukarılarda. Deneyen, başarıya ulaşan oldu mu, veya başka çözüm yolu bulan? -
quote:
Orijinalden alıntı: kenbu
kürdanla kulaklığa basmadan güç harcaman delmeden sağa sola 15 20 kere gidip gelin en son son fırça ile temizleyin
En iyi yöntem budur +1 -
Yöntem işe yaramadı kenbu üstad, hem ses anlamında hissedebileceğim bir fark meydana gelmedi, hem de görüntü olarak yakından bakınca da işe yaramadığı belli oluyor zaten (tıkalı, kirli gözükmesi gibi)
Başka bir tavsiyeniz var mıdır, ne yapmak gerekir? -
kompresörü dayaquote:
Orijinalden alıntı: Onur__
Yöntem işe yaramadı kenbu üstad, hem ses anlamında hissedebileceğim bir fark meydana gelmedi, hem de görüntü olarak yakından bakınca da işe yaramadığı belli oluyor zaten (tıkalı, kirli gözükmesi gibi)
Başka bir tavsiyeniz var mıdır, ne yapmak gerekir? -
Fırça en iyi yöntem. -
hava falan tutmayın sakın bu temizli doğru yaptınız olmadıysa garantili servisiyle bağlantıya geçinizquote:
Orijinalden alıntı: ArcherAngel
Fırça en iyi yöntem. -
İphone 7 mat siyah kullanıyorum bu hoparlör ile ahize aynı anda olduğu için siyah durmuyor temizlememe rağmen pis gibi cd kalemi falan mı çeksem bende bişey olur mu -
quote:
Orijinalden alıntı: fAlleNzwOw
İphone 7 mat siyah kullanıyorum bu hoparlör ile ahize aynı anda olduğu için siyah durmuyor temizlememe rağmen pis gibi cd kalemi falan mı çeksem bende bişey olur mu
Kalem ufak delikleri kapatacaktır yapmayın
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- kamera lens koruyucu yorumları
- swap cihaz nedir
- apple pil değişimi kaç gün sürer
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 7 özellikleri
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X