Bildirim
iPhone 6 Airdrop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende de aynı sorun vardı ana konuya yazmıştım ama cevap alamadım. Mac OSX Yosemite 10.10.1 ve iOS 8.1.1 kuruluydu, geçen gün iOS 8.1.2 güncellemesini yaptıktan sonra benim Airdrop çalışmaya başladı. Büyük ihtimalle bunları yapmışsındır da sorayım yine de, iki cihazda da wifi ve bluetooth açık mı? Bir de Mac'de Finder'ın Airdrop sekmesinde beklemen gerekiyor. -
BLuetooth wifi açık onları yaptım da yosemite yüklüydü, tekrar 1-2 program çalişmiyor diye mavericks yüklemiştim şimdi mavericks var.Güncellesem düzelir mi acaba? -
2012 ve üstü macbooklarda oluyor. muhtemelen sizinki 2011 yada daha eski model. bende aynı sorunu yaşamıştım araştırınca öğrendim böyle olduğunu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X