Şimdi Ara

İphone 6 Aldım Sessiz Tuşu Bozuk !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: californication_

Eskiden Vatanda müşteri hizmetleri teknik servis çalışanıydım. Aynı gün gidin hiç beklemeyin... Problem çıkartırlarsa mağazada sesinizi yükseltin. Vatanda iade alınmayan ürün yoktur. İade etmeyi bilmeyen müşteri vardır.

Yaklasik bir ay kadar once Note 3 Neo aldik. Aldigimiz ilk gun ekran bozuldu, telefon hicbir sekilde yere dusmeden veya baska sorunlar yasamadan acilmamaya basladi. Vatan'la bir saat ugrastik adamlar yine de servise gonderdiler ve 418 TL ucret cikti. Sikayetvar'a yazmam sonucu fiyati 300'e dusurduler. Ben de Note 3 almamamla kalmis oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayıplı ürüne giriyor onu direk alıp yenisini vermeleri lazım ama uğraştırırlar.

• Herkese çok teşekkür ediyorum. Ilk seferde olmasada biraz sert davranınca yola geldiler.

Yenisi ile değiştirdim. Yarın gitmiş olsam servise gidecekti.

• hayırlı olsun hocam iyi ki gitmişsin bak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SafaAksu

Bugün saat 12.30 civarı Pendik Vatandan 16 gb gold i6 aldım,
    Telefonu aldıktan sonra cep telefonu bölümüne gidin denildi. Orda cihazı incelediler bi sorun yoktu. Eve geldim sessiz tuşunu oynamaya başladım. Bi iki derken tutukluluk yaptığını farkettim. Ve en sonunda tuş sesli kısma (Çukurun üst tarafına,turuncu kısma) geçmediğini geçemediğini gördüm. Tuşu kaldırıyorum tekrar sessiz kısma geliyor. Telefonı aldıktan 3 saat sonra bu olay oldu. Aradım aldığım yeri. Buyrun gelin dediler biz bakalım olmassa servise göndeririz ama bugun servis çalışmıyor pazar akşamı gelin isterseniz dediler.

Sorum şu. Vatana bugun gidemeyecğim yarın sabah ilk işim vatana gidip cihazı değiştirmeye çalışmak olmak. Orda nasıl bir yol izlemeliyim sert konuşma yapacağım. Tamire gidecek bayram derken 1 ay telefonsuz kalacağım. Bunu istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir acaba ?
    (Kutu içeriğini ellemedim. Telefon düşmedi. )

git degistir yoksa değişim yapmiyor baska gun vatan

• Geçmiş olsun. Hocam. Gül'e Güle kullan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WebProgramming

hayırlı olsun hocam iyi ki gitmişsin bak .

Aynen müdür :)) İyiki gitmişiz yoksa mokoko :)

• Adamı misafirlikden kaldırıp yollara düşürdünüz helal valla :)
    Hadi geçmiş olsun, güle güle kullanın..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş geçmiş olsun. Eskilerin bir sözü vardır;

Yakına erinen uzağa gerine gerine gider.

Gitmeseydin yok servise git yok senden Kaynaklı bir Sürü sıkıntı çekicektin.
    Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaB0

Adamı misafirlikden kaldırıp yollara düşürdünüz helal valla :)
    Hadi geçmiş olsun, güle güle kullanın..

Akrabaların diline düştük.

Burası olmasa harbiden Servisi idi koşuşturmasıydı uğraşacaktık. Servise gitse arada bayram var 1 aya anca gelirdi ve değişim mi tamirmi belli olmayacaktı. Çok teşekkürler herşey için arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarals40

kardeş geçmiş olsun. Eskilerin bir sözü vardır;

Yakına erinen uzağa gerine gerine gider.

Gitmeseydin yok servise git yok senden Kaynaklı bir Sürü sıkıntı çekicektin.
    Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan.

Sağolasın abim.
    Aynen öyle..

• Ne yazık ki biz millet olarak tatlı dilden anlamıyoruz illa bağırcaz çağırcaz hakkımızı öyle alcaz.

Rica edersin yok ya yapamayız derler bağırır çağırır kavga çıkarırsın hemen yola gelirler.
  • Hocam geçmiş olsun inşAllah yeni cihazınızda da sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathayus

Ne yazık ki biz millet olarak tatlı dilden anlamıyoruz illa bağırcaz çağırcaz hakkımızı öyle alcaz.

Rica edersin yok ya yapamayız derler bağırır çağırır kavga çıkarırsın hemen yola gelirler.

Maalesef hocam.

• bende daha önce vatandan tavlet almıştım metal kasa. orda açtırmadım kendim evde açtım ve sıfır kapalı jelatinli kutu içinden arka tarafı 3-4cm lik çizik çıkmıştı. götürdüm 2 saat sonra hemen yenisini verdiler. allahtan biz nerden bilelim sizin çizmediğinizi gibi bi şey demediler.

bu konuda vatan iyi çalışıyor allahtan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.