Şimdi Ara

iPhone 6 almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 2000 2300 tl arası bir bütçem var şuanki telefonum sony xperia z 2.5 3 yıllık kullandığım bir cihaz ve artık telefondan illalah etmiş durumdayım.

Telefonda aradığım şey öncelikle sony gibi bir 3 yıl daha götürmesi ve bu süre zarfında kamera konusunda beni çok geride bırakmaması ve sosyal medya uygulamalarını düzenli bir şekilde çalıştırması donma kasma vs olmadan sizde iphone 6 iyi bir seçim midir ? yoksa iphone SE yi de düşünmelimiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekrem* -- 8 Eylül 2016; 23:55:41 >

• ben olsam biraz daha biriktirip 6s alırdım ha beklemem dersen SE bence. 6 alınacak bir telefon değil
  • Se 64 al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hegomanya48 kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyliyim biriktirebildiğimin en üst noktası bu o yüzden daha fazla sabredemiyorum telefonum yakında alev alıcak duruma geldi :D İphone 6 gerçekten kötü bir cihaz mı hani dış görünüş olarak hoşuma gittiği için SE den bir adım önde bakıyordum almak için
  • i-SE ekran küçük gelmezse güçlü bir telefon. Şu an apple store da 64 gb'lık olsnı indirimde..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki yıldan beri iPhone 6 kullanmaktayım ve en az iki yıl daha kullanmayı düşünüyorum. Beğenmeyenlerin niçin beğenmediklerini anlayamadım bu zaman kadar.. :)
  • Kötü olduğu için değil, 6s 6ya göre çok iyi. Hani 1000tl fark olsa tamam dersin 400tl fark var arada. i6 zaten 2200, 32gb 6s de şuan zaten 2600 bu kadar veren insan 400daha versin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kime sorsam iphone 6 alınmaz diyo ama 4s i bile hala kullanan arkadaşlarım var benim ekran olarak diğer telefon standartlarında ve elime aldığımda verem etmiycek bir telefon arayan biri olarak bana da iphone 6 kötü bir tercih gibi gelmiyor
  • Nerde 2600 hocam nereye baksam 3100 den başlıyo 6s in fiyatları
  • Ekrem* kullanıcısına yanıt
    Apple sitesinde. 1ay içinde satışa çıkıcak. 400tl daha biriktirin bu sürede 6s 32gb alın. SE modelinden sonra en fp iphone bence hatta 3d touch, ekran boyutu ve 32gb hafızasıyla aradaki fiyat farkına göre daha fp bile denebilir.

• Uzun ömürlü olması için 6s daha iyi bir seçim olur. O kadar vermek istemiyosanız 6 da 2-3 yıl daha rahat götürür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cedric... C kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi hocam hani 2300 ün üstüne 500 tl daha falan ekleyemem bütçem bu kadar 6s hayal benim için cumartesi günü vatana gidip son kez iphone 6 ile SE yi bi elime alıp bakıcam ikisinden birini tercih edicem büyük ihtimalle
  • 1 GB ram var 6 serisinde

SE veya 6slere yönelmenizi tavsiye ederim.

6 serisi kötü değil tabii fakat siz uzun ömürlü kullanıcı olduğunuz icin ileriki yıllarda ram olayı biraz daha erken etkilemeye başlar. Yok umrumda olmaz derseniz zaten iPhone lar genel olarak uzun ömürlü oluyor. 4s 2011 modeli yazılım desteği yeni bitti. (11.10.2011 benim terhis tarihim oradan iyi biliyorum)

• iphone serilerinde RAM in çok büyük bir etkisi yok diye duyuyorum genelde çevremde hocam ram gerçekten büyük bir faktörmüdür telefonlarda çünkü benim elimdeki telefon 2gb ram e sahip en başta canavar gibiydi ama 2 yılın sonunda bir faydası kalmadı
    İPhone için çok büyük etkisi yok halihazırda. Fakat uygulamalar artık yavaş yavaş istemeye başlayacaktır. Vereceğiniz para da az değil. Bakmayın siz apple bölümünde zengin çoktur. 6s olmuyorsa SE 64GB alıp Herseyinden faydalanmak daha mantıklı olacaktır.

Düzeltildi mi bilmiyorum 6 serisinde bir de bükülme sorunu vardı. Bu bile bir tercih sebebi.

Birçok arkadaş iPhone SE al demiş fakat ben buna tamamen karşıyım.

6s kullanıcısıyım yaklaşık 8-9 aydır. Telefona öyle bir alıştım ki se yi elime aldığımda ekranı çok küçük geliyor. iPhone SE ile 6s arasında performans bakımından bir fark yok. performans olarak çok kaliteli olsada ekranının çok küçük olması beni rahatsız ediyor. Film,video veya vine vs izleyen bir adamım dersen iPhone SE den uzak dur hocam.

Şimdi herkes 6s için 400 daha biriktir demiş, gönül ister iPhone 7 al ama bütçeni belirtmişsin ve buna göre bir yorum yapayım. Kamera bakımından 6 veya 6s de çok beklentin olmasın, bir galaxy s7 edge etmez. (Tartışılır) eşimde s7 edge var ve kamerası açık ara önde çok harika fotoğraflar çekiyor.

Alabiliyorsan 6s al fakat alamıyorum diyorsanda 6da arkadaşların söylediği gibi kötü bir telefon değil. Seni nerden baksan 3-4 sene idare eder.

• Berira B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam güzel bir cevap oldu benim için ben de tabiki 400 500 biriktirip daha iyi bir telefon almak isterim ama 2 hafta sonra şehir dışına üniversiteye gidiyorum zaten oranında masrafları olduğu için uçuk bir telefon almak istemiyorum ki 2300tl de benim için hiç az bir miktar değil
    Kardeş sana tavsiyem temiz 1,2 aylık garantili 6s ler var 2200 rahat bulursun ondan al bu kadar parayı se ye baglama...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.