Şimdi Ara

Iphone 6 batarya sorunu ve yeni Iphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler dostlar. Şu an elimde iphone 6 var ve 2 sene önce önceki telefon pert olduğu için yenilenmiş cihaz verilmişti bana. Şu an elimdeki yenilenmiş olan. Batarya sağlığı şu an %52 ve telefonun garantisi yok. Ekranda kasada çizik dahi yok, öncekini rezil edince gözüm gibi baktım

Xs’i merak ediyorum ancak öğrenci adamız, elimde o kadar para yok malesef. Şimdi birkaç seçeneğim var,

1- Telefonun bataryasını yeniletip Almanya’dan gelen tanıdıklara yazın xs getirtmek. Pasaport kayıtları uçmuş, onunla beraber 6600 civarına geliyor 64 gb.

2-Bu telefonu satıp üzerine biraz koyarak Iphone 7 almak.

3-Yemeyip içmeyip çalışıp para biriktirip seneye türkiyeden x serisinden bir telefon almak. [Artık 20 bin mi olur 30 bin mi bilmem]

Sizce hangisi daha mantıklı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya değiştir kullanmaya devam. Yemeyip içmeyip telefon alınmaz. Hayattaki tek amacı telefon değiştirmek olan bir nesil geliyor
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Hocam tek amacım o olsa bu telefonu 4.5 senedir kullanmazdım inan

• thephantomoftheopera kullanıcısına yanıt
    quote:

Yemeyip içmeyip çalışıp para biriktirip seneye türkiyeden x serisinden bir telefon almak. [Artık 20 bin mi olur 30 bin mi bilmem]

Kendi içinizde çelişiyorsunuz...
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt
    Elimdeki telefon kapanıp duruyor, kasıyor, muhtemelen artık güncelleme de almayacak. 7 alsam o da seneye güncelleme almayacak. Benim yine bir telefonu 4 sene kullanmak için 8 ve üzeri almam gerekecek hocam.

Türkiyeden almak için yememek içmemek gerektiğiyle dalga geçtim, yoksa gider huawei falan alırım neyime 10 binlik iphone. İroni hocam ironi.... sondaki paranteze bakarsanız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 6 wifi sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.