Bildirim
İphone 6 beklemeye değer mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NANOsize
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım... 5s mi almalıyım yoksa 6 mi beklemeliyim ? Sizin önerileriniz nelerdir ? İphone 6 ne zaman çıkar ?
İphone 6 ya daha uzun zaman var cihaz ilk partide sıkıntılarıyla beraber gelir 2-3 ayda orda beklersin bence 2.el uygun bi iphone 5 alabilirsin o kadar beklenmez ama 2 sene kullancam dersen 5S al 2 seneyi rahat görürsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aceleniz yok ise yeni cihazı beklemeye değer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekle değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bekle bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NANOsize
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım... 5s mi almalıyım yoksa 6 mi beklemeliyim ? Sizin önerileriniz nelerdir ? İphone 6 ne zaman çıkar ?
Iphone 6, Eylül ayında çıkacak. 7-8 ay beklerim diyorsan bekle ama bence gerek yok 5s al gitsin. -
Eylül gibi 6 çıksa bize 3 4 ay sonra fahiş fiyatla gelse 2 3 ay inmesini beklesek 13 14 ay zamanınız varsa bekleyin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyuk ekranli istiyorsaniz beklemeye deger.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı çok yüksek olarak çıkar.Beklemeye zamanınız varsa bekleyin -
Telefon alindi konu kilit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- spot telefon ne demek
- samsung türkiye garantili ne demek
- samsung a15 alınır mı
- yurt dışı telefon yılbaşında açılmadı
- kapalı kutu telefon satmak
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X