Bildirim
İphone 6 beklemeye değer mi ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: NANOsize
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım... 5s mi almalıyım yoksa 6 mi beklemeliyim ? Sizin önerileriniz nelerdir ? İphone 6 ne zaman çıkar ?
İphone 6 ya daha uzun zaman var cihaz ilk partide sıkıntılarıyla beraber gelir 2-3 ayda orda beklersin bence 2.el uygun bi iphone 5 alabilirsin o kadar beklenmez ama 2 sene kullancam dersen 5S al 2 seneyi rahat görürsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aceleniz yok ise yeni cihazı beklemeye değer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bekle değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bekle bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NANOsize
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım... 5s mi almalıyım yoksa 6 mi beklemeliyim ? Sizin önerileriniz nelerdir ? İphone 6 ne zaman çıkar ?
Iphone 6, Eylül ayında çıkacak. 7-8 ay beklerim diyorsan bekle ama bence gerek yok 5s al gitsin. -
Eylül gibi 6 çıksa bize 3 4 ay sonra fahiş fiyatla gelse 2 3 ay inmesini beklesek 13 14 ay zamanınız varsa bekleyin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Buyuk ekranli istiyorsaniz beklemeye deger.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı çok yüksek olarak çıkar.Beklemeye zamanınız varsa bekleyin -
Telefon alindi konu kilit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X