Şimdi Ara

iPhone 6 Cam Ekran koruyucu (tüm ekranı kaplamaktadır) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pixelcik

Desteğiniz ve yorumunuz için ben teşekkür ederim.

İloome'yi inceleyip beğenmiştim, tavsiyeniz üzerine bu benzer ürünü aldım.. Hemen kargoya verildi, ne zaman elime geçer acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

quote:

Desteğiniz ve yorumunuz için ben teşekkür ederim.

İloome'yi inceleyip beğenmiştim, tavsiyeniz üzerine bu benzer ürünü aldım.. Hemen kargoya verildi, ne zaman elime geçer acaba?

Ben aldığımda kargo seçenekleri arasında Hongkong Post vardı, onu seçmiştim ve 18 günde elime ulaştı.
  • Spigen'in koruyucusunu bekliyorum. Buda fena değilmiş.
  • Siparişi verdim ama renk seçimini yapamadım satıcıya mesaj attım.
  • Bence gayet kullanışlı hayırlı olmasını dilerim.

• Hocam sadece ön için mi arka taraf içinde koruma varmı bende 5s için birtane alsam bu üründen

• quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Hocam sadece ön için mi arka taraf içinde koruma varmı bende 5s için birtane alsam bu üründen

Kutunun içinden şeffaf arka koruma da çıkıyor, fakat arkada zaten koruma olduğu için henüz takmadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

Hocam sadece ön için mi arka taraf içinde koruma varmı bende 5s için birtane alsam bu üründen

Kutunun içinden şeffaf arka koruma da çıkıyor, fakat arkada zaten koruma olduğu için henüz takmadım.

Eyvallah hocam bitanede ben alayım

• Bende bir arkadasım ile iLoome almayi düşünüyorum. Kışı bası 70₺ ye gelecek. Belki bir üçüncüsünü de eklerim kargoya. Açıkcası insan cok fark var mi acaba demekten alamıyor kendisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: zbetk

Bende bir arkadasım ile iLoome almayi düşünüyorum. Kışı bası 70₺ ye gelecek. Belki bir üçüncüsünü de eklerim kargoya. Açıkcası insan cok fark var mi acaba demekten alamıyor kendisini.

iLomme hiç canlı olarak görmedim, o yüzden arada o kadar fark var mıdır bilemiyorum.
    Buff jelatin koruyucuyu atarak Titan-F taktım ve gerçekten çok memnun kaldım.
    Titan-F aşağı yukarı 25TL'ye geliyor, burada satılan bir jelatin fiyatına, denenebilir bence.
    Tek sorun bekleme süresi.

Gerçi uzun vadede kenarlar kalkar mı bilmiyorum, ama kılıf ile kullandığım için kenarları nerdeyse kılıfın içinde kalıyor.
    Dolayısıyla kolay kolay sorun çıkartacağını düşünmüyorum.
  • Sizin bu yorumlarınızdan sonra seçim daha da zorlaştı. Ilgi ve cevabınızın için teşekkürler. Gule gule Günler'de kullanın.

• Güzel olmuş tabii tlf güzel olunca :)
  • Gayet iyi, güle güle kullanın.
  • Hayırlı olsun.Müsadenle bende birşey soracağım.Film kendinden siyah yada beyaz renkli kısımlara sahip, dolayısıyla bu renklerin kalitesi nasıl duruyor? Yani iphoneun çerçeve rengi,parlaklığı,kalitesini yansıtabiliyor mu? (Resimden anlayamadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vibrant

Hayırlı olsun.Müsadenle bende birşey soracağım.Film kendinden siyah yada beyaz renkli kısımlara sahip, dolayısıyla bu renklerin kalitesi nasıl duruyor? Yani iphoneun çerçeve rengi,parlaklığı,kalitesini yansıtabiliyor mu? (Resimden anlayamadım)

Beyazını henüz açmadım, ama siyah olanın rengi iPhone'un siyahına çok yakın. Telefonun ekranı kapalı iken dikkatli bakılmadığı sürece fark edilmiyor, ekran açık olduğunda ise hiç fark edilmiyor.

Siyan renkli kısımların üst tarafı da komple temperli cam, yani ayrı parça gibi değil, bir bütün şeklinde.
    Keşke komple şeffaf olsaymış, daha iyi olurmuş.
  • Kargo masrafı durumu nedir bu ürünlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobidik

Kargo masrafı durumu nedir bu ürünlerde?

Ben alırken seçenekler Hongkong Post vardı ve ücreti 1.5$ civarındaydı. Hızlı olması için onu seçmiştim.

Şu an mevcut olan seçenekler
     iPhone 6 Cam Ekran koruyucu (tüm ekranı kaplamaktadır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelcik -- 29 Ocak 2015; 10:22:27 >
  • Iphone6,6plus iphone 5,5s ve diger telefonlar içinde uygun fiyata ekran koruyucu talha1453@hotmail.com mesaj atın. 20 tl başliyo cam fiyatları ptt kargo ile kapiya tesIim hesaba havale ile odeme yapabilirsiniz.

• çok güzel durmuş beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno.marketing

Iphone6,6plus iphone 5,5s ve diger telefonlar içinde uygun fiyata ekran koruyucu talha1453@hotmail.com mesaj atın. 20 tl başliyo cam fiyatları ptt kargo ile kapiya tesIim hesaba havale ile odeme yapabilirsiniz.

Sayın tekno.marketing,
    bu bilgi paylaşım amaçlı açılmış bir konudur, lütfen satış için reklamlarınızı burada yapmayınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.