Şimdi Ara

iPhone 6 Cam Ekran koruyucu (tüm ekranı kaplamaktadır) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba. Ben de godosmith'in ekran koruyucularını kullanmış ve kalitesinden memnun kalmıştım. Aklıma takılan tek konu bu ekran koruyucunun kenarları düz mü? yoksa telefonun ekranı gibi kavisli mi? Kenarlar tam oturmuyorsa zamanla toz toplayacaktır bu sebeple kararsız kaldım.
  • Dokunmatik kalitesini bu cam ekran koruyuclar etkiliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ekran koruyuculardan fazla alip kullanmadigini satan var mi arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: darknebulae

Merhaba. Ben de godosmith'in ekran koruyucularını kullanmış ve kalitesinden memnun kalmıştım. Aklıma takılan tek konu bu ekran koruyucunun kenarları düz mü? yoksa telefonun ekranı gibi kavisli mi? Kenarlar tam oturmuyorsa zamanla toz toplayacaktır bu sebeple kararsız kaldım.

Ekran koruyucunun kenarları kavisli, yani iPhone 6 ekranına tam oturuyor. Toz ile ilgili henüz bir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banrion

Dokunmatik kalitesini bu cam ekran koruyuclar etkiliyor mu

Başka marka cam ekran koruyucu kullanmadığım için genel yorum yapamam.
    Daha önce Buff jelatin kullanmıştım, ama onda yapay bir his varken titan-f sanki iphone ekranından bir farkı yok gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelcik

Ekran koruyucunun kenarları kavisli, yani iPhone 6 ekranına tam oturuyor. Toz ile ilgili henüz bir sıkıntı yaşamadım.

teşekkür ederim, ben de alıp deneyeceğim o zaman.
  • pixelcik P kullanıcısına yanıt
    Üstad kullandığınız Neo Hybrid kılıf bumper tarzında olandan mı yoksa telefonun arka kısmını da kaplayan modelden mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamer306

Üstad kullandığınız Neo Hybrid kılıf bumper tarzında olandan mı yoksa telefonun arka kısmını da kaplayan modelden mi?

Arkasını kaplayan türden, kauçuk gibi bir malzeme. Hem elden kaymayı engelliyor, hem de iyi bir tutuş hissi veriyor.
  • pixelcik P kullanıcısına yanıt
    hocam şimdi bunu sipariş etsekgelmesi bayağı bir sürer yav. bir de olası bir kabarmada falan garanti olayı olmayacak. ancak spigen ya da ülke içinde garantili satılan başka bir cam koruma alsak olası bir problemde irtibat kurup garanti kapsamında yardımcı olabilirler. bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

sizin siparişiniz kaç günde geldi? bir de ne kadara mal ettiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

hocam şimdi bunu sipariş etsekgelmesi bayağı bir sürer yav. bir de olası bir kabarmada falan garanti olayı olmayacak. ancak spigen ya da ülke içinde garantili satılan başka bir cam koruma alsak olası bir problemde irtibat kurup garanti kapsamında yardımcı olabilirler. bunları da göz önünde bulundurmak lazım.

sizin siparişiniz kaç günde geldi? bir de ne kadara mal ettiniz acaba?

18 günde elime ulaştı, ama şu an bildiğim kadarı ile Çin'de yılbaşı, dolayısıyla kargolar aksayacaktır.
  • Ben aldım 3 haftaya yaklaştı gelmedi daha..

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Takip kodunuz var isehttp://trackitonline.ru/ adresinden nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelcik

Takip kodunuz var isehttp://trackitonline.ru/ adresinden nerede olduğunu öğrenebilirsiniz.

Takip numarası var ama burada sorgulattığım da bulunamadı diyor yaklaşık 6 hafta oldu gelmedi:(

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    Satıcı ile iletişime geçip, takip numarası ile takip edemiyorum diye belirtin. Yardımcı olmaz ve sistemde belirtilen sürenin bitmesine yakın hala gelmemiş olur ise dispute açarak para iadesi alabilirsiniz.
  • bundan 6 s için alsak forced touch olayı nasıl olur acaba. aynı tempered glass gibi dediniz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.