Şimdi Ara

iPhone 6'dan iPhone 7 Plus'a geçmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2015 aralıktan itibaren iphone 6 gold 16gb modelini kullanıyorum. cihazdan memnunum ancak hala takas imkanı varken üzerine para ekleyip 7 plus'a geçmek istiyorum. ayrıca gold modelini bir anlık heyecan ile aldığım için pek beğenmiyorum. bu yüzden kesinlikle siyah almayı düşünüyorum 7 plus'ı.

asıl sorum ise piyasa nasıldır şu anda? istanbulda güvenilir bu işleri yapan var mıdır? ÜZERİNE NE KADAR VERMEK LAZIMDIR NORMAL KOŞULLARDA? (kendi telefonumda köşelerde çok küçük hasarlar var ama normal bir kullanımda hissedilmiyor bile dikkatli bakılması lazım) güvenilir takas yapacak yer var mıdır ve takas yaparken nelere dikkat etmeli?? -kutu tüm içeriği ve faturasıyla beraber duruyor ancak garantisi bitti)

• Valla bu işlerden anlamam ama 2 şey söyleyebilirim.

1) Şuanda bu telefonda yapamayıp onda yapacağın bir şey yok bence.(portre modu vs hariç ki onuda ne kadar kullanacaksın düşünmelisin fiyata oranla) Kaldıki şuanda son modeli bile satıp aynısını alayım desen 3 te 1 fark ödersin. Yani az zarar etmek gibi bir şey sadece kandırmaca bence. 2 sene sonra 6 ile 7 plus arasında belkide şuanki farkın 4 te 1 i kalacak. Bence ne zaman yetmez olur işinizi görmez o zaman değişin.

2) Hiçbir alım satımcı telefona iyi fiyat vermez, öldürür alır sattığını da cilalar. Atıyorum 1500 edecek telefona 1100-1200 bilemedin 1250 verirler. Birinden 2000 liraya alacağınıda 2200-2300 isterler. Her türlü zarar edersin.
  • iphone 7 çıktığında bende aynı telefondan aynı telefona hatta aynı rengine geçtim. Genel olarak çok memnunum özellikle bataryasından.powerbank i unuttum resmen.potre moduda efsane bence.ben 6 serisini sevemedim çünkü işlemci gücü çok aşağıda bide sağlam hissi vermiyordu. Şu an çok memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.