Şimdi Ara

İphone 6 değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene gold mağazasından iphone 6 aldım.Alırken sigortasını da yaptırdım.Klasikleşen sağ alt köşe boşluğu sorununu yaşamaya başladım.Gold'a gittim konuşmak için ama gel görki mağazası şansıma kapanmış.İstanbul'da oturmadığım için malum Apple ile randevu alıp görüşemem tek şansım Gold'du ama o da kapatılmış başka nasıl bir yöntem uygulayabilirim.Mesela hat olarak şu an Türk Telekom kullanıyorum onlar yardımcı olabilirler mi ?

• Ara sigorta firmani konuyu ögren.
  • Sigorta kağıdına baktımda sigortası biteli 2 ay olmuş acaba garanti belgesiyle bi imkanım olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi şehirdesin onu söyle de önce ona göre yardımcı olalım.

Ek olarak cihazınız distribütör garantili mi yoksa paralel ithalat mı onu da belirtirseniz, başvurmanız gereken firma farklılık gösterebilir çünkü.
  • Apple garantili mi cihazınız

• nofear_61 kullanıcısına yanıt
    Erzurum / distribütör garantili
  • ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Garanti belgesini aradım bulamadım ama apple sitesinden seri numarayla sorgulattım.Sonuç bu ; İphone 6 değiştirme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam başarı servisi varsa yakınınızda orya götürün bir servis kapsamına baksınlar yardımcı olurlar muhtemelen. Fakat ekran tıklaması probleminde artık ekran değişimi yapmıyorlar, eskisi gibi telefon değişimi yok artık.

• Hatırladığım kadarıyla erzurumda genpa vardı bankalar caddesinde hala açık ise oraya teslim edebilirsiniz cihazınızı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.