Şimdi Ara

iPhone 6+ ekran kırılmasını engelleyen ekran koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bir sitede iPhone'un bir yerden düştükten sonra ekranın kırılmaya daha dayanıklı bir ekran koruyucu olduğunu görmüştüm ve önerilen üründe aşağıdaki linkteki ürün olduğunu okudum.
    http://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-iphone-6-plus--5-5--darbe-emici-ekran-koruyucu-film.html
    Bu konu hakkında 2 tane sorum olacaktı.
    1 - Gerçekten ekranın kırılmasına dayanıklılık kazandırdan böyle bir ekran koruyucu var mı?
    2 - Eğer var ise ve kastettiğim bu ürün değilse bana başka bir link önerebilir misiniz?
    cevaplar için teşekkür ediyorum

• fikri olan yok mu acaba arkadaşlar?
  • pespespes P kullanıcısına yanıt
    Senin soyledigin urunu bilmiyorum ilk defa gordum fakat spigen in ekran icin urunleri var, diger iphone serilerinde kullanmistim cok basarili urunler. Dustugunde darbeyi emiyormu bilmem ama gercekten cok koruyucu bi sistem. Sitesinde inceleyebilirsin urunlerini;www.spigen.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat etmek en güzelidir

• Hocam temper class diyorlar tlefonculara bir sor.

• Tempered Glass diye geçer, standart ekran filmlerine göre daha kalındır, koruyucu cam olarak söylerseniz de yardımcı olurlar, ve evet ekranı darbelere karşı diğer film/jelatin vb şeylere göre daha iyi muhafaza ettiği yanlış değil. Bunu Operatörlerin iletişim merkezlerinde, Apple'da ve Neo,Lydia tarzı dist. firmalardan da temin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckMolfred -- 16 Ocak 2015; 18:40:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.