Şimdi Ara

İphone 6 Güncellemeden sonra ekranda ki renk problemi :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple çağrı merkezindeki elemanların Genius bar ın çalışma sistemiyle uzaktan yakından ilgisi-bilgisi yok, size telefonda bol keseden atıyolar, yA olurmu öyle şey, değişim lazım yasal hakkın var bilmemne. Önceki ip 5 de şarj sorunu vardı uzaktan bağlandı telefona sonra bana randevu alıp götürün apple store a dedi. Aldım götürdüm, ordaki genius da onlara bakmayın ya bişey bilmeden konuşuyolar burayla orası apayrı yerler gibi şeyler söyledi.

Bu kullanıma engel değildir lafına ayrı ayar oluyorum zaten. Apple daki çalışana 2 tane 6 yı yanyana koyup ekranları arasında ki bariz renk solgunluğu farkını gösterdim, bana aa ne kadar ilginç ya ama kullanıma engel olmaz ki falan dedi. :)

Kıyırık bi tişört bile defolu çıkınca mağazanın kafasına atan adamlar 2-3 bin küsür para verdikleri telefonlar da niye kabul edip susuyorlar onuda anlamıyorum. Bu defo kavramı sadece kıyafette mi var?
    Gidip galeriden sıfır araba aldığını ama kaportada çizik olduğunu ya da tamponun tam oturmadığını düşün, galerici sana abi nolacak ya kullanıma engel değil dese naparsın o galericiyi?

• Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    1- Herkes kul yapımı olduğunu biliyo sen rahat ol.
    2- Kimse ömür boyu kullanmanın peşinde değil, ama değil 2500 lira 10 lirada versen kutusundan sıfır çıkardığın üründe defo varsa onu kabul edip kullanman kendi enayiliğindir.
    3- Gördüğüm kadarıyla da bu konulardan hiç eksik olmuyosun, dışarda güzel hava var ne işin var senin bu kadar sorunlu dediğin tipin içinde git havanı al.
  • Hadi kardeşim beni takip edeceğine işine bak sen.
  • ecalıskn E kullanıcısına yanıt
    şimdi Canlı sohbetle sorunları anlattım Üst departmana yönlendirdiler yenibir dosya açtılar genpa ile görüşeceğiz dediler. Genpa çok sert davrandı. Sorunlar normal dedi. Ve istediğniiz yere şikayet edin dedi bende ettim sonuna kadarda gideceğim. Kullanıma engel değile alışmışlar bakalım ne olucak :D
  • Bugün bursa telpa servisine götürdüm telefonu inceledikten sonra yaklaşık 1 saat süre sürdü aradılar ve telefonun değişeceğini söylediler o sırada 2 3 kılıf ekran koruyucu vs reklamı yaptılar istemiyorum dedim :)

sonra yanlarına gittim tekrardan ve şuan ellerinde telefon olmadığını ve 1-2 gün içinde apple tarafından gönderileceğini söylediler. beklemedeyiz.

BU KISIM ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN !

şimdi yeni telefon geldiğinde dikkat etmem gereken hususlar neler olacak ?
    çizik , açıklık vs. gibi özellikle şurasına bak şöyle incele falan dediğiniz yerler var mı ?
    daha önce kullanılıp kullanılmadığını nereden anlayabilirim ?
    ve başka öneriniz varsa buyurun söyleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: SqrT1903

Bugün bursa telpa servisine götürdüm telefonu inceledikten sonra yaklaşık 1 saat süre sürdü aradılar ve telefonun değişeceğini söylediler o sırada 2 3 kılıf ekran koruyucu vs reklamı yaptılar istemiyorum dedim :)

sonra yanlarına gittim tekrardan ve şuan ellerinde telefon olmadığını ve 1-2 gün içinde apple tarafından gönderileceğini söylediler. beklemedeyiz.

BU KISIM ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN !

şimdi yeni telefon geldiğinde dikkat etmem gereken hususlar neler olacak ?
    çizik , açıklık vs. gibi özellikle şurasına bak şöyle incele falan dediğiniz yerler var mı ?
    daha önce kullanılıp kullanılmadığını nereden anlayabilirim ?
    ve başka öneriniz varsa buyurun söyleyin

Birincisi verecekleri cihaz sıfır fabrikasyon olmayıp SWAP olacak. Yani arızalı aksamları tamir edilmiş ve değiştirilmiş cihaz. Üzerindeki IMEI kodunu kontrol edince daha önceden aktive edildiğini göreceksiniz. Cihazı teslim almadan önce sağına soluna ve tuşlarına bakın. Özellikle ekranda esneme var mı bastırarak kontrol edin. Aynı sorunlar varsa başka cihaz talep edersiniz...

• SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Ben 2 defa düştüm hataya sana uzun uzun yazayım sen düşme. Değişen cihazı ilk önce fiziksel olarak kasa açıklığı çizik darbe varmı diye iyice kontrol et, tuşların çalışmasını home tuşunu ve tuşların çıkıntılığını kontrol et değişen bir cihazı da güç türü içeriye Göçük haldeydi fakat düzgün çalışıyordu.
    Sonra telefon açıldığın da tam sayfa beyaz ekranda bulutlanma gölgelenme siyahlık varmı kontrol et Kısık ışıkta ve yüksek ışıkta iyice kontrol et hatta imkanın varsa düşük ışıklı ortamda kontrol et. En çok Karşılaşılan sorunlar bunlar sonra kamerasını falan test edersin Umarım tekrar bir sorunla karşılaşmazsın.

Ekleme: Cihaza yandan falan bakın herhangi bir yamukluk var mı ? Bazı karşılaşanlar olmuş.
    Kontrol Amaçlı seri no ve imei kontrolünüzde yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaşaYiğit -- 2 Temmuz 2015; 17:13:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaşaYiğit

Ben 2 defa düştüm hataya sana uzun uzun yazayım sen düşme. Değişen cihazı ilk önce fiziksel olarak kasa açıklığı çizik darbe varmı diye iyice kontrol et, tuşların çalışmasını home tuşunu ve tuşların çıkıntılığını kontrol et değişen bir cihazı da güç türü içeriye Göçük haldeydi fakat düzgün çalışıyordu.
    Sonra telefon açıldığın da tam sayfa beyaz ekranda bulutlanma gölgelenme siyahlık varmı kontrol et Kısık ışıkta ve yüksek ışıkta iyice kontrol et hatta imkanın varsa düşük ışıklı ortamda kontrol et. En çok Karşılaşılan sorunlar bunlar sonra kamerasını falan test edersin Umarım tekrar bir sorunla karşılaşmazsın.

Ekleme: Cihaza yandan falan bakın herhangi bir yamukluk var mı ? Bazı karşılaşanlar olmuş.
    Kontrol Amaçlı seri no ve imei kontrolünüzde yapın.

arkadaşın telpa dediği bizim ankaradaki başarı gidelim mi bi

• quote:

hayda bir anda oldu :S kötü oldu daha 2 aylık değil cihaz ... şimdi napıcaz

Benim 6 plusda yok hocam olsada sorun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genpanın sitesinden ürünü sorgulattım çıkan sonuç bu...

''CİHAZIN PİLİ ŞİŞMİŞ EKRNDA LEKELERE VE EKRAN KALNMASINA SEBEP OLMAKTADIR. CİHAZ YENİSİ İLE DEĞİŞİM YAPILDI''

2 ay bile olmayan cihazın pili şişmiş vay be :)) neyse değişim yapıldı diyor bakalım elimize ne zaman gelecek.

ayrıca CİHAZIN YENİSİ ile diyor bakalım ne kadar yeni... en ufak çizik görsem kabul etmem. 2.el ürün almak istesek 2300 lira vermezdik :)

yorumlarınızdan korktum biraz ancak bakalım biz ne ile karşılaşacağız :)
  • quote:

genpanın sitesinden ürünü sorgulattım çıkan sonuç bu...

''CİHAZIN PİLİ ŞİŞMİŞ EKRNDA LEKELERE VE EKRAN KALNMASINA SEBEP OLMAKTADIR. CİHAZ YENİSİ İLE DEĞİŞİM YAPILDI''

2 ay bile olmayan cihazın pili şişmiş vay be :)) neyse değişim yapıldı diyor bakalım elimize ne zaman gelecek.

ayrıca CİHAZIN YENİSİ ile diyor bakalım ne kadar yeni... en ufak çizik görsem kabul etmem. 2.el ürün almak istesek 2300 lira vermezdik :)

yorumlarınızdan korktum biraz ancak bakalım biz ne ile karşılaşacağız :)

Hocam gün içinde geri dönüş yapmalari cok iyi birsey ama cihazi alırken iyi incele öyle al cihazi ankaradada ayni sey olur mu acaba ayni gün içinde sonuclanırmı acaba

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    1 saat içinde değişime karar verdiler sadece bana değişeceğini ve 1 2 gün içinde geleceğini söyledi ürünün. akşamda bir sorgulatayım dedim bu yazı çıktı :) daha elimde telefon falan yok yani :)
  • Degisimden geri aldigim 5s de de kasa acikligi ve sari ekran cikti bence kasalarla ekran olculeri tutmuyor,sol taraf komple yapisik,sag taraftan bildigin cercevenin oturdugu ince kanal gorunuyor.Sebeke sinyal seviye gostergesinin oldugu bolgede bariz sarimtrak halde.

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    geri verin hocam naptınız sonuç nedir ?
  • Konu takipte

• mesaj geldi.. cihazı teslim alabilirmişim. öğleden sonra uğrayacağım bakalım :)
  • evet arkadaşlar cihazın değişimi yapıldı ve şahsıma teslim edildi.
    ürün genpanın iphone kutusu içinde geliyor, telefonunun önü ve arkası jelatinli geldi. orada ki yetkiliye sorduğumda sıfır ürün mü bu dedim evet dediler yaklaşık 15 dk inceledim sağını solunu çizik varmı tuşlar çalışıyormu menu geçişleri , manuel parlaklık durumu vs. hiç bir sorun yok.

Ürün çok temiz hiç bir fiziksel kusuru yok en ufak çizik leke vs. göremedim. kasa açıklığı yok yeni gelen telefonda.

şimdilik durum böyle...

buff ekran koruyucu almayı düşünüyorum yarın. kullananlar memnun mu acaba?
  • quote:

evet arkadaşlar cihazın değişimi yapıldı ve şahsıma teslim edildi.
    ürün genpanın iphone kutusu içinde geliyor, telefonunun önü ve arkası jelatinli geldi. orada ki yetkiliye sorduğumda sıfır ürün mü bu dedim evet dediler yaklaşık 15 dk inceledim sağını solunu çizik varmı tuşlar çalışıyormu menu geçişleri , manuel parlaklık durumu vs. hiç bir sorun yok.

Ürün çok temiz hiç bir fiziksel kusuru yok en ufak çizik leke vs. göremedim. kasa açıklığı yok yeni gelen telefonda.

şimdilik durum böyle...

buff ekran koruyucu almayı düşünüyorum yarın. kullananlar memnun mu acaba?

Hayırlı uğurlu olsun kardesim

• AlicanNalbat kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim darısı başınıza inşlh :)
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    Vay be Hayırlı olsun yeni cihazın Umarım sorunsuz olur. Genpadan 3 kere değişim almış birisi olarak ''sorunsuz'' kelimesi inandırıcı gelmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.