Şimdi Ara

iPhone 6 Hafıza Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rata

Rota tekrar 64 oldu. Dediğiniz gibi 3e 5e bakmayacağım. Sonradan pişman olmaktan iyidir. Herkese çok teşekkürler.

Rica ederim hocam hayırlı olsun. Imza da ki grubumuza beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galaxyg kullanıcısına yanıt
    Dostum iphone 6 nin satiş orani %80, iphone 6 plus ın %20 ortalama bu degerlerde aciklamalara gore. normal zaten samsung note seriside S serisinden az satar. Yalniz 5c gibi olmayacak bu model artik 2 boyda iphone ile karsilasacagiz onumuzdeki yillarda, bir dahada ekran boyu muhabbeti konusulmaycak.yani biri dandik iphone muamelesi gormez,seninki buyukmu?kucukmu? Yasanacak muhabbet bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Dostum iphone 6 nin satiş orani %80, iphone 6 plus ın %20 ortalama bu degerlerde aciklamalara gore. normal zaten samsung note seriside S serisinden az satar. Yalniz 5c gibi olmayacak bu model artik 2 boyda iphone ile karsilasacagiz onumuzdeki yillarda, bir dahada ekran boyu muhabbeti konusulmaycak.yani biri dandik iphone muamelesi gormez,seninki buyukmu?kucukmu? Yasanacak muhabbet bu kadar.

Ama eğer alcağım cihaz phablet modelindeyse aynı zamanda tablet işlevide görsün isterdim :/ Apple'ın üvey cihazı gibi duruyor böyle .. Neyse yaşadığım yerde yok şuan olmadı note 4 'e güncelleme gelince gider bi yerde kıyaslarım .. Sonrasına bakalım artık ..Saolun bu arada

• 64 ideal bence.aslinda 32 cikarsalar cok insanin isine yarardi ama apple in igrenc politikasi sagolsun

• Bugüne kadar aldığım Iphone 3G - 4 ve 5s i asla 1 yıldan uzun kullanamayınca neden diye sordum.
    Ve cevabın 16GB hafızanın yetersiz olduğunda buldum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Aynı durumu iPad de yaşıyorum hakkaten. Ancak dedim ipad zaten 128 alıp abanacağım telefonda 16 yeter belki ama çoğunluk beni 64e yönlendirdi. Siz yine iphone aldım bir yıl dayandım diyorsunuz hafızadan dolayı. Ben 2 yıldır şu lanet android illetinden kurtulamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.