Şimdi Ara

İphone 6 için ses sistemi önerisi rica ediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone 6 için paylaştığım resimdeki gibi portable bir cihaz arıyorum, bu cihaz biraz pahalı kalıyor benim için, bütçem maksimum 300 TL, iyi bir ses kalitesi olması tercihimdir, çok yüksek ses çıkışına ihtiyacım yok, dostlar arasında hafif müzik dinlemek yada evde kitap okurken müzik dinlemek için istiyorum, ama ses kaltesinin çok iyi olması tercihimdir, tavsiyesi olan arkadaşlar varsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

*Not: konuyu doğru yere açıp açmadığımdan emin değilim, umarım doğru yerdedir :)

İphone 6 için ses sistemi önerisi rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camaleonte -- 21 Temmuz 2015; 17:44:32 >

• Portable alma. Creative t40 yanınada logitech yada philips bluetooth aparat al oturduğun yerden telefon yanında olucak şekilde dinle. 2. el olarak bunlar sana 250-300 civarına patlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camaleonte C kullanıcısına yanıt
    Öncelikle konu doğru yerde :-)

Eğer Dock tarzı ürünler pahalıysa Bluetooth'lu portatif hoparlörlere bakabilirsiniz. Açıkçası bu tarz portatif Bluetooth hoparlörler hakkında çok bilgim yok ama son dönemde forumda benzer birkaç konu açılmıştı. O konulardan birkaç model öğrenebilirsiniz.

• Hocam trust tytanin Bluetooth'lu modelleri var onlara bakabilirsin o sistem sana fazlasiyla yeter

• Lenco'nun ürünleri var...bluetooth wireless streamer gibi bir çok alternatifi var.. Lenco fiyat performans ürünüdür!! bende IBT-5 bluetooth speakerı var,tasarımıda çok başarılı bence...
  • Arkadaslar cevaplar icin tesekkur ederim, link paylasabilirseniz cok sevinirim, incelerim hepsini.

• http://m.bimeks.com.tr/Urun/134213
    Buyrun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle arkadaş portable demiş trust tytan nedir ? Ayıca teneke gibi sesi vardır sakın almayın o parayı hak etmiyor. Size zaten subwoofer lazım değil. Creative t40 alın.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-creative-gigaworks-t40-2.0-hoparlor-seti-sifir-ayarinda-270-250-222272602/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-logitech-wireless-speaker-adapter-bluetooth-222568433/detay

Sıfır takımtın varsa ne bu nede ufak modeli t20 var. Apadtörün ederi 50 lira bu ara. Başka birşey alırsan bu paraya paranı çöpre atarsın. kitap okurken subwoofer'mı dinliyeceksin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.