Şimdi Ara

iPhone 6 ile Xiomi Redmi Note 7 Takas??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 6 32 GB telefonum var ve değiştirmek istiyorum. Telefonum gayet temiz çok düzgün kullandım daha hiç bir sorunu olmadı. Sadece üstünde küçük küçük beyaz noktalar var oda kılıfın kötü olmasından dolayı.

Biri mesaj attı xiomi note 7 ile takas olur mu diye. Yurtdışı telefonuymuş 64 GB olan versiyon. Garantisi içinde istersen sözleşme yaparız bisey olursa muhattabın ben olurum dedi.

Sizce takas etmeli miyim? Birde bu takaslarda falan sözleşme nasıl oluyor daha önce hiç buna benzer bir alışveriş yapmadım çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla muthis bir takas olur senin lehine ancak bence bu iste bir sey var.ben guvenmezdim sahsen.iki cihaz arasinda daglar kadar fark var.nasil takas ediyor bu adam
    Şöyle bi durum da var.iphone 6 yi ne yapsin bu adam ? Guncelleme destegi bitmis eski bir cihaz.ben sahsen killandim bu isten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoB -- 19 Ekim 2019; 15:7:46 >
  • Sözleşme olayı falan nasıl olur?

• Sözleşme olayı falan nasıl olur?

• cleven12 C kullanıcısına yanıt
    Sözleşme boş bu büyük ihtimal iphone sevdasından teklif etti sana ama arkadaşın dediği gibi bir şeyde çıkabilir. Bence sen cihazını kendin sat git başka bir cihaz al. Misal realme 3pro.

• Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    peki iphone 6 ne kadar eder şuan
  • Yurt dışı telefonun garantisi yoktur. Redmi note 7im olsa iPhone 6 ile takas etmezdim. Bence bir iş var burada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REDMİ NOTE 10 PRO TR CİHAZI
    8 ay önce açıldı
    Xiaomi Redmi Note 8 [ANA KONU]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cleven12 C kullanıcısına yanıt
    1000-1200 aksesuarları varsa. 32 gb olduğu için yoksa daha düşük.

• bence iphonunu sat git kendin sıfırdan al note 7 veya 8 hangisni istiyorsan. garantsiz kayıtlı oalrak 1250-1350 ye bulrusun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.