Şimdi Ara

İPHONE 6 İOS 8.3 SORUNLARIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba iphone 6 ios 8.3 cihazımı dfu mode ile temiz restore ettim fakat dün sabah 09.00 da şarjdan çektim %100 idi öğlen baktığımda %90 idi ve yaklaşık saat 13.00 ten sonra tele hiç bakmadım saat 17.00 de baktıgımda telefonun pili bitmiş kapanmıştı.... sizce bu neden oldu ve arada sırada telefon ısınıyor?

• Arkaplanda uygulama yenileme ve konum servislerini kapatıp pili en çok tüketen uygulamalara bakın ayarlatdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iDenis kullanıcısına yanıt
    baktım hocam ana ve kilitli ekran %75 diyor... arka plan uygulama yenilemeler konum servisleri hep kapalıydı bu arada bende
  • Tekrar restore yapın bence.

• nasıl olcak bu iş ya..
  • 8.3 biraz sıkıntılı 1 gün önce benim cihazımda kapalı konumda kendiliğinden şarzı bitip kapanmıştı durduk yere restart atmak zorunda kaldım.

Iphone 6

• bugün aynısı bana oldu telefon 5s evden cıkarken sajım %51 idi 2 saat içinde hiç kullanmadıgım halde %23 e düştü kullanım 2 saat idi hatta wifi acık kalmıs ondan sandım ben ama bi tutarsızlık var gibi yine olursa imzalar kapanmadan geri dönmeyi düşünüyorum
  • yıllardır iphone kullanıyorum ilk defa böyle birşey yaşadım çok ilginç ..
  • Ios 8.3 diğer eski sürüme göre şarjı daha hızlı gidiyor evet. 1 gün giden şarj 17-18 saat sonra bitiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.