Şimdi Ara

iPhone 6 - Kapanıp açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aveadan alınma 2 sene garantisi olan bir iPhone 6 64gb telefonum var . Abim telefoncudan aldı , faturası kutusu duruyor halen . Alalı 1 ay olmadı belki ama telefon 3 defa kapandı , öyle durup dururken kapanıp açılmıyor . Şarjla ilgili bir sorun diyecem değil , şarja takıp açmaya çalışıyorum , hard reset atmayı deniyorum ama ne ses var nede küçük bir titreme . Garantiye göndermeden önce size sormak istedim , sorunumu burada çözebilir miyim acaba . Ha 2 defa nasıl açıldı diye soracak olursanız gece 2 gibi açmayı denedim hiç bişi olmamış gibi açıldı . Benim öğrenmek istediğim şey böyle olmasının sebebi nedir ? Nasıl bir çözüme ulaşabilirim .
    Yardımcı olan herkese teşekkürler ..

• Bendede 2 gündür iki üç defa aynısı oldu. Kullanmak isteyince sanki kapalı gibi hangi tuşa basarsam basayım ekran gelmiyor sanki kapalı gibi. Bu iki üç sefer de 5 -10 dk sonra sanki birşey olmamış gibi normal kullanmaya devam ettim. Telefon kapanmıyor bu kesin, kapansa açılma ekranı felan görünmesi lazım diye düşünüyorum. Daha cihaz 2 aylık. 8.1.2 yüklü. İnşallah donanım değil yazılımdandır da telafisi daha kolay olur. Yine de anlamış Değilim sebebini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bendede olduda yazılımsal bir sorun galiba hard reset atmak gerekiyor telefon açma kapama düğmesi ve home yani yuvarlak olan tusa ayni anda basıp elma işareti gelene kadar bekleyip sonra elinizi Çekerek kurtulabilirsiniz eğer düzelmiyorsa telefon Kaynaklı olabilir yani donanımsal

• dayanıksız telefon bükülüp gidiyor ne bekliyorsun

samsung varken apple almanızda hata zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

dayanıksız telefon bükülüp gidiyor ne bekliyorsun

Samsung mu :D Android kullanacak olsam bile HTC,LG,SONY varken Samsung en son Seçenek. Çok şükür Apple kullanıcısiyim 1 sene önce bende Samsung kullanıyordum birdaha asla Samsung kullanmam asla

• quote:

Orijinalden alıntı: fikretxxx66

quote:

Samsung mu :D Android kullanacak olsam bile HTC,LG,SONY varken Samsung en son Seçenek. Çok şükür Apple kullanıcısiyim 1 sene önce bende Samsung kullanıyordum birdaha asla Samsung kullanmam asla

kardeş galaxy ace falan kullanırsan iyi degil tabi

cok saglam telefonları var su an appledan 1000 kat daha iyi net..

• Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim . Samsung veya Apple zevk seçimi tabi ama Apple'ın kalitesi tartışılmaz . Android'tede önceliğim Samsung değil , LG olur :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş galaxy ace falan kullanırsan iyi degil tabi

cok saglam telefonları var su an appledan 1000 kat daha iyi net..

1 sene önce en iyi note 3 vardı herhalde yanlışım varsa düzelt 3 kere şebeke problemi, defalarca kronik Isınma problemi,donma kasma soyulmalar yaşadım ve 4 kere servise gönderdim sonuç koca bir Sıfır oysa Apple sadece telefonumda olan Yazilimsal probleme bile değiştirelim dediler guncelledim telefonu geçti şaşırdım bu kadar müşteri memmuniyeti hangi telefon firmasında var söyle :) çok şükür Apple kullanıyor ve mutluyum

sana elmanla mutluluklar :)

• quote:

Hocam kusura bakmayın ama bana bu telefon markası yarışından gına geldi. Ne zaman bir konu açılsa konu buna dönüyor. Kim neyi alırsa alsın. Buradaki sorun apple a ait bir sıkıntı değil ki böyle cümleler kuruluyor hemen. Ben 2 ay öncesine kadar telefonda Android yanında da iPod touch kullanıyordum ikisinin de nimetlerinden faydalanmak için. Androidin de kendine has güzellikleri var apple ında. Yıllardır insanların eline ne geçiyor bu sidik yarışından anlamış değilim. Niye böyle bir çıkış yaptın derseniz bir konu konuşuluyor ve böyle alakasız yorumlardan sonra konu amacından sapıyor gidiyor. Bunu genel anlamda söylüyorum illaki buradaki arkadaşa değil bu. Amacım size de kişisel bir tepki değil yanlış anlamayın fakat bir sonuca götürmüyor bu tartışmalar bizi. Saygılar.

• apple forumundaki insanların tepkilerini merak ettim

amacım tartısma cıkarmak degil
    ipod touch kullanıyorum zaten

iyi aksamlar
  • quote:

apple forumundaki insanların tepkilerini merak ettim

iyi aksamlar

Hocam benimde en son yapmak istediğim şey tartışmak. Hemde sonucu olmayan bir şey kazandırmayacak konularda. Ben konuyu açan arkadaşın benzer problemini yaşıyorum yeni konu açmayım boşuna kirlilik olmasın diye ama dediğim gibi konu geliyor apple Android , Samsung iPhone vb tartışmalara. Bizim konu aradan kaynamış gitmiş. Emin olun telefon forumlarında konuları inceleyin çoğunda ana konu amacından sapmış yok sen fan boy sun, yok sen apple cısın, sen Samsung cusun gibi tartışmalara gitmiş. Neyse, hayatta kalp kırmak istemem o yüzden arkadaşım yanlış laf ettiysem kusura bakma Hakk'ını helal et.

• quote:

İyi güldürdün.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

quote:

apple forumundaki insanların tepkilerini merak ettim

iyi aksamlar

Hocam benimde en son yapmak istediğim şey tartışmak. Hemde sonucu olmayan bir şey kazandırmayacak konularda. Ben konuyu açan arkadaşın benzer problemini yaşıyorum yeni konu açmayım boşuna kirlilik olmasın diye ama dediğim gibi konu geliyor apple Android , Samsung iPhone vb tartışmalara. Bizim konu aradan kaynamış gitmiş. Emin olun telefon forumlarında konuları inceleyin çoğunda ana konu amacından sapmış yok sen fan boy sun, yok sen apple cısın, sen Samsung cusun gibi tartışmalara gitmiş. Neyse, hayatta kalp kırmak istemem o yüzden arkadaşım yanlış laf ettiysem kusura bakma Hakk'ını helal et.

yok hocam est. öylesine yazmıstım mesajları

asıl ben özür dilerim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.