Şimdi Ara

iPhone 6 kutudan eğik çıktı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler adam HAKLI hiç apple fanatikliğine gerek yok.
    Ben vatandan 26.09.2014 tarihi cuma günü 128 gb uzay grisi iphone aldım ertesi gün yani 27.09.2014 tarihi Cumartesi günü kardeşim teknosadan 64gb gümüş gri telefon Aldı ve iş yerine getirdi hemen birde ne göreyim telefon Eğri hemen benim makine ile yan yana getirdim telefonun omurgasından gelen bir yamukluktu bu yanlış anlaşılmasın daha telefonu kurmadık sim bile takmadık hemen teknosa Karşıyaka şubesine gittik anlattım durumu böyle böyle diye mağza Çalışanları Haklısınız gerçekten çok kötü olmuş falan derken mağaza müdürü geldi onada anlattım dedim ya değiştirin Yada para iadesi bana ne desin ben bu telefonu teslim alamam ana neden dedim ben nerden biliyim Üstüne oturmadığını dedi ya kardeşim şakamısın yoksa sen normaldede böylemisin kurulumunu yapmadığım simini takmadığım telefonun üstüne neden oturayım delirtmekmi istiyon beni dedim yok illa yetkili servise gönderip onay alıcaz dedi ulan nalet gelsin gönder dedim peki kaç gün sürücek cumartesiydi o gün dedim pazartesi halledin bana ne desin 20 iş günü LAN dedim sen ne diyon paramımı gasp edicen 1 ay dedim Gülüyor bana mağaza dışında olacaktıkki ağzını burnunu dağıtayım dedim içimden ama nafile adam tam bir töbe töbe. Tamam dedim napayım nalet herif gönder dedim 5 gün Aradım daha serviste 8 gün Aradım serviste 14 gün Aradım serviste 18 Aradım serviste ve bu gün tam 19 gün oldu beni aradı bu müdür efendim Değiştirme talebiniz onaylandı dedi bende günaydın 1 ay geçti telefon artık gelse nolucak dedim ne zaman gelir dememe kalmadan efendim sadece telefon değişecek dedi bak olaya benim şarteli attırdı gene LAN dedim manyadınızmı siz ben telefonu Sıfır aldım 1.30 saat sonra mağazaya geldim sorunlu ayıplı mal sattığınız için bana Sıfır jelatinli telefon getirceksin dedim nerden bileyim arızalı Hatalı telefonu bana tekrar itelemeyeceğinizi yok yapamayız falan diyo LAN tamam o zaman paramı iade edin bu seferde 7 gün geçti geri iade edemezsiniz diyor LAN dedim ilk gün geldim iade almadın servise gönderdinya buna içimden nasıl sayıyorum ama bilemezsiniz dedim telefonu kapa mahkemede Görüşücem sizinle dedim yüzüne kapadım yarın ilk işim valiliğe ve mahkemeye gitmek ve hem maddi hem manevi tazminat Davası açmak beni param ile rezil eden TEKNOSA'ya çok teşekkür ederim böyle insanları müdür yaptıkları içinde dahada teşekkürler bırakın bir daha teknosadan ürün almayı çalışanından selam dahi almam mağzasına serinlemek için bile girmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TorukMacto35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok geçmiş olsun. Ben şanslıyım ki cihazı Apple Store'dan aldım. Onlar da aradığımda durumu anlamak için birkaç soru sordular ancak telefonun durumunu bile görmeden değişim cihazını göndermek için işleme başladılar. Forumda birçok kişi neden Apple Store'dan alıp 2-3 hafta beklediğimizi sordu ve sanırım sizin durumunuz bu soruyu soranlara cevap niteliğinde.

Sizin durumunuz için servise gönderme normal. Ancak değişim için onaylanan ve kusuru kabul edilen cihaz için iade alabilmeniz lazım. Üstelik cihazı aldığınız gün Teknosa'ya teslim ettiğiniz için 7 günü geçme gibi bir durum olamaz. Siz cihazı ilk gün geri verdiniz. İsterseniz değişim için gelen cihaz kapalı kutuda mı geliyor bir bakın. Eğer öyle değilse tüketici mahkemesine başvurarak hakkınızı arayın.
  • Allah razı olsun kardeşim param ile rezil oldum yemin ederim nasıl bir kepazeliktir anlamadım müşteri hizmetlerini Aradım Sağolsun helal süt emmiş bir beyfendi çıktı telefona derdimi anlattım 48 saat içinde size dönüş yapıcam Haklısınız mağdur olmuşsunuz dedi teşekkür ettim haber bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butür şeylerde zaman kaybetmeden yetkili servis bu sorunu firmada kabul ediyor
  • iade etme işlemi başlatıldığına sevindim samsung olsaydı evinize yollardı sizi yok bir şey yok diye ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

http://forum.donanimhaber.com/m_101575148/tm.htm

yok artık ne şanssızlıktır bu iphone 5 in en sorunlu olduğu 1. parttan almıştım telefonda ne çizik vardı ne boya soyulması nede kasa açıklığı vardı ben elktronik ürünlerinde çok şansızım normalde samsungtan note 2 aldım kasa kutudan yamuk çıktı değiştirene kadar canım çıktı (samsung un bayisinden almıştım) nedense aldığım her apple ürününde bir sıkıntı yaşamadım ipad air macbook pro 2014 iphone 5 aldım şu ana kadar çook memnunum iphone 5 imde hala siyah renk olmasına rağmen soyulma yok kılıfsız kullandım bide

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.