Şimdi Ara

iPhone 6 kutudan eğik çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
6.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mertlevent

quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

Kutudan ilk çıkardığımda bakmadım durumuna. Dün akşam fark ettim ama geç vakitti o yüzden sabaha bakarım dedim. Sabah gün ışığında bakınca da anladım cihazın ne durumda olduğunu. Açıkçası kullanımı etkilemiyor ama biliyorsunuz cihazın eğik olduğunu. Beni korkutan şey ise bu eğikliğin ileride kötüye gitmesi. Sonuçta metaller ilk dirençlerini kaybettiklerinde daha hassas oluyorlar. O yüzden yarın çalışma saatlerinde AOS'i arayıp durumu bildireceğim.

Yamuksa veya icine sinmediyse iade et. Benim cuma geldi siparisim. 0 di telefon. Jelatini ben actim ekran koruyucu falan uzerindeydi. Ama kutuyu acinca ekran jelatininin uzerinde parmak izleri vardi. Aldim elime sagina sola baktim 1-2 yerre cizik vardi. Sol altta kulaklik girisinin orda vuruk vardi. Hemen fotograflari cektim mail attim iadesini istedim. P.tesi gonderin iadesini yapalim dediler.

arkadaş bu telefonların hepsi sorunlu geliyorsa yandık ki ne yandık.

hepsi değil tabii hocam. şans işi işte. piyango bize vurdu :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kutudan ilk çıkardığımda bakmadım durumuna. Dün akşam fark ettim ama geç vakitti o yüzden sabaha bakarım dedim. Sabah gün ışığında bakınca da anladım cihazın ne durumda olduğunu. Açıkçası kullanımı etkilemiyor ama biliyorsunuz cihazın eğik olduğunu. Beni korkutan şey ise bu eğikliğin ileride kötüye gitmesi. Sonuçta metaller ilk dirençlerini kaybettiklerinde daha hassas oluyorlar. O yüzden yarın çalışma saatlerinde AOS'i arayıp durumu bildireceğim.

Yamuksa veya icine sinmediyse iade et. Benim cuma geldi siparisim. 0 di telefon. Jelatini ben actim ekran koruyucu falan uzerindeydi. Ama kutuyu acinca ekran jelatininin uzerinde parmak izleri vardi. Aldim elime sagina sola baktim 1-2 yerre cizik vardi. Sol altta kulaklik girisinin orda vuruk vardi. Hemen fotograflari cektim mail attim iadesini istedim. P.tesi gonderin iadesini yapalim dediler.

hocam ne bileyim birsürü sorunlu cihaz şikayeti var. cidden iade ürünleri başka insanlara tekrar gönderip göndermediklerini merak etmeye başladım. ya da acaba diyorum bazı arkadaşlar çok mu abartıyor. senin başına gelen durum mesela. kötü yani. bekleyip görücez bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ne bileyim birsürü sorunlu cihaz şikayeti var. cidden iade ürünleri başka insanlara tekrar gönderip göndermediklerini merak etmeye başladım. ya da acaba diyorum bazı arkadaşlar çok mu abartıyor. senin başına gelen durum mesela. kötü yani. bekleyip görücez bakalım.

Benim ki zaten sacmaligin en onde gideni. Actim bi baktim jelatinde parmak izleri var. bi sasirdim. Sonra aldim sagina soluna baktim 2 yerde ufak cizik bi de kulaklik girisinin orda vuruk gibi bi sey. Bi de bunu anneme hediye aldim 1 hafta kadar bekleme sonunda geldi. Bende de 6 var. rusya dan aldim hic bi sorunu yok.
     iPhone 6 kutudan eğik çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğik olması sorun değil bir özellik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Eğik olması sorun değil bir özellik

Xperia arc kadar olmasada şekli olmuş :) 2000 3000 tl ver kılıfsız telefon kullanma ilginç!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

quote:

Başka zeminlerde de denedim. Sert kapaklı defter üzerinde baktım, tahta sehpa üzerinde denedim ve hepsinde mevcut bu boşluk. Bu fotoğrafı koydum çünkü en belirgin olanı ve en iyi ışık alanı buydu. Ayrıca dediğiniz gibi kasanın ses tuşu kısmında ekran hafif çıkıntılı. Tam oturmuyor yani. Sizinle beraber online store konusunda yazıyorduk. Piyango bana çıktı işte.

Cihazın gri renk dimi?
    Bu güne kadar açılan bütün bükülme konularında gri renk telefonlar büküldü. Dikkat ederseniz.

Bu yüzden gümüş renk Plus 64GB' ı alır almaz kılıfla siyah yaptım
     iPhone 6 kutudan eğik çıktı

kılıf taki apple etiketini herhalde geçici olarak yapıştırmış olmalısınız ?

gündelik olarak kullandığınzda orda olduğunu hayal bile edemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: Anro

quote:

Arkadaşlar kamera sol üstte dikkat edersiniz. Cihaz fotoğrafta ekran masaya değecek şekilde duruyor.

Hocam şimdi 4 köşeli bir telefonun 1 köşesi diğerlerinde biraz daha farklı iken diğer köşelerinin aynı hizada olmasını nasıl bekliyorsunuz. Fizik kuralına bile aykırı. Bence kameranın çıkıntısı hemen yanındaki dik köşeye yere daha az baskı yapmasını engelliyor. Şimdi buradan pek anlaşılmayabilir anlattıklarım.

Savunacağım diye böyle şeyler uydurmayın yamuksa yamuk işte.

Hocam olayı açıkladım yanlış anlaşılma var zaten. Yani savunma değil. Anlattığım şeyi biraz kafanızda canlandırırsanız durumu anlarsınız. Fiziğinizin iyi olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 19 Ekim 2014; 14:12:47 >

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    Tehşir ürününü kakalamışlarr nerden aldiysaniz.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BurcuHale

:)))

Yok ya sanmiyorum. Her halde paketleme ile alakali bi sorun. Belki bi cinli o gun kafayi atti bi tane telefonu aldi vurdu bi yere o da bana denk geldi :))

Yoksa telefon gicir gicir. Ilk aktive oldugu saati kontrol ettim benim aktive ettigim saatle ayniydi. Kullanilmis degil yani.

• yarkan88 kullanıcısına yanıt
    Valla ona hic guven olmuyor hocam. :) daha gecen gun gozumle gordum Teknosada bildigin ortam yapmislar. Teshirdeki 64gb gold un, ekrani guzelce temizlediler, jelatinini taktilar paketleyip icerden kutunun acilan yerlerine orijinaliyle birebir sticker taktiktan sonra bi guzel jelarinlediler.. Sonra ne yaptilar bi fikrim yok tabii. Ama burasi Turkiye :)

• Değişim hakkın var kardeşim,içine sinmedi ise değiştirirsin olur biter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte Apple farkı nasıl olsa yamulacağı için adamlar sana hazır yamultup göndermişler ilklerin markası Apple

Şaka bir yana geçmiş olsun değiştirirler olur biter
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Uyumadan once de iphoneni opuyor musun

• quote:

Valla ona hic guven olmuyor hocam. :) daha gecen gun gozumle gordum Teknosada bildigin ortam yapmislar. Teshirdeki 64gb gold un, ekrani guzelce temizlediler, jelatinini taktilar paketleyip icerden kutunun acilan yerlerine orijinaliyle birebir sticker taktiktan sonra bi guzel jelarinlediler.. Sonra ne yaptilar bi fikrim yok tabii. Ama burasi Turkiye :)

hadi ya? yaparlar valla. burada her şey mümkün. yarın iadesini yapıcam zaten benim cihazın. sonrasına bakıcam. belki beklerim biraz almak için..
  • quote:

• cihaz zaten ekran yere gelecek şekilde konmuş ki, senin yerinde olsam daha fazla yamultmadan gönderirim.
  • Hamur gibi cihaz kardeş güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

Zaten eğilecek iadeye gerek yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verre

iSight kamerasının yüksekliğinden bence.Dikkatli var.Eğer yamuksa inanırım.İade et

Ya millet laf olsun diye konu açıyor git iade et işte niye burada reklam yapıyorsun anlamıyorum ki
  • Valla psikolojimiz bozulacak hocam senin fotodan sonra içime kurt düştü...kurt ya çıkarttım kılıftan,koydum cam aşağı inceliyorum boşluk var mı yok mu?Görünürde bişey yok ama ışık yansıması mıdır psikolojik midir(ki muhtemel) böyle bi bombe bi bişeyler...Kendime güzelce sayıp kılıfa geri koydum :) Değiştirin hocam aklınızda kalacağına...Yenisi hayırlı olsun yamuğu olmasın inşallah
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.