Şimdi Ara

İphone 6 Mı İphone 6s Mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İphone 6s 16gb 2145 TL Taxfree + pasaport kaydı dahil.
    İphone 6 16gb 1850 TL Taxfree + pasaport kaydi dahil.
    Şimdi sizede sorum var
    4k video ile normal video açısından ne gibi farklar var ?
    1080p videoda kaliteli değil mi ?
    İphone 6 şuan ne durumda ?
    300 lira fark değer mi ?

16 64 konusunda da 64 almak istemiyorum çünkü arada 130 euro fark var 400 tl yani, ben uygulama çok indiren birisi değilim face instagram snap messenger whatsap + 3 5 oyun ki oynadığım oyunlar genelde küçük oyunlar büyük oyunları sevmiyorum
    Fotoğraf çok çekerim ama bu ne olur ? 2 senede 1000 tane anca olur video desen tatilde özel günlerde falan çeksem 2 senede anca 20 tane eder yani gidip 400 küsür fark vereceğime fotoğraflar videolar artarsa eskileri pc'ye atarım zor bişey değil muzik deseniz 50 yi geçmez sevmediğim müziği silerim yani işin özeti 16gb bana yeter.
    Birde başka bir sorum daha var ip6 ile 6s arasında kamera iyileştirmesi nasıl ? ip6 nın kamerasını beğenmedim ben açıkcası benim s4 den bile kötüydü 6s'in nasıl ? 6s in kamerası iyileşmişse 6s alırım kamera önemli

• 6s al geç ben s3ten geçtim yeni s4 de çok farklındeğil telefon kayıyor

Fiyat da iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ardelis A kullanıcısına yanıt
    S4 cok iyi telefon laf soyletmem 2.5 sene tas gibi gitti kasma Donma isinma yada problem cikarmadi Hemde ust seviye goturdu havuza dusup wifi bozulmasa 1.5 sene daha kullanirdim kamera bile hala super
    S3 ve s5 kotuydu s6 iyi note 5 de iyi Ama Arayuzu sevmedim bide 6s s6 ve note 5 den daha guclu
    Applede s lerden gidilir samsungta ciftlerden
    4s 5s 6s hep en iyisi oldu

• Dostum s4 için kasma donma yok diyorsan iphone 6 yada 6s sana farketmez her ikisinide kullanınca uzay mekiği kullanıyorum sanıcaksın kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadag55 -- 27 Ocak 2016; 22:07:30 >
  • 5s 16 gb kullaniyordum kesiblikle 16 gb aldigina pisman olucaksin ki zaten 16 gb lik telefonun sistemin kullandigi hafizayi cikarttiginda sana 9-10 gb alan kaliyor 5s de bile cok fotograf cekmeyip fazla oyun olmamasina ragmen bana yetmiyordu ki bir guncellemenin de en az 3-4 gb bos alan istedigini dusunursek ayrica 6s in de 4k video ve foto cektigni hesaba katarsak 2-3 ay icinde hafiza sorunu yasiycaksin o yuzden alirken 64 al kafan rahat etsin

• Hocam bende ıphone 6 16 gb var telefonumda 50 uygulama 1000 foto 50 civarı müzik var ve 5gb boş alanım var çok fazla buyuk oyun indirmessen haylı haylı 16 gb yeter ama almışken 6s al derim tabi

• karadag55 kullanıcısına yanıt
    +1
  • Tek Fark Video Zaten Sakın Alma Sen Bence.

• S4'e laf söyletmem diyorsunuz, 6 veya 6S hiç fark etmez hangisini alırsanız alın Tofaş'tan inip Lamborghini'ye binmiş gibi olacaksınız. Zamanında S4 kullandım, hayattan soğutmuştu, kullandığım en lanet Samsung'du.

16 GB asla yetmez. Ben bir şey kurmam çekmem etmem demeyin, yetmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 28 Ocak 2016; 4:41:28 >
  • 16 GB kullanan arkadaşım var boş alan yok diye hepsiburada sahibinden gibi sitelerin uygulamalarından kolayca gezinmek yerine safariden giriyor. Bütçeniz varsa 64 alın kafanız rahat olsun.
  • Fenool kullanıcısına yanıt
    Yav kuzenim zilyon tane sey yuklemis 60 video 2000 foto + dunyanin uygulamasi 1.5gb bos alani kalmis bende 60 videoda 2000 resimde anca 2 senede olur uygulama desen face whatsap instagram snap + 3 5 kucuk seylerden yani 16gb bana yeter.
    Zaten o telefonu en fazla 3 sene kullanirim gidip 400 lira fazla verilmez

• Wrutera kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum size oyun kullanmayan biri icin 16gb yeterli üstelik iCloud diye guzel bulut servisi olduğu surece bence normal kullanıcı sorun Çekmez oyun oynayanlar içinde ps4 öneririm 🤓 400 lira sırf hafıza icin ciddi para 600 daha kat al oyun konsolu misss gibi

• coke019 C kullanıcısına yanıt
    2000 fotoğraf 60 video almış daha ne olacak alt tarafı bi telefon zaten telde oyun sevmem oynarsam konsol yada pc de
    16gb ye
    2000 foto [2 senede ancak bu kadar olur ]
    20-30 video[2sne]
    face instagram whatsap messenger snap + 5 oyun 5 uygulama desek
    bileee 2-3gb boş kalıyor bunun 1 gb si hep boş bırakırım ben 2gb alan kalır banada fazlası olursa diye o 2 gb de işte yemeksepeti hepsiburada vs zımbırtılar indirir doldururum
    millet o kadar abartıyor ki sanki 10 resim yükleyince bitiyor gibi anlatıyorlar 100 lira fark olsa 64 alırım ama 400 de verilmez senin dediğin gibi çok oyun seviyorsam 600 ekler konsol alırım
  • Wrutera kullanıcısına yanıt
    Ben de 6s alırken aynı ikilemde gidip geldim. Fakat 64 alarak iyiki de 64 almışım dedim. 16 yeter diyordum ama yetmez arkadaşım. Zaten 16 GB gelmiyor telefon o konuda seni uyarayım. Alanlardan biliyorum 11.8 GB boş alan kalıyor.

2000 tane foto diyorsun. Fotoğrafları hafife alma ciddi anlamda yer kaplıyorlar. 6s 12 MP kameraya sahip. Foto başı ortalama 2.5 MB yer kaplasa 2000 foto aşağı yukarı 4.9 GB yer kaplar. Hadi 5 GB diyelim. 1080p video işini görür fazlasıyla ama 1 dakikalık video bile 200 MB yer kaplıyor. 20-30 tane diyorsun. Ben alalı üç ay oldu şimdiden 10 tane çekmişimdir. 30 tane çektin diyelim hadi hepsini 1 dk kabul edelim yine de 30 tane 1080p video 6 GB tutacaktır. Topladığında sırf foto ve videolar ile 11 GB gitmiş olacak. Daha uygulamaları saymadım bile. Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Swarm vs diyorsun bir de irili ufaklı oyunlar diyorsun. Çoktan dolmuş oldu alan. Bir de her güncelleme telefonda aşağı yukarı 2 GB boş alan istiyor.

Kısaca 16 GB cihaz istiyorsan foto ve video çekmeyeceksin, müzik dinlemeyeceksin, oyun oynamayacaksın. Telefonu sadece konuşmak, mesajlaşmak ve sosyal ağ uygulamalarını kullanmak için kullanacaksan 16 sana yeter. Kimse kimseyi kandırmasın. Sen kendini inandırmışsın 16'ya yeter diye. Sürekli biligsayara atacaksan tamam ama bir yerden sonra insanı bıktırır. Ben rahatıma düşkün insanım. İkide birde öyle bilgisayara yedeklemekle uğraşamam. 64 aldım kafam rahat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç düşünmeden 6s al hocam

6s 2gb işlemcisiyle performans farkediyor, hız vs... Bir de satarken 6 çok değer kaybediyor, S serileri daha az değer kaybediyor.
  • 6s çok daha güçlü. Her zaman en iyisi en güncelini alın.
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt
    6 cok iyi bir cihaz degildi 6s super oldu zaten apple s serilerinde hizlandiriyor

• 400 tl sırf hafıza icin cok cok fazla yazık gunah

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.