Şimdi Ara

iphone 6 mı plus mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün lydia a gittim ilk defa iki telefonu da gördüm.İlk defa iphone kullanacağım kullandığım diğer telefonlarsa hep büyük ekranlıydı.Açıkcası 6 almak istiyordum fakat nedense gözüme biraz küçük göründü :/ 6 Plus ı beğendim o da biraz fazla büyük ama sanki 6 dan daha iyi gibi özellik bakımından da.Size sorum şu ki benim küçük ellerim vardır ve sizce bi bayanın iphone 6 plus kullanması garip durur mu ? 300 lira daha çok vermeye değer mi ? Biiyorum böyle çok konu açıldı ama bayramdan sonra alacağım ve çok karasız kaldım :(

• Tabiki plus
    Pil suresi yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 daha uygun. İşlemci vs fark yok zaten bataryası daha iyi plus un bir de kamerası.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında bunun kararını en iyi siz verirseniz bir bayan olarak elinizin küçük olması plus kullanımı açısından bir dezavantaj olabilir. Fakat büyük ekrana alışıksanız tabii plus modelini tercih etmelisiniz. 4.7" ekranlı cihaz ideal bir boyut. Bence iPhone 6.

• 6 daha başarılı bence
  • Şahsen plus alacağım inş. Tek kafama takılan seneye çıkacak olan yeni plus modelinde ki yeniliklerin beni pişman edeceği

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 6

• Buyuk ekranlı telefonlar kullandiysaniz 6 size kucuk gelecektir, ben de 6 plus bekliyorum suanda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.