Şimdi Ara

Iphone 6 mi samsung note edgemi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kavisli ekran sıkıntı düştümü kurtarırı yok.ikisi arasında iphone ama 6s cıkar büyük ihtimal net birsey yok ama martı beklersen kararını öle almanı tavsiye ederim.
  • Demek samsung apple ile kıyaslanacak kadar büyüdü
  • iPhone 6
  • ikisinide alma
  • Al iphone 6 , iphone 8 cıkana kadar çok rahat götürür seni. Ama ben android istiyorum kişiselleştirme yapcam diyorsan bu sene çıkacak 64 bit işlemcili cihazlara yönelebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiyeAtarlananAdam

legen plastiği samsung al

S5 kullandigini belirtmissin imzanda. Sende legenle cok mutlusun demekki. Ya birak sj artik yeter ya 1 haftada 11 ban yetmedimi ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: TeknolojiyeAtarlananAdam

legen plastiği samsung al

S5 kullandigini belirtmissin imzanda. Sende legenle cok mutlusun demekki. Ya birak sj artik yeter ya 1 haftada 11 ban yetmedimi ya.

ben plastik de seviyorum metal de.Bana farketmiyor :D
  • dostum bence ıp6 tlf alırken değeride önemli sansungu alıp 4ay sonra değer kaybettiğini görünce otomatik olarak tlf soğuyacaksın ama ıphone da bu sorun yok donma yok eğer daha önce ıphone kulandıysan samsungun hızı seni yorar vence ıphone 5s veyA 6
  • Guncell elimde hala 5s var iphone 6 veya 6+ ı kendi telefonumdanda biliyorum yani hic degisikligi yok. Samsung benim gibi iphonedan sıkılıpta samsunga donen arkadaslardan yorum bekliyorum ve note edge kullanan arkadaslardan. Somdi bide s6 ve s6 edge var onlar ocin ne diyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayazmert01

Guncell elimde hala 5s var iphone 6 veya 6+ ı kendi telefonumdanda biliyorum yani hic degisikligi yok. Samsung benim gibi iphonedan sıkılıpta samsunga donen arkadaslardan yorum bekliyorum ve note edge kullanan arkadaslardan. Somdi bide s6 ve s6 edge var onlar ocin ne diyorsunuz

Bu sekilde kisi yorumlarini baz alarak pek ileriye gidemezssin. Bazisi cok sever ve overek bitiremez. Bazisi alisamaz yerin dibine sokar. Bir yakinindan veya teknoloji magazasindan on inceleme yapmalisin. Daha sonra kafana takilani buraya sormalisin.

• Tabi dogru soyluyosun fakat 2.8 tl para vericem edge alirsam kullanan arkadaslarinda gorusleri onemli

• S6 Edge' nin tasarımını gördükten sonra Note Edge sönük geldi bana.
    Ben olsam iPhone 6 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayazmert01

Tabi dogru soyluyosun fakat 2.8 tl para vericem edge alirsam kullanan arkadaslarinda gorusleri onemli

aradığın kişi benim. Kız arkadaşımda iphone 6 var ben de kullanıyorum ara ara. Ben 2 senedir iphone 5 kullanıyordum. iphone 6 kesinlikle büyük ekranı ve güzel kamerası ile ön plana çıkıyor iphone 5 e göre. Kasasını da ben beğeniyorum.

ama ben kendime Vodafone kontratlı s6 Edge aldım. S6 ile S& edge i yan yana koyunca edge in tipi hoşuam gitti ve sırf tipi için farklılık olsun diye S6 edge aldım.

Kullanım olarak edge in bir iki ıvır zıvır dışında S6 dan farkı yok, ama şık duruyor çocuk. S6 da şık.

Gelelim neden S6 seçtim.

Şık kasa,
    Süer ekran ( ekran inanılmaz parlak ve şık, 4k olması bence dez avantaj batarya yeme açısından, ama bakınca güzel gözüküyor, iphone6 da tabii güzel 720P de olsa. Bir telefonda bence 1080P üstü çok ta fark etmiyor)
    süper kamera, ( bence iphone 6 dan bir tık yukarıda, özellikle detay yakalama konusunda )
    IOS bezginliği üzerine taze android deneyimi ( IOS kesinlikle kötü değil, ama android kullanmak istiyordum bir süredir )
    Samsung&Android olup bir iphone a benzemesi ( Evet burası saçma gelebilir, ama S6lar iphonelara en çok benzediği dönemde, ve gerçekten güzel olmuş :D parmak izi okuyucudur, kasa şekli inceliğidir. )

tekrar belirtmek isterim, kullanışlılığı nedeni ile S6 edge alınmamalı, sadece tipi için alınmalı... Bildirim ekranıdır vs arada kullanılıyor ama çok efektif ve gerekli değil. donanım aynı zaten S6-S6edge

Kötü yanı:
    Samsung S6 yı iphone a benzetirken, maalesef batarya sorununu da aynı şekilde benzetmiş. pil çok uzun ömürlü değil, büyük bir nedeni de quadHD ekran çözünürlüğü..

IOStan android e ilk kez aktif olarak geçen bir kullanıcı olarak, ne IOS ta özlediğim ne de androidde yapamadığım bir problem yaşamadım. Ben standart bir kullanıcıyımi mail atıp müzik dinleyip face/whatsup gibi sosyal medya programları kullanan, web de gezen bir kullanıcıyım. Android ile bir sıkıntı yaşamadım. Akıcılık konusunda da gayet iyi.

Samsungun en kötü yanı ise yeni çıktığında alınmaması gerektiği, fiaytları 4-5 ay sonra ciddi derecede düşmeye başlıyor, beklenebilirse beklenmeli derim ben. ( He ben niye aldım o zaman :D kontratlı aldım çok bir fark olmayacaktı, vodafone fiyatları cazip geliyor ilk başlarda alımda )

S6 edge i tavsiye eder miyim?
    bence olmuş ederim, ama iphone6 da alınmaması için bir sebep görmüyorum. Kişisel tercih meselesi tamamen.
    Samsung alınacaksa S6 almak ve 3-4 ay sonra ucuz fiyatıyla almak en mantıklı tercihtir kanımca.

• İp6 tercihim olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.