Şimdi Ara

Iphone 6 mi samsung note edgemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba iphone 4s almistim kullandim cok memnun kaldim yeni cikinca 5s aldim hala memnunum fakat 6 cikmasiyla birlikte biraz telefondan sogudum nedeni hic degismemesi sadece telefon boyutu buyuyor ozellikleri falan degistigini soyleyemem. Samsunga baktikca surekli degisen ozellikler goruyorum sizin gorusleriniz nelerdir? Telimi degistirmek istiyorum iphone 6 veya samsung note edgemi onerirsin edgeyi gordum cok begendim sizin onerileriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayazmert01

Arkadaslar merhaba iphone 4s almistim kullandim cok memnun kaldim yeni cikinca 5s aldim hala memnunum fakat 6 cikmasiyla birlikte biraz telefondan sogudum nedeni hic degismemesi sadece telefon boyutu buyuyor ozellikleri falan degistigini soyleyemem. Samsunga baktikca surekli degisen ozellikler goruyorum sizin gorusleriniz nelerdir? Telimi degistirmek istiyorum iphone 6 veya samsung note edgemi onerirsin edgeyi gordum cok begendim sizin onerileriniz nelerdir?

Note Edge bence çok kullanışsız, Note 4 çok daha iyi.Note Edge ve iPhone 6 arasından ben iPhone 6'yı seçerdim.

• Ben ikisi de değil de note 4 derdim.Çünkü o kıvrımlı ekran kullanımı zor ve kırıldımı para olarak zorluk çıkarır.
  • Ayazmert01 A kullanıcısına yanıt
    Edge nin çok ergonomik olduğunu düşnmüyorum büyük telefon istiyorsanız ip6+ bakın iphone istemıyorsanız note4 alın ama hiç biri önemli değilse z3 öneririm ben. Tabi genel olarak tercihim ip6 dan yana sıralaması söyle ip6>z3>note4>edge
  • Edge gereksiz pahalı onun yerine Note 4 öneririm hem şarjı daha uzun gidiyor.
  • Edge cok hoş duruyor,zamanla alisilabilir.iphone dediğiniz gibi tekduze ve hic degismedi.

• Illa ikisi arasinda kalsam ikisinede para kaptirmayacak kullanici olarak,hediye gelmesini isterdim oda yine iphone6 olsum derim.

• ben olsam ikisinede para kaptırmam giderim lg g2 alırım kafam rahat olur
  • ec, not dört falan bunlar teferruat
    sorunsuz en stabil piyasadaki en iyi cihazı istiyorsan 6 alacaksın arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Illa ikisi arasinda kalsam ikisinede para kaptirmayacak kullanici olarak,hediye gelmesini isterdim oda yine iphone6 olsum derim.

Kısaca "iPhone 6 alırdım" yazsana hocam.

• Ikisi arasindan iPhone derim ben, note 4 edge çok saçma ve berbat bir ürün.

• Edge şişirilmis bir balon gibi yanda ekranmista enerji tasarrufuymusta yenilik diye samsung bu aleti cikardi ama Çöp

Edit Herzamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 24 Ocak 2015; 4:39:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi arasından ıphone 6

• Arkadaş yeni heycanlar yaşamak istiyor o zaman sana tavsiyem vibe x2 , edge veya lumia 930 , 1520
  • Guncell

• Bence Note Edge ile iPhone 6+ aynı klasmandalar. Note Edge bana kullanışsız gibi görünüyor, ben olsam iphone 6+ alırdım.
  • Hocam ben iphone 6 derim ama illaki değişiklik istiyorsanız edge yerine note 4 tavsiye ederim.ikisinide inceledim çevremden , edge'in kullanımını beğenmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 kuzenimde var kullanimi falan herseyimi gordum iphonedan cok daha fazla ozellik var edgede bundan daha iyi falan demisti. İphone 6 da kullandim gordum fakat tek gozle gorulur farki sekli hic bi degisiklik yok gozle gorulur acaba iphone 7 mi beklesem

• legen plastiği samsung al
  • Note EDGE değil de Note 4 öneririm ben size. Amiral gemi olan ana seriyi almak daha iyidir her zaman için unutmayın...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.