Şimdi Ara

İPHONE 6 Mİ YOKSA 5S Mİ YORUMLARINIZ ÖNEMLİDİR !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • elindeki cihazı kullanamayan/kullanmayı bilmeyen kişilerin çok bilmiş yorumları bitiriyor insanı. ram aynı, kamera aynı diye konuşanların alayının yorumunu çöpe at kardeşim. bunlar bu işten bi cacık anlamayan insanlardır. boş boş konuşanlardır. bu saçma tezlerini şu şekilde çürütüyor ve o yorumları yapanları ciddiye almamanı öneriyorum. iphone 5s'te de 1 gb ram var, iphone 6'da da 1 gb ram var. e iyi de kardeşim iphone 5'te de 1 gb ram vardı. siz salak mısınız da gittiniz boş yere daha fazla para verip 5s aldınız. ( not olarak 1 gb ram biraz yetersiz kalabiliyor nadiren de olsa bunu da söylemeden geçemem ama öyle çok hissetmiyorsun. )

imkanın el veriyorsa 6'yı al. yeni her zaman iyidir. daha yeni nesil bir işlemci olacak elinin altında, daha güçlü grafik işlemcisi olacak. ios kullananlar asla yazılıma doymaz. hep yenisini ister. ios 9.2 final sürümü yayında ama bu forumun yarısı ya 9.2.1 beta kullanıyor yada 9.3 beta. doymuyoruz yani. hep daha yenisi olmalı hep daha önde olmalıyız. maalesef bu şekilde yaşıyoruz. 5s'te ios'tan yana kanadın kırık kalır benden sana söylemesi.

bu saatten sonra sıfır 5s'e para verirsen yazık edersin. ikinci el alacaksan al derim 5s'i ama sıfırına kuruş para verme.

• Bu aralar aşırı şekilde bu soru soruluyor forumda, 5s 1440 lira 6 ise 2489 lira aradaki farklar ise ekran,biraz daha iyi gpu,hemen hemen aynı güçte işlemci nerdeyse fark yok arada, ikisindede 1gb ram, kamerada ikisi hemen hemen aynı, ve 5s slow motion 120fps çekiyor 6 ise 240fps ve 6'nın şarjı biraz daha iyi yani bunlar için 1000 lira fazla vermeye değermi ? bence değmez şuan alınabilecek 2 iphone var biri 1440 liraya 5s diğeri 2800 civarına 6s, 2800 civarına 6'yı her konuda ezip geçen 6s varken 2400 civarı 6'ya vermek çok pişman eder :)
  • neoorog kullanıcısına yanıt
    o senin doyumsuzluğun. ayrıca bu doyumsuzluk değil. bu apple yapsın hemen alayım kendimi başka türlü değerli hissedemiyoum demek oluyor. Asıl 6 ya para vermek tamamen enayiliktir. ios 10 gelsin bakalım, eğer apple 2gb ram altı cihazları 4s durumuna düşürmezse ben de hiç bişey bilmiyorum. o zaman kurtarsın seni grafik işlemcin :).. ya en cahil insan kimdir bilir misin? Bir şeyi bilmeyen değil de bildiğini sanan insandır!

Tekrar tekrar söylüyorum; 6 ile 5s arasında hiç bir şekilde ayrım olmadan ikiside güncelleme alacak, ikiside aynı güncellemede patlayacak. artık bu ios 10 mu olur 11 mi olur onu zamanla görürüz.
  • EMREEYMN E kullanıcısına yanıt
    ram konusuna bu kadar takıldığına göre sen de cihazlarının gücünün ram'den geldiğini düşünenlerdensin, sen o şekilde düşünmeye devam et.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.