Şimdi Ara

İPHONE 6 Mİ YOKSA 5S Mİ YORUMLARINIZ ÖNEMLİDİR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Merhaba arkadaşlar,

İsmim kerem, Acıbadem Sağlık Grubunda Çağrı merkezinde çalışıyorum, Şuanki telefonum General Mobile Discovery

yaklaşık 2 seneden beri kullanıyorum şuanda bir sıkıntısı yok yalnız teknoloji ilerledikçe beni kısıtlıyor. Sesim arada gitmiyor kasmalar v.s

ne durumda olğunu az çok tahmin edebilirsiniz,

Şimdi, Iphone almak istiyorum, benim tercihim 5s duruşu ve kişişel olarak üstten kapanması, tek el ile kavrayabilmem beni tav eden özellikleri,

Teknolojik açıdanda bakarsak genel olarak bana söylenen 4s gibi güncellemelerden dolayı 5s bitiricekler alma diyorlar,

Diğer konu maddi açıdan arada neredeyse 1000 tl oynama var 5s 1500tl ıphone6 2500 tl

Maddi açıdan benim durumumda, nakit olarak 5s'i kaldırabilir ama 6'da sıkıntı yaşayabilirim,

Kış aylarındayız masraf cok oluyor, ve şeçeneklerim şu şekilde,

1-DİREK NAKİT 5S ALMAK

2- 2 AY PARA BİTİRİP KENARA 700 TL KOYARAK ALMAK

3- İŞ YERİNDEN MAAS AVANSI CEKEREK O FAİZ 4 AY TAKSİTLE MAASIMDAN KESİLEREK ALMAK( MAAŞIMDAN 250 TL KESİLİR 4 AYDA BİTER)

4- BİRAZ DAHA PARA BİRİKTİRİP 6 ALMAK

5- TELEFONUN YETER DEĞİŞTİRME BOZULANANA KADAR KULLAN SONRA DEĞİŞTİR DİYENLER.

Yorumlarınızı bekliyorum,

Teşekkürler,

Saygılarımla.

• keremdurmaz K kullanıcısına yanıt
    Buyrun

http://forum.donanimhaber.com/m_113581891/tm.htm
  • 6 ile 5s arasında uçurum yok. Yakın cihazlar kullandıkları RAM teknolojisi bile aynı. Sadece işlemci ve çözünürlük farkı var. Ayrıca 5s ile artık uyumlu olmayan neredeyse hiçbir uygulama yok. Fazladan o kadar para verme bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim link için inceliyor olacağım.
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Bende genel olarak böyle düşünüyorum, Pazarlama mezunuyum vereceğim rakam hiç tatmin etmiyor beni gereksiz pahalı şöyle düşünüyorum hatta o parayı vereceksemde 1500 5s+ Klarnet+ Üstüme başıma yeni kıyafet alırım en azından para nereye gittiği belli olur :) saol yorum için teşekkürler
    Rica ederim Hocam
  • Suan ip6 var elimde daha öncedende 1 sene 5s kullandım ikisinide kullanan biri olarak tavsiyem iphone 5s olur çünkü aradaki 1000 tl ye değecek bir fark yok ekran ve canlılık bakımından birde batarya farkı çok hissedilir derecede iki telefon arasında hız kamera vb şeylerde muazzam bir fark yok kendinizi zora sokmayıp 5s almanızı tavsiye ederim mortal kombat x bile kusursuz çalışıyor iyi akşamlar😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • __fatih__ kullanıcısına yanıt
    Yorum için cidden teşekkürler bu tarz bildirimler önemli cok açık ve net oldu tecrübe konusuyor cansın teşekkürler :)
  • Kerem kardeşim, belli ki cebinde bir tek i5s alacak kadar paran var veya işyerinden çekeceğin avans ile olacak. Bu durumda sana gerek burada gerekse de dış hayatında verilen "şunu al, bunu al" türü tüm tavsiyeleri bir kenara bırak ve elindeki telefonu bozulana kadar yada elin rahatlayana kadar kullanmaya bak. Hele ki kesinlikle avans çekerek yada taksit altına girerek böyle bir şey yapayım deme.
    Her zaman söylüyorum ki elinizde bir telefon alacak kadar paranız varsa onu da hemen gidip telefona bağlamayın. Belli ki sizlere "birikim" kelimesi pek bir şey ifade etmiyor ama artık yavaş yavaş birikim yapmalı ve bu kavramı benimsemelisiniz.
    Tavsiyem, almayı düşündüğün telefonun en az (en az), tekrar ediyorum en az 3 katı kadar birikim yaptıktan sonra o telefonu almayı düşünmelisin.

• Hocam ben ikisinide kullandım. Öncelikle telefonu whatsapp,facebook,twitter gibi şeylerde kullanacaksınız yani kısaca oyun oynamayacaksanız sadece iletişim ve sosyal mesya için kullanacaksınız 5s fazlasıyla işinizi görecektir. Aralarında aman aman fark yok performans olarak. Şimdi 5 s alırsınız en az 2-3 sene kullanırsınız böylece para biriktirirsiniz. Garantisi bitincede satar üstüne para ekler başka bir model alabilirsiniz. 5s çok güzel telefon.

Zaten fazla para vermek de istemiyorsun. Al 5s cebine de para kalır arta kalanla da klarnet alırsın. 5s'ten çok farkı olmayan bir cihaz alıp alacağın başka şeylerden mahrum olma.

• TR_001 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yorum için teşekkür ederim, Olaya farklı bir bakış açısı getirdiğiniz ve göremediğim yerleri gösterdiğiniz içinde,Anladığım kadarıyla belli bir olgun yaştasınız,

Birikim kelimesini benimsemek belirtiğiniz gibi önemli bir konu, Hatta kendimi geliştirmem gereken bir konu, İleriye dönük yatırımlar yapmam gerekiyor. Ama anlık ailesel yada gerekli harcamalar para biriktirmemi kısıtlıyor.

Yaptığınız yorum çevremde olan bir kişinin yapacagı bir gözlem yada yorum olabilirdi, Siz görmeden tanımadan bu yorumu yapmanız biraz şüphelendirdi acaba tanıyor olabilirmisiniz :)

Ben alışverişlerimi her zaman gerekli oldugu taktirdi en mantıklı bir şekilde yapma taraftarıyım, Şu an kullandıgım telefonu zamanında başka telefona yüksek para vermek yerine ihtiyacım olan laptop+telefon olarak değerlendirmiştim.

Tekrar yorum için teşekkürler.
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler,

Zevkler ve renkler cidden tartışılmaz derler ya cok güzel bir cümle, Mesela belirttiğiniz gibi sosyal ağ'lara girmesi benim için yeterli, + olarak Üstten kapanması, Tek elle mesaj yazabilmem, zarif ve şık durması benim kişisel zevklerim örnek olarak söyledim. çok mantıklı teşekkürler
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söyledin, Bir telefona tüm paranı vermektense, İhtiyaçlarına göre harcama yapma taraftarıyım çok teşekkürler
  • 6 alma imkanın varsa 6 al

6 2500 veriyorsan 6s 2800 bulursun kampanyalarla yan, ya 5s al yada direk 6s al bence benimde 5s vardı garantide şuan şarz harici güzel telefon :(
    konuyla alakasız ama pazarlama mezunu oldugunuz icin memnunmusunuz iş imkanları ne durumda?
  • Hocam şuan ya 6s alınır ya da 5s başka iPhone model önermiyorum tabiki bu benim kişisel görüşüm.

• Kendini gelistirmen gerek dil şart, eger cv'in iyiyse kurumsal bi sirkete girebilirsin. İlk zamanlar bende bosuna okuduk.pazarlamayi v.s diyordum. Ama oyle.olmâdigini bi kurumsal sirkete girince farkettim, cunki bakis acimiz farkli bizim gordugumuz gozden kimse goremiyor, satis reklam pazarlama bakis acimiz bu gelistirirsen kendini cok.guzel.is imkanlari var, Ben isyerimi kuracak kadar calisip,kendi isyerimi acicam,yada devlet sektorunde kalmam lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremdurmaz -- 19 Ocak 2016; 13:30:04 >
  • Tip olarak 5s ı beğeniyorsanız maddi olarak 6 sizi zora sokacaksa direk 5s alın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.