Şimdi Ara

Sizce 5c mi 4s mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4s kullaniyorum hic bir sorunu yok surum 8.4.1

İphone 5c ile degisme imkanim var uzerine 170 lira vererek ancak 5c nin sag tarafidna ekran esnemesi problemi var sessiz ortamda bastirinca sesi duyuluyor garantiden darbe var degismez reddi geldi . Sizce alayim mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 170tl ye değer nedeni iki cihazıda kullandım.

Aralarında hatırı sayılır hız farkı performans kamera farkı ram farkı var. Hiç olmadı 170tl ye güncellemiş olacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

170tl ye değer nedeni iki cihazıda kullandım.

Aralarında hatırı sayılır hız farkı performans kamera farkı ram farkı var. Hiç olmadı 170tl ye güncellemiş olacaksın

Ekran esnemesi sorun cikarmaz di mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin yerinde olsam dakika düşünmeden alırım artık sen karar ver

• O sıkıntı genelde ıphone 5 lerde bazılarında var. Bir yada birden faxla köşesi içeri girip geri esniyor birşey olmuyor.

Teknik olarak sıkıntı çıkarmaz öylece 2 yıl kullanan biliyorum. Benim telefondada var ara ara oluyor. 1 yıldır var sorun etmedim garanti bitmeye yakın veririm demiştim.

Ama profesyonel çözüm istersen 1 damla japon yapıştırıcısını 8/1 kadar damlacığında damlat yapışır kalır. Korkmana gerek o damlacık içine devrelere gidip işlemez 1 damlanın 10 da biri de olabilir yani çook çoook çoook az kürdanla japon sür yeter tutar o esnemeyi

Bana sorarsan sorun degil

• Tamam aliuorum bide kilif alirim ki ekrani tutsr belki , japonu su siralar denemeyi dusunmuyorum ama baska yontemler varsa denebilir

• Jopan seni çok sinir ederse kullanırsın. Bencede yapma ilerde içini açmak istersen biraz zorlar.

Kılıf pek fayda etmiyor yine esniyor sorun degil al.

Çok dert edersen ekranı açar arkadan destek yapıştırma vs yaparsın. Ya adamlar eşşeği boyayıp inek diye satıyor bi ekranın esnemesinimi yapamayız :) ekranı söker arkadan sıcak silikon basarsın sonra silikon soğumadan kapatırsın o ekranı tutar tekrar sökmek istediğindede sökülür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Jopan seni çok sinir ederse kullanırsın. Bencede yapma ilerde içini açmak istersen biraz zorlar.

Kılıf pek fayda etmiyor yine esniyor sorun degil al.

Çok dert edersen ekranı açar arkadan destek yapıştırma vs yaparsın. Ya adamlar eşşeği boyayıp inek diye satıyor bi ekranın esnemesinimi yapamayız :) ekranı söker arkadan sıcak silikon basarsın sonra silikon soğumadan kapatırsın o ekranı tutar tekrar sökmek istediğindede sökülür

Abim apple da calisiyo darbeden dolayi degismemesi beni sok etti, abim degizmez bu boyle olanlari geri gonderiyoruz mecbur darbeden dolayi aciliyor burasi dedi , al kullanirsin ama problem olmaz dedi ancak o hala 4s efsanedir diyip duruyor kendisi 6s kullandigindan halden anlamiyor 😂

• http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-5c-kilif-neo-hybrid-metal-slate-p-TELKILSGP10522

Fiyati cok iyi degil mi ? 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfarukgltkn -- 10 Aralık 2015; 22:35:29 >
  • 4s gercekten efsane ama. Biraz bekle 9.2ye jb ciktiginda yukselt ve jb yapip ios6ya dusur telefonu. Ve efsaneyi doruklarda yasa

• Galiba iphone 4s ekranı 3,5 inch, 5c ise 4 inch. Bunun için bile almaya değer. İşyerinde bir arkadaşım 5c kullanıyor çok şirin.

• Ekran esnemesi batarya şişmesi probleminden değil mi?

• 4s i 6.1.3 de iken yakin zamanlarda 4-5 ay kullandim evet seri ama o siralarda seriligin hersey olmadigini anliyorsunuz , ama 4s de 9 da sarmiyor yeni model istiyormus pek bi farki olmasada 5c iyidir insallah

• Alın tabiki hocam, cihaz hangi sürümde peki şu an?

• Az daha koy ybr al diyesim geldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.