Şimdi Ara

iPhone 6'nın ekranı çatladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun baya estetik çatlatmışsın Genelde tuz buz oluyorlar bence böyle kullanmaya devam et ileride değiştirirsin. 900tl az değil gider ipad alırsın o paraya
  • Ah be hocam gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple Store ekran degisimi yapıyor bildigim kadarıyla 250 civarı bi rakamdi sanırım İnternet'e gornystum yine aynı sey basına gelen birinden. Arayıp ekran dediğisimini bi sorun apple Store a

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Sergen T kullanıcısına yanıt
    Daha g3 gün önce esk, 5S imin ekranı oynadığı için garantiden ekran değişimi yapıldı. Ücret ödemedim fakat imzaladığım onarım kağıdında ekran fiyatının 280 lira yazdığını gördüm. Hatta kağıt arabada bir yerde olmalı, bulursam taratıp buraya koyarım. Ekran değişimi yapılıyor. Cihazı değiştirip zarara girmeniz pek mantıklı değil. Her türlü zarardasınız fakat 280 lira nerede 930 lira nerede..
  • The Sergen T kullanıcısına yanıt
    Hocam,http://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=Turkey&product=iphone&locale=tr_TR adresinden Garanti ve Servis Fiyatlandırması'na girersen iPhone 6 için ekran değişim ücretinin KDV dahil 310,27TL olduğunu görürsün. Tabi ki bu fiyat Apple Store'larda geçerli, diğer yetkili servislerin kendi belirledikleri fiyatı isteme hakları var ve ondan da ötesi diğer servislerin iPhone'larda ekran değişimi yapma yetkisi yok onun için ancak cihazı değiştirebilirler.

• arkadaşlar foruma yeni girebildim kusura bakmayın, öncelikle bütün geçmiş olsun diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. applenin sitesinde 310 tlye ekran değişimi yapıldığını bende gördüm aradım sordum biz ekran değişimi yapmıyoruz garantiyle görüşmeniz lazım dediler
  • Se®can kullanıcısına yanıt
    Bu kadarla kurtardığıma şükrediyorum :)

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Forumda değişim yaptıranlar var 280 tlye

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sergen

Ekran mi, cihaz mi?

• Sağolun hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Ekran mi, cihaz mi?

Cihaz hocam, hatta shiftdeletenin editörlerinden biri youtubede değişim sürecini video ile anlatmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmudf2

Hocam,http://support.apple.com/kb/index?page=servicefaq&geo=Turkey&product=iphone&locale=tr_TR adresinden Garanti ve Servis Fiyatlandırması'na girersen iPhone 6 için ekran değişim ücretinin KDV dahil 310,27TL olduğunu görürsün. Tabi ki bu fiyat Apple Store'larda geçerli, diğer yetkili servislerin kendi belirledikleri fiyatı isteme hakları var ve ondan da ötesi diğer servislerin iPhone'larda ekran değişimi yapma yetkisi yok onun için ancak cihazı değiştirebilirler.

Hocam bu konuyu 2 gün önce appleyi aradım sordum ekran değişimi yapmıyoruz dediler üstüne basa basa ama yarın bir daha arayıp sorucam teşekkür ederim

• quote:

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone 6'mı dün telefonla konuşurken kulağımdan düşürmem sonucu ekranı çatladı, herhangi bir kılıf jelatin vs yoktu. Kullanıma herhangi bir engeli yok fakat insanın morali bozuluyor baktıkça Sitede yaptığım bazı araştırmalar sonucu 280 tl gibi bir meblaya telefonun sıfırıyla değiştirildiğini duydum ve hemen Appleyi aradım bana 931 tl karşılığında yeni telefon verebileceklerini söylediler ve 280 tl gibi bir fiyata telefon değiştirmenin mümkün olmadığını söylediler. Ben aydın/didimde oturuyorum yani istanbula gidip bu telefonu değiştirmem çok zor. Neyse birazdaha araştırdım Genpada 900 tlye ekranı değiştiriyolar ama 900 tl'de çok yüksek bir rakam, amazonda 150 dolara ekran var ben bunu alsam ne kadar sağlıklı olur benim gibi bir durum yaşayıp ekranı değiştirebilen var mı? yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

resimler

iPhone 6'nın ekranı çatladı

Reklam amaçlı olmasın diye site ismi veiriyim mi vermiyimmi dedim ama arkadaşın mağduriyeti için vermem lazım ey moderatörler.Hocam shiftdelete sitesine gir orda iphone 6 ekran kırıldı gibi bi konu var o sitenin sahiplerinden bir abimiz ekranı kırıyorapple a gidiyor genius demişki biz sizden sadece ekran parasını alalım sıfır cihaz verelim dşyor ve 290 tl kdv dahil parayi ödüyor ve 0 cihaz aliyor ve bu işlemin faturasini gösteriyor!!!!!!Size tavsiyem videoyu download edin faturada gözükğyor videoda gidin apple store gösterin herkese farklımı muamele yapıyosunuz diye gir konuya ve al cihazını

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• szgnsr kullanıcısına yanıt
    yok hocam sökmüyor kolay çıkarması :)
  • quote:

Düşmeden 2 gün önce çıkarmıştım ekran koruyucuyu pis gözüküyor diye, ama bu çatlaklardan güzel gözüküyordu pis de olsa :D

valla hocam geçmiş olsun tekrardan :D
  • prank31 P kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle teşekkür ederim yardımınız için fakat appleyi arıyıp sorduğumda imkansız dendi ayrıca Aydın'da oturuyorum şimdi İstanbul'a giderim değiştirmezler falan gittiğimle kalırım:)

• Beyler ekrana mat jelatin yapıştırtsam biraz kapatır mı çatlağı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

quote:

Ekran mi, cihaz mi?

Cihaz hocam, hatta shiftdeletenin editörlerinden biri youtubede değişim sürecini video ile anlatmıştı

Hocam ondan sonra birçok arkadaş gitti ama olmadi malesef.
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Bir süre böyle kullanıcaz o zaman el mecbur :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.