Şimdi Ara

iPhone 6'nın ekranı çatladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone 6'mı dün telefonla konuşurken kulağımdan düşürmem sonucu ekranı çatladı, herhangi bir kılıf jelatin vs yoktu. Kullanıma herhangi bir engeli yok fakat insanın morali bozuluyor baktıkça Sitede yaptığım bazı araştırmalar sonucu 280 tl gibi bir meblaya telefonun sıfırıyla değiştirildiğini duydum ve hemen Appleyi aradım bana 931 tl karşılığında yeni telefon verebileceklerini söylediler ve 280 tl gibi bir fiyata telefon değiştirmenin mümkün olmadığını söylediler. Ben aydın/didimde oturuyorum yani istanbula gidip bu telefonu değiştirmem çok zor. Neyse birazdaha araştırdım Genpada 900 tlye ekranı değiştiriyolar ama 900 tl'de çok yüksek bir rakam, amazonda 150 dolara ekran var ben bunu alsam ne kadar sağlıklı olur benim gibi bir durum yaşayıp ekranı değiştirebilen var mı? yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

resimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sergen -- 8 Aralık 2014; 22:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Sergen

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 ay önce aldığım iPhone 6'mı dün telefonla konuşurken kulağımdan düşürmem sonucu ekranı çatladı, herhangi bir kılıf jelatin vs yoktu. Kullanıma herhangi bir engeli yok fakat insanın morali bozuluyor baktıkça Sitede yaptığım bazı araştırmalar sonucu 280 tl gibi bir meblaya telefonun sıfırıyla değiştirildiğini duydum ve hemen Appleyi aradım bana 931 tl karşılığında yeni telefon verebileceklerini söylediler ve 280 tl gibi bir fiyata telefon değiştirmenin mümkün olmadığını söylediler. Ben aydın/didimde oturuyorum yani istanbula gidip bu telefonu değiştirmem çok zor. Neyse birazdaha araştırdım Genpada 900 tlye ekranı değiştiriyolar ama 900 tl'de çok yüksek bir rakam, amazonda 150 dolara ekran var ben bunu alsam ne kadar sağlıklı olur benim gibi bir durum yaşayıp ekranı değiştirebilen var mı? yardım ederseniz sevinirim, iyi forumlar

resimler

Bence sahte şeylerle uğraşmayın. Ya Apple'da yaptırın ya hiç yaptırmayın. Garantisinden olursunuz çünkü.

• Valla çok kötü bir durum geçmiş olsun. Genpa neye dayanarak 900 tl fiyat çekiyor acaba. 900 ü oraya vereceğine 31 lira daha koy sıfırıyla değiştir. Yan sanayi ekran alırsanız eğer pek sağlıklı olacağını sanmıyorum ileride sıkıntı çıkartabilir. Tekrar çok geçmiş olsun bir dahakine kılıf ve jelatin kullanırsınız sanırım :)
  • of of offf keşke ekran koruyucu cam kullansaydın hocam ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecno_man

of of offf keşke ekran koruyucu cam kullansaydın hocam ya

Taşa düşse bile korur mu?
    Tavsiye edebileceğiniz Plus için link var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genpa işine girilmez, riskli. Riskli olmasının dışında da çok pahalı bir yol. Apple Türkiye garantisi varsa en mantıklısı o.

280 liraya telefonu değiştirmezler. Ama bir kereye mahsus ekranını değiştirebilirler. Ama Apple Türkiye'de işte.
  • Garanti pek umrumda değil şuan çünkü garanti bile 900 tl fiyat veriyor olsa ne olur olmasa ne olur :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam ben note 3 için dafoni kullanıyorum memnunum da, internetten araştır biraz istersen, 2 katlı merdivenden düştü telefonum cam ekran koruyucu gitmişti ama telefona birşey olmadı. o gün bugündr vazgeçmiyorum. Tekrar aldım yani :)
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-iphone-6-plus-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-21827
  • ilko İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum benimde her baktığımda cız ediyor

• Bende Dediğin gibi düşünüyorum yani Sıfır telefonla değiştirmek daha mantıklı ama İstanbul'a gitmek benim için problem işte :) jelatin vardı telefonda düşmeden 2 gün önce çıkartmıştım pislendi diye şans işte

• quote:

Bende Dediğin gibi düşünüyorum yani Sıfır telefonla değiştirmek daha mantıklı ama İstanbul'a gitmek benim için problem işte :) jelatin vardı telefonda düşmeden 2 gün önce çıkartmıştım pislendi diye şans işte

Çok geçmiş olsun hocam benim bile içim cız etti görünce.
  • quote:

hocam ben note 3 için dafoni kullanıyorum memnunum da, internetten araştır biraz istersen, 2 katlı merdivenden düştü telefonum cam ekran koruyucu gitmişti ama telefona birşey olmadı. o gün bugündr vazgeçmiyorum. Tekrar aldım yani :)
    http://www.mobilcadde.com/dafoni-iphone-6-plus-tempered-glass-premium-cam-ekran-koruyucu-21827

Teşekkür ederim
    Uygulama kolay mı?

• The Caesar kullanıcısına yanıt
    Sitede 280 tlye Sıfır cihazla değişim yapanlar vardı hatta konuları da vardı ama bana imkansız dediler

• tecno_man kullanıcısına yanıt
    Düşmeden 2 gün önce çıkarmıştım ekran koruyucuyu pis gözüküyor diye, ama bu çatlaklardan güzel gözüküyordu pis de olsa :D

• Teşekkür ederim hocam, böyle kullanmaya devam edecek gibiyim 900 tl'yi kolay kolay bayılamam çünkü :)
  • quote:

Garanti pek umrumda değil şuan çünkü garanti bile 900 tl fiyat veriyor olsa ne olur olmasa ne olur :D

Telefonu yere düşürmüşsünüz bırakın da garanti para istesin yani. :) İlerde sistemsel bir sıkıntı yaşarsanız çok ağlarsınız ama. Geçmiş olsun tekrar.
  • quote:

hocam ben note 3 için dafoni kullanıyorum memnunum da, internetten araştır biraz istersen, 2 katlı merdivenden düştü telefonum cam ekran koruyucu gitmişti ama telefona birşey olmadı. o gün bugündr vazgeçmiyorum. Tekrar aldım yani :)

tempered camları sökerken öndeki logoyu sökmüyor mu?

• The Sergen T kullanıcısına yanıt
    Çok kötü değil, ileride bira daha eskiyinceye değiştirmek daha avantajlı olur illa değişince. Kullanıma engel görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

of of offf keşke ekran koruyucu cam kullansaydın hocam ya

Taşa düşse bile korur mu?
    Tavsiye edebileceğiniz Plus için link var mı?

http://www.bufflabsturkiye.com/urun/buff-iphone-6-plus--5-5--darbe-emici-ekran-koruyucu-film.html

Buff genel olarak iyidir. Hiç bir ekran koruyucu %100 korumaz ama buff en iyilerdendir.

• 280 tl ye değişim olmaz zaten, mantık dışı. Öyle bir şey olsa, ne jelatin ne kılıf hiç bir şey kullanmam. Ben yenileme için 730 tl gibi bir fiyat konuşulduğunu hatırlıyorum.
    931 tl ile değişim gene de uygun. Darbeyle cihazın içinde hangi parçaların zarar gördüğünü bilemezsin, belki ilerleyen zamanlarda başka arızalar çıkacak.
    Ben olsam Apple Store dan ücret karşılığı değişim yaptırırdım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.