Şimdi Ara

İphone 6'nın içinden ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 20 gündür iphone 6 64gb kullanmaktayım fakat son 10 gündür bazı uygulamalarda takılmalar, açılıp kapanmalar gibi sorunlar yaşadım. Bugün de telefonu şarja taktım %33dü bir süre süre sonra telefona baktım şarj yine %33 gözüküyor sonra telefonu şarjdan çıkardım bu bir kaç saniye sonra yüzde değişti ama ben işkillenip telefonu kapatıp açtım(her türkün yapacağı gibi) açılırken de bir sorun yaşadım ilk seferde açıkmadı. Şu anda sorun yok gibi ama şimdi de telefonu salladım sanki içinden bir parça kopmuş gibi ses geliyor. Acaba bütün seride aynı mı yoksa benim telefonumda sorun mu var. Siz de deneyip cevap verirseniz çok sevinirim. Çok uzun yazdım kusuruma bakmayın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kameranin lensi o
    Kamera cekerken titrememesi icin hareketli
    Dikkat ederseniz ses oradan gelir

• Demodex kullanıcısına yanıt
    Evet ses kameradan geliyor gibi. İçime dert olmuştu teşekkürler:)

• kardeşgönderi garantiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: empaya

Evet ses kameradan geliyor gibi. İçime dert olmuştu teşekkürler:)

rica ederim :)
    bende ilk farkettiğimde içinde parça çıktı sanmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

kardeşgönderi garantiye

senin telefondan da ses geliyor
  • iphone 6da ois özelliği yok plusda var ses gelmesi anormal çünkü benim plusdan ses mes gelmiyor taş gibi
  • Benim nano simkart tam oturmamıştı. tıkır tıkır ediyor, çok sessiz bir yerde duyabiliyorum ama alıştım
  • Ben de ses gelmesi üzerine Apple Store'a gittim. Oradaki arkadaş istersem değiştirebileceğimi söyledi; ama önce beraber standdaki iPhone 6'lara baktık. Hepsinde kameradan ses geliyordu Plus'lardan ses gelmiyordu. O yüzden de dert etmedim, değiştirmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiyotinNecmi

iphone 6da ois özelliği yok plusda var ses gelmesi anormal çünkü benim plusdan ses mes gelmiyor taş gibi

O zaman ois var diye ses gelmiyodur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.